intézd el a forgalmazónál hogy adjon a srácoknak tesztbringát-----ugyanis az újság azt teszteli amit a forgalmazó, tesztelés céljából rendelkzésére bocsát....ilyen egyszerûHárom kérdésem lenne hozzátok?
Az 1,Tudja-e valaki hogy a John Hill Gang címü dvd kapható-e még valahol?Mert nagyon úgynézki hogy lemaradtam róla.
A 2.Lehet hogy korai a kérdés de lessz-e idén is kerékpár kiálitás és ha igen mikor?
A 3.Hogy a Bikemag ban volt-e már a TREK 4500-as ról teszt valamikor?Mert a 4300-as ról már találtam.
Azt azér nem nagyon értem hogy miért van olyan kevés TREK teszt a Bikemag-ben?Mert csak a mtb-ok ból van legaláb 40 tipus.És ennek még az 1 tizedét sem látam tesztelve pedig gondolom többeket érdekelne.:chin:
Jelentkezz be Regisztrálj
Trek
Posted 2007. August 01. - 23:36
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Posted 2007. August 01. - 23:32
Az 1,Tudja-e valaki hogy a John Hill Gang címü dvd kapható-e még valahol?Mert nagyon úgynézki hogy lemaradtam róla.
A 2.Lehet hogy korai a kérdés de lessz-e idén is kerékpár kiálitás és ha igen mikor?
A 3.Hogy a Bikemag ban volt-e már a TREK 4500-as ról teszt valamikor?Mert a 4300-as ról már találtam.
Azt azér nem nagyon értem hogy miért van olyan kevés TREK teszt a Bikemag-ben?Mert csak a mtb-ok ból van legaláb 40 tipus.És ennek még az 1 tizedét sem látam tesztelve pedig gondolom többeket érdekelne.:chin:
Posted 2007. August 01. - 22:21
Minek a valós találka ha van internet? Mindenkinek olcsóbb, kényelmesebb, stb.
Domain nevet tudok regezni, illetve web tár, web szerkesztéshez is értek.
Elsõ kérdés:Megvagyok gyõzve a személyes talik kilõve.
Nos akkor ha lehet a webbet rád bíznám mert én annyira nem vagyok jártas az ilyen dolgokban.Nekem azis elég ha csak értelmi(ötletgazda) szerzõként emlegetnek.Azért elképzeléseim volnának úgy a kinézettel vagy egyebekell kapcsolatban.:chin:
Posted 2007. August 01. - 20:42
Domain nevet tudok regezni, illetve web tár, web szerkesztéshez is értek.
Posted 2007. August 01. - 19:34
Posted 2007. August 01. - 19:07
trek-klub.hu
trek-fans.hu
trek-owners.hu
Melyik legyen?
Hali,szerintem igazából bármelyik jólenne leg..nekem mind három tetszik(vagy írjunki népszavazást?:chin: )már csak a webbes részét kéne valahogy megoldani aztán még jólenne találni valahol egy jó kis helyet(epületet,székházat)is ahol gyüllést is lehetne tartani.Gondolom csak van köztünk valaki aki ért az ilyen dologhoz?
Posted 2007. August 01. - 10:13
akkor másra gondoltam... közönség segítsége?Úgy látom nem tudod mire gondoltam. Pedig kéne.
Posted 2007. August 01. - 08:24
Úgy látom nem tudod mire gondoltam. Pedig kéne.na azért ott vagyunk ám jópáran..nem egy magában beszélõ emberke..
Posted 2007. August 01. - 06:50
Üdv minden TREK-esnek!Igazából ez nem egy válasz valamire inkább csak egy gondolat vagy egy ötlet vagy egy új téma.A lényeg!Lehet hogy baromság de gondolt már valaki arra közülünk hogy alapítani kellene egy TREK klubbot web(hon) lappal?:chin:
Mia véleményetek?
trek-klub.hu
trek-fans.hu
trek-owners.hu
Melyik legyen?
Posted 2007. July 31. - 22:23
Miért van deja vu érzésem?:chin:
na azért ott vagyunk ám jópáran..nem egy magában beszélõ emberke..
Posted 2007. July 31. - 21:58
Posted 2007. July 31. - 21:53
Mia véleményetek?
