Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Bringás ruházat

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
4195 hozzászólás a témában

Sly78

Sly78

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.513 hozzászólás

Endura Humwee téma:

Ha kicsatolva hordjátok akkor mi értelme? De tényleg? Akkor ráhúzok a mostani biciklis gatyámra egy bermudát és ugyan ott vagyok.
Ha tévednék, kérlek oktassatok ki, hogy miért nem jól gondolom. Mert biztos így van amúgy.

én egy kantáros bringásnacit hordok alatta, az betétes, ezért veszem ki a humveeból a betétet. és én is a sok kurva jó zseb meg a strapabíró anyag miatt vettem meg. nyáron nem hordom amúgy, mert nekem háromnegyedes van.

trek8k

trek8k

vendég

• fórumtag
  • 145 hozzászólás

nekem is ilyen 3M maszkom van, csak asszem a 4600-as a száma, kicsit más a kilégzõ szelep, de amúgy ugyanaz

én írtam a 3M-nek, hogy városba mit ajánlanak és a 2128-as aktívszenes szûrõt írták

én azt használom és nagyon jó, átlagban 2 hónapot bír ki, aztán eltömõdik, meg is feketedik

Nekem a boltban a szûrõre 6 hónapot mondtak, úgyhogy nekem pont 6 hónapot bírt :) napi 1 óra használattal.

stellaz

stellaz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.932 hozzászólás

Respro techno-m volt 2 évig, de szerintem nem jó. Nem elég stabil a rögzítése a tarkón, az orrcsipesz miatt az orrodon nem kapsz levegõt (amíg el nem törik a csipesz), télen könnyen párásítja a szemüveget, ha megállsz. Ráadásul nem is szigetel rendesen.

Most egy munkavédelmi 3M 7500-as maszkkal nyomom 2138-as szûrõbetétekkel. Na ez profi cucc. Kicsit durva a kinézete, de a respro a nyomába sem ér semmilyen szinten!

nekem is ilyen 3M maszkom van, csak asszem a 4600-as a száma, kicsit más a kilégzõ szelep, de amúgy ugyanaz

én írtam a 3M-nek, hogy városba mit ajánlanak és a 2128-as aktívszenes szûrõt írták

én azt használom és nagyon jó, átlagban 2 hónapot bír ki, aztán eltömõdik, meg is feketedik

Bici

mindenképpen megéri használni, ha megszokod, akkor utána maszk nélkül fuldokolsz a forgalmasabb helyeken

a 3M maszkok (félálarcok) pedig nagyon kényelmesek és van kilégzõ szelep is rajta, ami nagyon sokat számít, mert nem párásodik a szûrõbetét

trek8k

trek8k

vendég

• fórumtag
  • 145 hozzászólás

Sziasztok!

Nem tudom, hogy ide tartozik-e, de nem találtam neki jobb topikot. :)
Tehát, levegõ szûrõ maszkot szeretnék venni Bp-i bringázáshoz.
Az elsõ és kb. egyetlen szempont az, hogy a lehetõ legjobban védje meg az egészségemet.

Respro techno-m volt 2 évig, de szerintem nem jó. Nem elég stabil a rögzítése a tarkón, az orrcsipesz miatt az orrodon nem kapsz levegõt (amíg el nem törik a csipesz), télen könnyen párásítja a szemüveget, ha megállsz. Ráadásul nem is szigetel rendesen.

Most egy munkavédelmi 3M 7500-as maszkkal nyomom 2138-as szûrõbetétekkel. Na ez profi cucc. Kicsit durva a kinézete, de a respro a nyomába sem ér semmilyen szinten!

trek8k

trek8k

vendég

• fórumtag
  • 145 hozzászólás
Én a Hummvee-t a rengeteg cipzáras zseb miatt vettem, mezei bermuda ilyet nem tud :-)
A bélést meg azért gombolom ki, mert a külsõ réteg kicsit más pozícióban kényelmes, mint a betét.

wolf80

wolf80

vendég

• fórumtag
  • 25 hozzászólás

Endura Humwee téma:

Ha kicsatolva hordjátok akkor mi értelme? De tényleg? Akkor ráhúzok a mostani biciklis gatyámra egy bermudát és ugyan ott vagyok.
Ha tévednék, kérlek oktassatok ki, hogy miért nem jól gondolom. Mert biztos így van amúgy.

Igen kb ugyan ott vagy.
Nekem igy valt be, ha bele van pattintva akkor a tudomig fel kell huzni a kulso nacit, h az also is a helyen/passzos legyen.Nekem.

DannyL81

DannyL81

Dancó a hegyről...

