Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Bringás ruházat

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
4195 hozzászólás a témában

Big30

Big30

törzsvendég

• fórumtag
  • 522 hozzászólás

Ezeket a cuccokat ugyanaz gyártja szerintem, csak a márkanév más rajta. Ezért hasonlíthat a speckó kesztyûhöz ez is.
Nézd meg ezt:
http://www.rubbit.hu...1&termeklista=1
Ez dettó ugyanaz, amit én vettem dekatlanból, csak ez drágább.

Én úgy vélem, hogy minden gyártó koppint a másiktól, v.melyik kitalál v.mit és ha beválik a többiek is megalkotnak v.mi hasonlót.-ez így van rendjén
Ezért szerintem nincs értelme azt lesni , hogy ezt már láttam más márkában is, stb.
Az a lényeg, hogy számodra bevált az adott termék vagy sem, független attõl hogy ki gyártja.
Nem vagyok elfogult, igaz kevesen ismerik a rogellit, de amilyen terméket próbáltam nem csalódtam benne/eddig/, sajna a dekás cuccokról ezt nem tudom elmodani, pl gatya/szar a betét, nyomja a valagad/, kamásli/állandóan visszacsúszik a zippzár,-ezek nagyon bosszantó apróságok/
Ettõl függetlenül használok dekás termékeket is, és vannak jó tapasztalatim!

zoozoo

zoozoo

törzsvendég

• fórumtag
  • 857 hozzászólás
Ezeket a cuccokat ugyanaz gyártja szerintem, csak a márkanév más rajta. Ezért hasonlíthat a speckó kesztyûhöz ez is.
Nézd meg ezt:
http://www.rubbit.hu...1&termeklista=1
Ez dettó ugyanaz, amit én vettem dekatlanból, csak ez drágább.
"Nice boys don't play rock and roll"

Big30

Big30

törzsvendég

• fórumtag
  • 522 hozzászólás

Kösz, nálunk az egyik boltban vannak rogelli termékek (a fõnök fia a forgalmazónál dolgozik), nem hittem hogy mások is ismerik a márkát. Az egyik kesztyûjük ua. mint az egyik specialized kesztyû.

Fõnök fia= Németh Zotya? -aki már nem agglegény :-)

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
Kösz, nálunk az egyik boltban vannak rogelli termékek (a fõnök fia a forgalmazónál dolgozik), nem hittem hogy mások is ismerik a márkát. Az egyik kesztyûjük ua. mint az egyik specialized kesztyû.

A sebesség mindent megold.

Big30

Big30

törzsvendég

• fórumtag
  • 522 hozzászólás
www.rubbit.hu
Én nem a webáruházban vettem, de elég jó akciók szoktak itt lenni!
Ha jól látom holland a cég
www.rogelli.com

Azért jött be ez a márka mert mindenféle méretben meg lehet vásárolni ezen termékeket.-illetve számomra megfelelõ a minõsége is.
Ellentétben a Shimano mez M tõl indul hazánkban, ebbõl meg van akár xs es is!
A gatyába coolmax betét nagyon bevált!

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
A rogellit hol vetted? Nem egy elterjedt márka.

A sebesség mindent megold.

Big30

Big30

törzsvendég

• fórumtag
  • 522 hozzászólás
Én rogellit/verona/használok, ma is tekertem kb 3 órát. Nem fáztam benne.
Amikor a hõmérséklet 8-13 fok akkor ezt használom. Ez a gatya tavasz-õszi de ilyen hõmérsékletnél számomra megfelelõ. Hidegebb, szelesebb idõben sajna már nem jó, mert nincs benne szélprotektor.
Vásárlásnál arra figyelj, hogy kényelmes legyen, mindenképp próbáld fel, létezik olyan hosszúgatya amelyben van betét, illetve olyan amiben nincs/pl az enyémbe sincs, ezáltal alá veszek egy rövidet/
A betétesnél a legfontosabb, hogy jó minõségû legyen a "betét", ne sima szivacs mint pl az olcsó dekás/decathlon/, illetve bármelliket választod mindenképp kantárosat vegyél, mert a sima csúszkál általában lefelé, te meg cibálod :)

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
Ez így kicsit kevés info, van pár olyan nadrág, amiket tényleg nem hordanék +5 felett :) De pl. a mezei, Windstopper nélküli termo nacim meg még kevés is lehet ilyenkor...

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7.605 hozzászólás
A normál thermonadrág 5-10 fok kozott jú szimpla rétegben, a szélálló hidegebb idõben is jó lehet. Vagy két réteget kell felvenni. Nekem van még két fölös L-es nadrágom.