Posted 2007. July 30. - 09:52
offSzúrja a szemed hogy TREK-je van? Mindenki azt vesz, azt hajt amit akar, ha õ megteheti hogy kifizet 50-nel többet a névért egészségére, lett egy jó váza élettartam garanciával. Egyébként nekem is az van, vegyél te is egyet!
nekem tök mindegy milye van, meg mire költ csak szimpla fanatizmusból ne mondjunk alaptalan marhaságokat.....
ha + további problémád van velem azt meg privibe, vagy üzifalra felesleges itt még több off
on
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Posted 2007. July 30. - 07:55
Viszont itt a legolcsóbb a Trek:
http://users.atw.hu/...fo=kerekpar.php
Szerintem +/- kicsi eltéréssel Trek tekintetben hasonló mint Big Bike
Posted 2007. July 30. - 06:48
Hali,szerintem a Big Bike egy nagyon király bolt és az eladók is nagyon értik a dolgukat.Négyéve a haverom is ott vette a 4500-asát amit 4 év után megvettem tõle.Meg énis oda szoktam járni ha netán kell valami,szóval ajánlom mindenki figyelmébe.
Viszont itt a legolcsóbb a Trek:
http://users.atw.hu/...fo=kerekpar.php
Posted 2007. July 30. - 06:16
Mivel nem pesti vagyok, csak jó egy hét múlva tudtam menni. De ebben a váz méretben az utolsó volt.
Hali,szerintem a Big Bike egy nagyon király bolt és az eladók is nagyon értik a dolgukat.Négyéve a haverom is ott vette a 4500-asát amit 4 év után megvettem tõle.Meg énis oda szoktam járni ha netán kell valami,szóval ajánlom mindenki figyelmébe.
Posted 2007. July 30. - 05:43
csak nézd meg mondjuk 150-ért mit ad a trek, meg mit ad egy magellan, ár/érték arányban.....vettél egy semmivel sem különb "jól matricázott" vázon 2 kategóriával gyengébb felszereltséget. tényleg megéri, hogy felismerjék a fagyizó elõtt
ha a felsõbb kategóriában gondolkodsz, ott már megéri de akkor is csak vázat
Szúrja a szemed hogy TREK-je van? Mindenki azt vesz, azt hajt amit akar, ha õ megteheti hogy kifizet 50-nel többet a névért egészségére, lett egy jó váza élettartam garanciával. Egyébként nekem is az van, vegyél te is egyet!
Posted 2007. July 29. - 22:18
Kérdésem arra vonatkozott, hogy mi a ráció abban, hogy a technológiai fejlõdés és a kiélezett piaci verseny ellenére uaz. a széria nehezebb lett és nem könnyebb. Persze az új váz vagy 25 dekával könnyebb, meg biztos erõsebb is, mert SL, de az egész járgány nehezebb lett.
Errõl mi a véleményetek?
Szerintem néz utánna az egyéb kiegészitõk(alkatrészek) sulyának pld.:elsõ telo,kormány,kerék vagy a hajtomû környékén mert lehet hogy azok híztak pár dekát.
Posted 2007. July 29. - 21:55
Ma megvettem a 8500ös 2006os v-fékes vázat (mégha a trek elvileg nem is forgalmaz ilyet). A nellából elegem lett, mivel a hét elején még 66500ért akarták a vázat adni, ami csütörtökre felment 71800ra és mellesleg kevertek azzal is, hogy mikor lenne meg. Így a BigBikenál vettem 65000ért, akik viszont nagyon rendesek voltak.
Posted 2007. July 29. - 21:55
Azthiszem félre értés tõtént?Nem vagyok TREK függõ csak (nem csipem sár dobálást) szerintem a két gyártó más más szempontokat tart fontossabnak Magellán a felszerelésre(kiegészitõkre) hegyez,a TREK pedig a vázra mind kettõ fontos része a bike-nak csak mint az elõbbin a felszerelésnek az utóbbinak a váznak van húzósabb ára.Azt sajna nem tudom hogy most mennyibe fáj egy 4500-as meg azt se hogy mennyibe egy Magellán az árakat nem szoktam napra pontosan követni.De az bizti hogy a TREK nem csak egy matrica hanem az egyik legjobb váz minõség lakozik mögötte,s nem véletlen az élettartam gari sem.
Nincs szükség a flame-re.:chin: Legutoljára a Simplonnal próbálták eljátszani néhány héttel ezelött. Nem sok sikerrel.