Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Bringás ruházat

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
4195 hozzászólás a témában

Sly78

Sly78

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.513 hozzászólás

Nekem van dacathlonos felsõm, tökéletesen megfelel az adott célra! 2700Ft-ért nagyon is jó.

az enyém meg nagyon is szar. folytatjuk ezt a teljesen értelmetlen vitát? :D

BluElefantino

BluElefantino

törzsvendég

• fórumtag
  • 364 hozzászólás
Nekem van dacathlonos felsõm, tökéletesen megfelel az adott célra! 2700Ft-ért nagyon is jó.

marton

marton

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.677 hozzászólás

hát azért van különbség egy Castelli meg egy aldis mez között, maradjunk annyiban :)

Van Gore Bike Wear, van Adidas mezem is. Csodát azért azok sem tesznek. Van Lidl-bõl és van Aldis is, szerintem nem rossz az sem. Munkába járni, rövid gurulásokra inkább azokat koptatom. Ár-ellenérték arányban verhetetlenek.
Marci

Sly78

Sly78

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.513 hozzászólás

az aldis téli mezem tökéletes, nem izzaszt, hamar szárad, sokkal jobb mint bármilyen addigi mezem

nekem is vannak olcsó mezeim, meg futócuccaim amik nagyon jók, majdnem ugyanazt tudják, mint a drágák. és vannak olyanok is, amik olcsók és pont olyan szarok is. aláöltözõ terén pl eddig kizárólag a jó minõségû, drága cuccok tették a dolgukat. az olcsó decathlonos egy óra után durván megszívja magát vízzel és rámtapad, kidörzsöl. a löffler meg nem, azt leveszem, száraz vagyok alatta.

egyébként nem az volt a kérdésem/kérésem, hogy ugyan beszéljetek már le egy normális izzadságelvezetõ nyári aláöltözetrõl, hanem, hogy hol és milyet ajánlotok. de felejtsük el, privátban kaptam tippeket.

jaj, lemaradt a smiley:

:)

stellaz

stellaz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.932 hozzászólás

hát azért van különbség egy Castelli meg egy aldis mez között, maradjunk annyiban :)

az aldis téli mezem tökéletes, nem izzaszt, hamar szárad, sokkal jobb mint bármilyen addigi mezem

DannyL81

DannyL81

Dancó a hegyről...

• fórumtag
  • 1.373 hozzászólás
  • LocationVeresegyház
Ár érték arányban biztosan. :-)

"Olcsón, könnyűt, erõset. De csakis kettőt választhatsz!" - Keith Bontrager

Sly78

Sly78

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.513 hozzászólás

Nem kell fullos mez. Aldiban, Lidl-ben is van néha bringás mez, teljesen jó anyaga van annak is.

marton

marton

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.677 hozzászólás
Nem kell fullos mez. Aldiban, Lidl-ben is van néha bringás mez, teljesen jó anyaga van annak is.
Marci

Sly78

Sly78

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.513 hozzászólás

Nem tudom, nyárra minek aláöltözõ, jó minõségû bicós cucc és az kivezeti az izzadságot .

egy nagyon jó aláöltözõ olcsóbb, mint venni három-négy fullos mezt. olyanom sajna nincs csak egy.

gaboca1

gaboca1

törzsvendég

• fórumtag
  • 2.348 hozzászólás

sziasztok!

szeretnék egy szárazon tartó aláöltözetet nyárra. mit ajánlotok? esetleg decathlonban valami jó minõség jó árban?

Nem tudom, nyárra minek aláöltözõ, jó minõségû bicós cucc és az kivezeti az izzadságot .

