Jelentkezz be Regisztrálj
Trek
Posted 2008. March 03. - 16:54
A múltkor a kocsimmal belementem egy kátyúba és a gyári alufelnim (amit nem az Opel gyárt) megsérült. Most akkor sz@r kocsit vettem?
Meg volt már defektem is...
Meg vannak rajta karcok is már...
Folytassam?
Posted 2008. March 03. - 15:43
használat közben sorra jöttek elö a kispórlot alkatrészek gyengeségei. (nekem is büngyenge kerék volt benne) szép lassan elkezdtem egy vérátömlesztést.
jelenleg ott tartok hogy teljesen új bicajom van a régi meg már csak másodhegedüs /többet nem valószinü h kompletten veszek montit./
ami meg a csepel kerekét illeti: nem biztos h ezt a találkozást az a kerék minden baj nélkül meguszta volna, sõt...
Posted 2008. March 03. - 15:34
Hasonlat miatt írtam egy õsrégi "márkátlanabb" bicajon ez az alkatrész stabilabb.
Posted 2008. March 03. - 15:23
avagy tedd át akkor a csepel Nipliket :rofl:
az ég világon semmi köze a TREK-nek a kerekedhez....:mybad:
Posted 2008. March 03. - 15:08
Posted 2008. March 03. - 13:21
Posted 2008. March 03. - 13:21
Az anya biztos nem trek márkájú.Most eljött az ideje, hogy elsõ negatív megjegyzésem legyen a TREK-el kapcsolatban. Egy kisebb baleset hozta elõ a hétvégén, amikor is a bicikli úton kihajtott elém a telkérõl kijáró - megfeledkezõ autós.
Az elsõ kerekem elejét kapta el. Bár a küllõk stabilak, de megfeszültek. Kisebb 8-as lett a kerékben. Küllõkulccsal ki akartam szedni, rátettem a megfelelõ méretet. El akartam fordítani, feszült, kicsit jobban odanyomtam neki és ettõl lement a menet, hengeres lett az anya.
Azért egy ilyen komoly márkától kicsit jobb anyagot vártam volna el! A 16 éves csepelemen olyan masszív anyák vannak, hogy csak na!
A sebesség mindent megold.
Posted 2008. March 03. - 13:19
Az elsõ kerekem elejét kapta el. Bár a küllõk stabilak, de megfeszültek. Kisebb 8-as lett a kerékben. Küllõkulccsal ki akartam szedni, rátettem a megfelelõ méretet. El akartam fordítani, feszült, kicsit jobban odanyomtam neki és ettõl lement a menet, hengeres lett az anya.
Azért egy ilyen komoly márkától kicsit jobb anyagot vártam volna el! A 16 éves csepelemen olyan masszív anyák vannak, hogy csak na!
Posted 2008. February 27. - 01:45
Ti melyik canti-pofát ajánlanátok?
Legnagyobb fejlemény, hogy kiderült a baloldali hajtókar cserélve volt, és 175 helyett 170-es volt benne. A megoldás az lett, hogy ráfizetéssel kicseréltem kompletten az egész hajtómûvet egy XTR-re. Hihetetlen, életem elsõ XTR cucca! (ja, maxi-bike-os srác 100% korrekt volt, õ kért elnézést és jó áron adta az XTR-t.)
Képet hamarosan adok, addig is itt a tegnapi keresgélésem eredménye, egy eredeti katalógus scan:
Posted 2008. February 26. - 23:43
lol :lol1:Chris King NoThreadset 1 1/8
szóval hagyományos kormánycsapágy kell bele
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Posted 2008. February 26. - 23:27
Chris King NoThreadset 1 1/8hello!
uj trek 8500-ös vázba milyen kormánycsapágy kell?
köszi!
"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."
"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
Posted 2008. February 26. - 23:20
Posted 2008. February 26. - 23:14
Sikerült szert tennem egy használt Trek 970-es gépre. Öreg, de egész jó állapotban van. Nagyon tetszik! 1992-es, sötétlila alapon fehér. Handmade in USA. 10.8 kg :-)
Az lenne a kérdésem, hogy van ötletetek, hogyan cseréljem le a fékrendszerét valami komolyabbra, miközben megtartom a váltóját? Konkrétan a fékváltókarral van bajom, nem fogom tudni hova felszerelni, ha kicserélem fékkarosra.
képet!
hát cserélsz féket, fékkart, meg váltókart. hol itt a baj? a váltóakrt meg akarod tartani? sztem nem érdemes...
Posted 2008. February 26. - 22:54
Posted 2008. February 26. - 00:45
Az lenne a kérdésem, hogy van ötletetek, hogyan cseréljem le a fékrendszerét valami komolyabbra, miközben megtartom a váltóját? Konkrétan a fékváltókarral van bajom, nem fogom tudni hova felszerelni, ha kicserélem fékkarosra.
Posted 2008. February 25. - 17:17
Posted 2008. February 25. - 17:11
ugyan offRókát nem is, csak teleszkópot...
akkor ugy mondom hogy soha nem fognak olyan telót gyártani mint a fox....csak próbálkoznak. de mindigf csak a második legjobb fog összejönni
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Posted 2008. February 25. - 12:53
Rókát nem is, csak teleszkópot...új sid-del én várnék még míg kiderülnek a gyermekbetegségei.
meg az már alig lesz könyebb a foxnál, és azért akárhogy erõlködik a sram soha nem fog rókát gyártani...
A sebesség mindent megold.
Posted 2008. February 25. - 11:48
új sid-del én várnék még míg kiderülnek a gyermekbetegségei.Fox F80 Rl vagy új SID. REBA-m már volt korábban, csak azt a biciklimet ellopták, így babonából nem akarok még egyszer olyat...
meg az már alig lesz könyebb a foxnál, és azért akárhogy erõlködik a sram soha nem fog rókát gyártani...
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való