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

Kamisama

Kamisama

vendég

• fórumtag
  • 159 hozzászólás
Sziasztok!

Arra lennék kíváncsi, hogy egy thermo hosszú gatya, hány fokig elviselhetõ plusszban? Mert sok helyen írják hogy +5C alatt. De Azt ne mondja már senki hogy 5 fok az olyan meleg hogy már jó a sima thermobetét nélküli is? Szeretnék most venni egy ilyet, de nem volt még sosem biciklis nacim. Thx

zoozoo

zoozoo

törzsvendég

• fórumtag
  • 857 hozzászólás
Zsír infók, köszi, keresek :)

Sandor75

Sandor75

vendég

• fórumtag
  • 102 hozzászólás
Én nem szeretem a teljesen vizhatlan ruházatot, mert nagyon izzadékony vagyok, és abba szinte tocsogok hamar. Egy snowboard gatyát használok ha nagy a hideg, vagy esik, aminek a szárát átalakitottam,viszont a vizállo betét alul benne maradt,csak a szabása lett megváltoztatva mert ugye bringzni alul széles volt. Ebben van térdnél protektor is , igaz csak szivacs bordák de a hideg ellen remekül véd, és esetleges esésnél sem rossz.

Camping Joe

Camping Joe

bentlakó

• fórumtag
  • 5.592 hozzászólás
Nekem van. Vízálló, szélálló, thermo, bár nem tudom mennyire szellõzik... 2600.- Ft, bicajosgatya, vagy mackó fölé kell húzni, ha már zergeb*szó hideg van. Én magába használtam a -10 -ekbe.

'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'

ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960

Rabbit

Rabbit

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.018 hozzászólás
  • LocationKelenföld

Uff, hideg esõben való tekeréshez használtok valamiféle különleges nadrágot? Mondjuk termogatya fölé? Mert olyannal még nem találkoztam, hogy hosszú is és termo is és vízálló is és szellõzik is...
Vagy nem is tekertek hideg esõben? :D

RP esõcucc: dzseki+gatya+kamásli. Akciós szokott lenni.

Másfél éve használom. Lehet, hogy van trendibb cucc, de ez kevesebbe kerül, mint egy kombinált buszbérlet.

Nem tudok linkelni....de megtalálod: "nadrág minipack biker"

zoozoo

zoozoo

törzsvendég

• fórumtag
  • 857 hozzászólás
Uff, hideg esõben való tekeréshez használtok valamiféle különleges nadrágot? Mondjuk termogatya fölé? Mert olyannal még nem találkoztam, hogy hosszú is és termo is és vízálló is és szellõzik is...
Vagy nem is tekertek hideg esõben? :D

Jankó

Jankó

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.030 hozzászólás
Árpira (RP) dobok én is egy voksot. Sok mindenüket használom és minõségi gondom eddig csak egy kisebb hátizsákkal volt, amin törtek a csatok, meg a hálózsákok tokján felfeslett a varrás. De alpin kabát, sátor, hálózsák, ezüstszálas alsó, övtáska és nagy hátizsák köszöni, jól van. Pedig némelyik már évek óta kap hideget-meleget rendesen...

weqa

weqa

vendég

• fórumtag
  • 183 hozzászólás
Hali!

Spec daytona mezrõl tud valaki érdemben nyilatkozni, hogy mennyire tartós, kényelmes, jó viselet?
Bár gagyi nem lehet, de mielött kiadnék érte 11ezret gondoltam némi infó gyûjtés nem ártana... hátha lesz aki meglepetésekkel szolgál :)

Köszi!

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás

khmm...
te az rp 'embere' vagy?

Rp minipack
én is az RP embere vagyok
meg sztem pixel is
nagyon jóféle cucc
annyi, h nekem többször nem sikerált visszagyömöszölni a huzatba
de lehet, nem is akartam annyira

Delma01

Delma01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.247 hozzászólás
az agu is gyárt, szép sárga, kicsire összejhajtható, és csak 6-7-be fáj. de van fox is ha sznob vagy 15-ért:)
agu:
http://biker.hu/data...WB Lite.jpg.jpg
http://www.biker.hu/...

Balu1

Balu1

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.726 hozzászólás
Már én, vagy Atikaaa? Nem én, csak rákerestem kiváncsiságból és ezt találtam.

Sohasem az a fontos mit hogy szoktak, mert az a múlt és a jelen.

Egy a lényeg: mi hogyan mûködhet még jól, még jobban mert az a jövõ !

A találmányok már csak ilyenek..