Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Bringás ruházat

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
4195 hozzászólás a témában

arcsiba no.1

arcsiba no.1

törzsvendég

• fórumtag
  • 602 hozzászólás
sapkám nekem amúgy BBB van, zsír nagyon, de csak 0 fok körül veszem fel.

mihali

mihali

vendég

• fórumtag
  • 47 hozzászólás
Na a nadrág megvan. Többet is néztem és végül a dekás lett. Tetszik benne a szévédõ a térd és combrészen. Próbáltam Campa termo nadrágot is de azt elég vékony lábú emberekre tervezték.
Már csak a bukó alá kellene vmi sapka. Szintén erre a 5-10 fokra kellene. Tudtok ajánlani vmit. Nem árt gondolom ha legalább elöl szélálló. A dekában nem volt a membrános sapka.

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

hello, eddig csak nyaron tekertem, de szeretnek tavasszal-osszel is. Ehhez milyen nadrag szukseges (5-10 fok folott, szaraz ido). Ilyen homersekletnel kell meg kulon figyelni a terd vedelmere? Az egyik boltban azt mondtak, hogy eleg a nyari bringasnadrag meg egy labvedo
Volt aki nyari nadrag + hosszu futo nadragot ajanlott. Szukseg van kicsit melegebb idoben thermo nadragra, ti mit ajanlotok, illetve hogyan tekertek 5-15 fokban?

Egy szélálló térdmelegítõ sohasem árt.
Pont ez az 5-15 fok közötti hõmérséklet a legnehezebb az öltözködés szempontjából. 5fok körül egy elölrõl szélálló thermo nadrágot szoktam hordani, 10foktól egy 3/4es thermot, a kettõ között hosszú thermot, 15foktól sima nyári rövidnadrágot. De pl nem mindegy, hogy milyen évszak van, egy tavaszi 15fok teljesen más, mint egy õszi, októberben hidegnek érzem a 15öt, márciusban meg melegnek.

A sebesség mindent megold.

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6.068 hozzászólás
Amit tudok biztosan hogy a drágábbikban nagyobb és jobb minõségû a betét . Nem annyira meleg mint gondolod ha nincs meleg napsütés 15 fokban már kellemesen viselet és kb olyan+5 fokig jó magában alatta már ki kell egészíteni O fokig egy térd alá érõ futó nadrágot veszek rá.
-5 és 0 között már egy fekete aláöltöztet a hosszú nadrágra KÍVÜLRÕL (észre sem lehet venni ) és arra még rá a fél hosszú futónadrág -5 alatt még az egészre rá jõn még valami vastagabb anyagból készült rövidnadrág vagy bermuda jó böszabású hogy ne fagyon le a legnemesebb alkatrészem:lol1:
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

mihali

mihali

vendég

• fórumtag
  • 47 hozzászólás
Ha már a decatlon-t linkelted be akkor itt vannak ezek nekem a drágábbik van tökéletes a célra

neztem ezeket, csak nem voltam benne biztos, hogy kell e ilyen meleg. Elvileg mind a ketto thermo, nem tudod mi a kulonbseg a ketto kozott mert nem jottem ra?

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6.068 hozzászólás
Ha már a decatlon-t linkelted be akkor itt vannak ezek nekem a drágábbik van tökéletes a célra
http://www.decathlon...ights-12837205/

mihali

mihali

vendég

• fórumtag
  • 47 hozzászólás
hello, eddig csak nyaron tekertem, de szeretnek tavasszal-osszel is. Ehhez milyen nadrag szukseges (5-10 fok folott, szaraz ido). Ilyen homersekletnel kell meg kulon figyelni a terd vedelmere? Az egyik boltban azt mondtak, hogy eleg a nyari bringasnadrag meg egy labvedo
Volt aki nyari nadrag + hosszu futo nadragot ajanlott. Szukseg van kicsit melegebb idoben thermo nadragra, ti mit ajanlotok, illetve hogyan tekertek 5-15 fokban?

newbiker

newbiker

törzsvendég

• fórumtag
  • 520 hozzászólás
Nikwax-ot vegyél, az direkt arra van. Erre tessék

repasibalint

repasibalint

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.627 hozzászólás
ja,az enyémet is csak valami löttyel lehet.így szellõzik,ha simával mosnád nem szellõzne rendesen.

arcsiba no.1

arcsiba no.1

törzsvendég

• fórumtag
  • 602 hozzászólás
anyám mosógéppel mosta, ahogyan a többit, belül a címkén van hány fokon lehet. bár tudok olyan sherpa kabátokat amikhez kell vmi spéci cucc mosáskor

j4ni

j4ni

vendég

• fórumtag
  • 330 hozzászólás
  • LocationBudapest
Sziasztok!

Összekoszolódott az intersportban vásárolt softshell kabátom, azt szeretném kérdezni, hogyan kell tisztítani:
Mossam le kívülrõl vizzel, esetleg szappanos vízzel?
Netán speciális löttyel lehet csak tisztítani?
Néhol sáros, illetve egy helyen picit olajos.

üdv
J.

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás

inkább mezt. szélálló, termo mezt szeretnék

köszi, majd meglesem, ha nem lesz jobb megoldás...

Talán ez; régebbi B+ Thermo Long mez, még olcsó is volt, 12 665 az Ebike ár, de persze, csak S-es méretet lehet kapni, de ez valódi mez volt ránézésre, és még esztétikus is.

http://potkerek.extr...006_ruhazat.pdf

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás

Felsõ alatt mezt értesz, vagy jó vékony bringás "kabát" is? Csak mert utóbbit lehet kapni már 10k körül is...

inkább mezt. szélálló, termo mezt szeretnék

Nekem olcsó (12E) dekatlonos b'twin van (nõi, de a fiú is hasonló), és maximálisan elégedett vagyok vele. Egy rövidujjú alöltözetet veszek alá, meg egy vékonyka hosszúujjút és ez átlagos városban haladós tempónál bõven elég -5 fokban is. Ha bóklászok, akkor maximum egy vékony polárt veszek a hosszúujjú helyett, de úgy általában 10 perc után már melegem lesz. Szóval ezt csak nagy hidegben lehet.

köszi, majd meglesem, ha nem lesz jobb megoldás...

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

miskamaki

miskamaki

újonc

• fórumtag
  • 2 hozzászólás

tudtok ajánlani viszonylag olcsó windstopperes felsõt?

shimanoból és speckóból is XL méret a megfelelõ, de mindkettõt 20k feletti áron mérik...

Nekem olcsó (12E) dekatlonos b'twin van (nõi, de a fiú is hasonló), és maximálisan elégedett vagyok vele. Egy rövidujjú alöltözetet veszek alá, meg egy vékonyka hosszúujjút és ez átlagos városban haladós tempónál bõven elég -5 fokban is. Ha bóklászok, akkor maximum egy vékony polárt veszek a hosszúujjú helyett, de úgy általában 10 perc után már melegem lesz. Szóval ezt csak nagy hidegben lehet.

bringa

bringa

törzsvendég

• fórumtag
  • 751 hozzászólás
Üdv!
Van vkinek tapasztalata BBBW-65 szélálló mellénnyel kapcsolatban. Érzetre, tapintásra nem igazán tûnt "szélállónak", a testbike-n pedig csak a 66-os modellról írnak pár sort.

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
Felsõ alatt mezt értesz, vagy jó vékony bringás "kabát" is? Csak mert utóbbit lehet kapni már 10k körül is...

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás
tudtok ajánlani viszonylag olcsó windstopperes felsõt?

shimanoból és speckóból is XL méret a megfelelõ, de mindkettõt 20k feletti áron mérik...

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
Nekem is így van méretezve a kamáslim, és a 44-es lábamra XXL kell. Tök random, ha rá tudod venni a cipõre, akkor jó, ennyi a lényeg.

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6.068 hozzászólás
Hát így hogy xl méret ilyennel nem találkoztam kamásliban még csak olyat láttam aminek cipõ számozása volt cipõm 45-ös kamásli 44-46. Egyébiránt ne félj hogy elszakad félhúzásnál azért szorul hogy jó legyen a szigetelés.

orbea_d

orbea_d

vendég

• fórumtag
  • 49 hozzászólás
A kérdésem még az lenne, hogy egy XL méretet vettem 44-es cipõhöz, de nem vagyok biztos hogy jó méretet választottam, Ti milyen mérettel tekertek?