Sly78

Sly78

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.513 hozzászólás

biketex.hu náluk érdeklõdhetsz szerintem

köszi, megnézem.

verti

verti

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.064 hozzászólás
biketex.hu náluk érdeklõdhetsz szerintem

Sly78

Sly78

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.513 hozzászólás

Nyári aláöltözet alatt gondolom a pólóra gondolsz. Ha deka, akkor ezeket a pólókat merem ajánlani, nagyon rendben vannak:
Decathlon - kerékpár ruházat,kerékpáros nadrág,biciklisnadrág,biciklis mez,könnyû országúti kerékpáros ruházat,biciklisrövidnadrág - Országúti ruházat

háát, lginkább valami ilyesmire gondoltam:

Mavic 2012 Echelon SL Base Layer Summer 2012 | Buy Online | ChainReactionCycles.com

ilyesmit hol lehetne beszerezni itthon?

simon23

simon23

törzsvendég

• fórumtag
  • 949 hozzászólás
Én is használok valami Kipsta nevû hosszú ujjút, szerintem is szuper. Annyira, h a dzseki alá nem szoktam mást felvenni még a hidegebb idõszakban sem. Csak próbáld fel mielõtt megveszed mert annyira rugalmas, h nekem egy mérettel kisebb kellett.

Ridley Noah Fast 

verti

verti

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.064 hozzászólás
Nekem van hosszú ujjú decathlon-os aláöltözõm. Nagyon meg vagyok vele elégedve.

DannyL81

DannyL81

Dancó a hegyről...

• fórumtag
  • 1.373 hozzászólás
  • LocationVeresegyház

sziasztok!

szeretnék egy szárazon tartó aláöltözetet nyárra. mit ajánlotok? esetleg decathlonban valami jó minõség jó árban?

Nyári aláöltözet alatt gondolom a pólóra gondolsz. Ha deka, akkor ezeket a pólókat merem ajánlani, nagyon rendben vannak:
Decathlon - kerékpár ruházat,kerékpáros nadrág,biciklisnadrág,biciklis mez,könnyû országúti kerékpáros ruházat,biciklisrövidnadrág - Országúti ruházat

"Olcsón, könnyűt, erõset. De csakis kettőt választhatsz!" - Keith Bontrager

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6.068 hozzászólás
Teljesen jó lesz.
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

Sly78

Sly78

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.513 hozzászólás
sziasztok!

Sengakov

Sengakov

törzsvendég

• fórumtag
  • 476 hozzászólás

Én tavaly rendeltem kínából CUBE-os mezt. Kicsi féltem a méretezéstõl, de ugyanúgy jó az M-es belõle mint mondjuk a Decathlonosból. Anyag minõsége teljesen jó. A betét számomra nem a legtökéletesebb, nekem egy picit érdekesen van elvarrva a széle, s úgy néz ki mintha egy giga szárnyas betét lenne alattam, de nem zavaró. Ami zavaróbb benne, hogy ezt nem igazán tudom alsónaci nélkül hordani, mert akkor néha dörzsöl. De ezt leszámítva semmi gond nincs vele. 89 dollárért (akkor kb 189 Ft volt a dollár) vettem egy CUBE kantáros rövid gatyát, egy rövid végig cipzáros és egy hosszú végig cipzáros felsõt.

Én is használok Kínából rendelt mezeket, szerintem teljesen jók, igen a betétje furcsa egy kicsit de nekem kényelmes, jah és mi 35-62 dodo között szoktuk rendelni free sheppel, kb 3 hét és itt van, szerintem jóvel olcsóbb mint amit Mo-n a hírdetésben megkapsz!

simon23

simon23

törzsvendég

• fórumtag
  • 949 hozzászólás

Rosszat linkeltem ilyenem van
Átirányítási figyelmeztetés

A rosszul belinkelt (TRK) nyerget használtam több mint egy évig, sajnos eladtam. Azért sajnos mert az egyik legjobb nyereg volt amit hosszú évek évtizedek alatt használtam. Megjelent a következõ évben egy "ráncfelvarrott" változata ami most kapható, ostoba módon cseréltem, de a nyomába sem ért a réginek.

Ridley Noah Fast