az is beszerzes alatt, abbol csakis extra belelt es vizallo lesz, nem kell atmeneti. hosszu ujju mezbol keresek egy komolyabb (vastagabb) darabot, plusz ma megnezem a campagnolo hosszu nacit, remelem jo lesz. Tanacsoltak, hogy az spd-t szereljem le telre, de egyelore ezt nem gondolnam...
Szerintem egybõl ugord át a kamáslit és vegyél egy téli cipõt. Mert megsúgom, hogy a téli ruházat a cipõnél kezdõdik. Szerintem egy drágább kamásli ára aránytalan egy téli cipõhöz képest. Hidd el, annyival jobb érzés a téli cipõ. Bármilyen hóban, patakban, sárban leszállhatsz, tolhatod (mert fogod:D ) és a lábad száraz, meleg marad. És ha a lábad el kezd fázni, bármilyen ruha lehet rajtad, fázni fogsz. Végignéztem haverjaim szenvedésit, lefagyó lábaikat. Mikor végre hallgattak rám, szívták a foguk, megvették a téli cipõt (tényleg nagyon drága, tudom) de az az öröm pótolt nekik mindent, amit az elsõ téli cipõs túra adott nekik. A mi kis társaságunkban azóta mindenki elfelejtette a kamáslit és mindenki téli cipõvel jár. Talán ez nem véletlen.
Talán téli országúti edzésre el tudom képzelni a kamáslit. De én télen is terepre megyek és tudom, hogy mekkora öröm a jó ruha, cipõ.
Az spd természetesen maradhat télen, nem is értem, miért kéne levenni.