• fórumtag
  • 1.373 hozzászólás
  • LocationVeresegyház
Endura Humwee téma:

"Olcsón, könnyűt, erõset. De csakis kettőt választhatsz!" - Keith Bontrager

Bici

Bici

vendég

• fórumtag
  • 211 hozzászólás
Sziasztok!

Nem tudom, hogy ide tartozik-e, de nem találtam neki jobb topikot. :)
Tehát, levegõ szûrõ maszkot szeretnék venni Bp-i bringázáshoz.
Az elsõ és kb. egyetlen szempont az, hogy a lehetõ legjobban védje meg az egészségemet.
Munkába járáshoz, és egyéb városi utazásokra kell.
A bringa egysebi (48-18), ha ez számít.
Sosem volt még bringás maszkom, így nincs semmilyen összehasonlítási alapom.

Kíváncsian várok minden véleményt arról, hogy mit érdemes venni, miért, mennyiért, hol, stb.
Vagy egyáltalán érdemes-e...

Köszi!

Sly78

Sly78

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.513 hozzászólás
dettó :)

dhcodoki

dhcodoki

vendég

• fórumtag
  • 51 hozzászólás
szintúgy

trek8k

trek8k

vendég

• fórumtag
  • 145 hozzászólás
Én is mindig kipattintva hordom. :)

wolf80

wolf80

vendég

• fórumtag
  • 25 hozzászólás
Bár összehasonlítási alapom nincs más biciklis nadrágokkal szemben, ez az endura nekem
minden szempontból bejött.
Lehet, h egyéni probléma; nekem a betétje úgy volt igazán kényelmes és testhezálló,
h a nadrágból kipattintva külön vettem fel.

trek8k

trek8k

vendég

• fórumtag
  • 145 hozzászólás
Nekem is Endura Hummvee-m van (normál rövid és 3/4-es verzióban is), és én is csak ajánlani tudom. De van ezeknek egy vékonyabb verziója is (Hummvee Light) esetleg érdemes megnézni azt is, ha neked könnyû nadrág kell.

kenguru

kenguru

törzsvendég

• fórumtag
  • 472 hozzászólás
Nekem van ilyen Endura gatyám, nagyon jó. Sokat használom nem bicajozásra is, tekerni jó betéttel és anélkül is, csak javasolni tudom!

DannyL81

DannyL81

Dancó a hegyről...

• fórumtag
  • 1.373 hozzászólás
  • LocationVeresegyház

így van!
a hangsúly az Endurán volt. arra próbáltam célozni, hogy az általad linkeld nadrágot jó minõségûnek vélem és lehet, hogy érdemes rá beruházni

Ja, vágás! Köszi!

nekem is ilyen kéne, ha veszel egyet majd számolj be, hogy milyen

OK!

stellaz

stellaz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.932 hozzászólás

Nincs valami jó tippetek (ár/érték) a képen láthatóhoz hasonló biciklis nadrágra?
Könnyû, jól szellõzõ, betétes kéne, korrekt áron.

Feltöltött kép

nekem is ilyen kéne, ha veszel egyet majd számolj be, hogy milyen

az én problémám, hogy 3 hónap után az ülepe minden nadrágomnak elkopik, még a folt sem segít, ha ez bírja, akkor megéri a sok pénzt is

stellaz

stellaz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.932 hozzászólás

Sziasztok!
Bár tombol a nyár, de engem mégis most a téli cucc érdekelne. Tudtok ajánlani -5 és 0 fok közötti hõmérsékletre téli thermo nadrágot??? Esetleg felsõt mellé???
Köszönöm!!

ha vasárnap felkerekedsz egy decathlonba, akkor most igen jó eséllyel vehetsz nagyon akciós áron rendes téli cuccokat

a téli kabátjuk és nadrágjuk szerintem profi darabok, de van kesztyû, zokni is

nadrágból márkától függetlenül csak kantárost és membránost vegyél, 0 fok alatt pedig egy térdmelegítõ is egészséges lesz, akármilyen is a nadrágod

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás

Ez még csak nem is hasonlít arra amit szeretnék.

így van!
a hangsúly az Endurán volt. arra próbáltam célozni, hogy az általad linkeld nadrágot jó minõségûnek vélem és lehet, hogy érdemes rá beruházni

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

DannyL81

DannyL81

Dancó a hegyről...

• fórumtag
  • 1.373 hozzászólás
  • LocationVeresegyház
Ez még csak nem is hasonlít arra amit szeretnék.

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás
szerintem érdemes pénzt áldozni egy-egy minõségi ruhadarabra!
Egy Endura FS260-as nadrágot hordok, ami talán az eddigi legjobb, amit hordtam

https://lh4.googleus...12/SAM_1767.JPG
https://lh4.googleus...40/SAM_1745.JPG
https://lh6.googleus...12/SAM_1770.JPG

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu