Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Trek

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
1437 hozzászólás a témában

vottokar

vottokar

vendég

• fórumtag
  • 52 hozzászólás

De én is tervezgetem TREK-es kiegészítõk beszerzését lámpa,kulacs esetleg km óra.
Apropo lámpa és km óra,ezekrõl van valakinek valami infója(vétel ár,funkciók,kiszerelés stb) vagy tapasztalata??

Én is futottam kiegészítõk ügyében egypár kört. Igazán okosabbat nem tudok mondani, minthogy keresd meg a közeledben levõ Trek-el foglalkozó kereskedõt, és érdeklõdj arról, hogy mit és mennyiért tud szerezni. Én kaptam egy Genomedes készletlistát árakkal, de a képeket elég nehéz hozzátúrni még a neten is. És sajna ez is majdnem két hónapos, úgyhogy a fele sem igaz. :(
Másik út az eBay vagy külföldi webes boltok. De azokhoz én hülye vagyok.

Más. Mostanában igen pang ez a Trekes szekció. Remélem azért, mert mindenki a hegyeket járja, és nem tölti a PC elõtt az idõt. :)

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

MJani! Jó lett a géped, csak nekem egy kicsit színtelen, hogy majd' minden ezüstszínû. Valamivel fel kéne dobni a színvilágát.

Még több szürke/ezüst alkatrésszel? :) Feldobom én a kék ruháimmal. :)

A sebesség mindent megold.

TREKs Atesz

TREKs Atesz

törzsvendég

• fórumtag
  • 789 hozzászólás

Nagyon meghalt ez a topik, mi van, senkinek semmi újdonság?:)

Nekem 2db jó hírem is van.Két haverom is most szándékozik új bringát venni és nem titok hogy hálisten mindketten TREK-et az egyik 4500-ast a másik 6000-st hurrá.:bananadan
De én is tervezgetem TREK-es kiegészítõk beszerzését lámpa,kulacs esetleg km óra.
Apropo lámpa és km óra,ezekrõl van valakinek valami infója(vétel ár,funkciók,kiszerelés stb) vagy tapasztalata??
Ha megosztaná velem azért nagyon hálás lennék és elõre is köszönöm.:)
TREK bike-on szebb az élet!!:cool2:

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.857 hozzászólás
Nagyon meghalt ez a topik, mi van, senkinek semmi újdonság?:)

A mai Crosskovácsi bejáráson volt semmi a Trek felhozatal!
1db karbon fully, 2db karbon merev, 2db 8900-as és 1db 8500-as.
Le kellett volna fotózni egyben õket.:P

MJani! Jó lett a géped, csak nekem egy kicsit színtelen, hogy majd' minden ezüstszínû. Valamivel fel kéne dobni a színvilágát.

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.857 hozzászólás

Soha :) (mindig lesz mit fejleszteni :) ).
Az idei végleges formáját már 6 hete elérte. Jövõhét hétvégén, Szilváson haverral majd csináltatok róla néhány fényképet (nekem nincs normális fényképezõgépem + verseny elõtt lemosom a gépet), aztán feltöltöm õket.

Inkább majd kifigyelem Szilváson.

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

Jani!
A Te géped mikor lesz már kész?

Soha :) (mindig lesz mit fejleszteni :) ).
Az idei végleges formáját már 6 hete elérte. Jövõhét hétvégén, Szilváson haverral majd csináltatok róla néhány fényképet (nekem nincs normális fényképezõgépem + verseny elõtt lemosom a gépet), aztán feltöltöm õket.

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.857 hozzászólás
Jani!
A Te géped mikor lesz már kész?

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
Érdekes gép az biztos. :) Kicsit treking jellegû. A nyeregcsõ látom senkinek nem tûnt fel, 400g feletti, szegény váz :) .

Dr.Root

Dr.Root

vendég

• fórumtag
  • 26 hozzászólás

Persze vannak egyéni preferenciák és anatómiai eltérések, nincs ezzel baj, csak nekem furcsán nézett ki a sorozat felsõ vége az alsó végéhez hasonlatosan, a 3700-as komplett bicaj hasonlóan néz ki, pedig ilyen versenyképes vázon egyenes, rövid és alacsony szokott lenni a kormány.

Egyébként elõtte egyenes kormány volt rajta. És már rég gondolkodtam egy hajlított kormányon csak nem mertem meglépni pont azért amit mondasz, de megléptem és bejött. Nagyon jó, sokkal könnyebb írányítani és kényelmesebb is. örülök hogy megléptem. Egyébként a stucni és a kormány a legfiatalabb alkatrész a kerón.

piréz

piréz

vendég

• fórumtag
  • 37 hozzászólás
Persze vannak egyéni preferenciák és anatómiai eltérések, nincs ezzel baj, csak nekem furcsán nézett ki a sorozat felsõ vége az alsó végéhez hasonlatosan, a 3700-as komplett bicaj hasonlóan néz ki, pedig ilyen versenyképes vázon egyenes, rövid és alacsony szokott lenni a kormány.

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7.605 hozzászólás
A láncvillavédõd szép darab! ;) Valamelyik nap láttam is bent. Azért jól van összerakva, csak az eleje kicsit magas. Egy meredek stucni és egyenes kormány kombináció könyebb lenne. Majd néhány hónap múlva szépen letisztul a gép.

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

Dr.Root

Dr.Root

vendég

• fórumtag
  • 26 hozzászólás
Igazad van az 100g sokat számít már mint hogy "nehéz kormány". A teló meg változni fog. Na mindegy megpróbálom elviselni a kritikát is.

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7.605 hozzászólás
Biztos neki tetszik ha egy könnyû hajlékony telót egy nehéz kormánnyal irányíthat...

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

TREKs Atesz

TREKs Atesz

törzsvendég

• fórumtag
  • 789 hozzászólás

Nekem nagyon furcsán mutat egy CC vázhoz a nagyon magas kormány, még a gyári kivitel (2 cm hézagoló, felfelé fordított kormányszár, de szerencsére egyenes kormány) is sok.

Szerintem nem az a fontos hogy kinek hogy tetszik egy bringa beállítása,hanem hogy annak aki használja mennyire kényelmes stb.Nem vagyunk egyformák így felesleges azon vitázni hogy ki szerint mi néz ki furcsán ha a másiknak úgy kényelmes.:chin: Az én TREK-m is szinte ugyan így van beállítva.:)
Bocsi ha off voltam.:)

Dr.Root

Dr.Root

vendég

• fórumtag
  • 26 hozzászólás

Nekem nagyon furcsán mutat egy CC vázhoz a nagyon magas kormány, még a gyári kivitel (2 cm hézagoló, felfelé fordított kormányszár, de szerencsére egyenes kormány) is sok.

Hát lehet neked magas, de nekem úgy 2 év kellett, hogy magamra szabjak egy kerót. Ami rám van állítva és minden a oda esik ahova kell. Ezért nekem pont jó, neked lehet magas.

piréz

piréz

vendég

• fórumtag
  • 37 hozzászólás

Itt egy újabb Trek.

TREKs Atesz

TREKs Atesz

törzsvendég

• fórumtag
  • 789 hozzászólás

Sziasztok!

Itt egy újabb Trek. Már majdnem kész van. Gondoltam megmutatom nektek. A teló nem végleges, helyette egy 08 sid megy majd. A pedál pedig spd lesz, a nyeregcsõ pedig ritchey pro és akkor végre kész.

Remélem tetszik
http://kepfeltoltes....ltoltes.hu_.jpg

Mivel én is TREK fan vagyok így kicsit elfogúlt is vagyok e márkával kapcsolatban,de mindezt félre téve szerintem nagyon szép lett a masina a részemrõl gratula hozzá!!:prosze:
Én már így is elfogadnám.:)

Dr.Root

Dr.Root

vendég

• fórumtag
  • 26 hozzászólás
Sziasztok!

Itt egy újabb Trek. Már majdnem kész van. Gondoltam megmutatom nektek. A teló nem végleges, helyette egy 08 sid megy majd. A pedál pedig spd lesz, a nyeregcsõ pedig ritchey pro és akkor végre kész.

Remélem tetszik

piréz

piréz

vendég

• fórumtag
  • 37 hozzászólás

Portlandra közelítõ ár?

Mondjuk 400 eFt, mint egy 2.3. Kérdéses a beszerezhetõsége, ha a kommersz modelleknek is 6 hét az átfutása.

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás

Köszi, de ezekhez a eBay-s rendelésekhez hülye vagyok. :(

ha kinézed mi kell, mennyit szánsz rá, megoldjuk ;)

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu