Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Bringás ruházat

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
4195 hozzászólás a témában

HillEry

HillEry

törzsvendég

• fórumtag
  • 380 hozzászólás
Érdemes megvizslantani jópofa beszámoló a The North Face hamisítványokról :))
Az emberiséget õsidõk óta két dolog foglalkoztatja:
1. Ki találta fel a munkát?
2. A többiek miért nem verték agyon?

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.821 hozzászólás

3fok alatt van rajtam egy minden irányból szélálló kabát, vékony softshell szerû anyagból van, a külseje membrános a belseje polár, legalul pedig egy sima vékony aláöltözet (azért, hogy ne dörzsölje ki a bõröm semmi), aztán a két réteg között hõmérsékletfüggõ, hogy mit hordok, vagy egy nyári futópólót vagy egy õszi bringást mezt, esetleg mindkettõt.
Futottam már téli bringáskabátban is, elölrõl meleg, hátulról hideg.
Azért nem tartom jó ötletnek a szélálló aláöltözetet, mert a szél így eljut az aláöltözetig, amit közvetlenül hût, az meg téged.

Ebben igazad lehet. Mondtam, hogy meggyõzhetõ vagyok.

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

Meggyõzhetõ vagyok, csak egy elgondolás volt. Te mit hordasz?

3fok alatt van rajtam egy minden irányból szélálló kabát, vékony softshell szerû anyagból van, a külseje membrános a belseje polár, legalul pedig egy sima vékony aláöltözet (azért, hogy ne dörzsölje ki a bõröm semmi), aztán a két réteg között hõmérsékletfüggõ, hogy mit hordok, vagy egy nyári futópólót vagy egy õszi bringást mezt, esetleg mindkettõt.
Futottam már téli bringáskabátban is, elölrõl meleg, hátulról hideg.
Azért nem tartom jó ötletnek a szélálló aláöltözetet, mert a szél így eljut az aláöltözetig, amit közvetlenül hût, az meg téged.

A sebesség mindent megold.

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.821 hozzászólás

no vegulis vettem egy ilyen jo moirat
Feltöltött kép
8e kemeny magyar valutaba kerult.
a mai napon ket alkalommal is teszteltem volt egy delutani ~1,5 oras tekeres
akkor egesz jo volt, de mivel beugrottam kozben a tecsoba is ezert ott erosen megall a tudomany.
viszont most ejszaka kapott egy kicsit a pofajara
-7 celsius van odakünn es kb 3 orat tekeregtem
ez ido alatt hatizsak volt rajtam szokasosan, de izzadasnak nyoma se nem volt.

mukodott az eleje ami duplan surusegu szovet (duplex tan innen jon)
a hata pedog halos /atlatszos, de azon kivul, hogy a tudo formaju hatszorom fog atutni rajta nem lesz vele egyeb gondom.

mindenkinek ajanlom
azonkivul egyszer ki kell probalni egy ilyesfele anyagu ruhazatot
mult heten fordultam egy par orat a dri fit-es polomban es az is eg es fold a sima pamut polohoz kepest.

A Google kidobta, hogy lornak van.

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.821 hozzászólás

Akkor nem egyre gondolunk (bár most, hogy mondod dereng valami), én olyanra gondoltam, aminek az elejére egy szélálló réteg van rávarrva.

Ha magas intenzitáson fut akkor lehet csak jó, mert futás közben kicsi a menetszél és itt a bringával ellentétben van hátszél is, amitõl lefagy a háta ha csak elölrõl szélvédett. Mondjuk ha van rajta ezenkívül egy plusz szélvédõréteg vagy nem fut hidegben akkor nem szóltam. Én pl felül teljes szélvédõ rétegben futok.

Meggyõzhetõ vagyok, csak egy elgondolás volt. Te mit hordasz?

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

Ajándékba lenne és futáshoz. Elmondás alapján úgy ítéltem meg, hogy ez jó lenne.
Közben találtam Windstopperes Craft-ot de az 20.000 Ft. Úgy rémlik, hogy ennek a szövése volt sûrûbb az elején. Nem Milo volt a márka?

Akkor nem egyre gondolunk (bár most, hogy mondod dereng valami), én olyanra gondoltam, aminek az elejére egy szélálló réteg van rávarrva.

Ha magas intenzitáson fut akkor lehet csak jó, mert futás közben kicsi a menetszél és itt a bringával ellentétben van hátszél is, amitõl lefagy a háta ha csak elölrõl szélvédett. Mondjuk ha van rajta ezenkívül egy plusz szélvédõréteg vagy nem fut hidegben akkor nem szóltam. Én pl felül teljes szélvédõ rétegben futok.

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.821 hozzászólás

én nem emléxem a darabra de ha cseh akkor úgy rémlik a moira az ottani

Kösz, azt hiszem az lesz az. Nem semmi színvonalat képvisel a magyar honlap.

Moira Sportruhzat, (S, Biciklis, Fitness, Motoros, stb. Ruhk)

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.272 hozzászólás
én nem emléxem a darabra de ha cseh akkor úgy rémlik a moira az ottani
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.821 hozzászólás

Emlékszem rá, de a nevére nem. :)
Egyébként miért jó, hogy az aláöltözet szélálló? Nekem úgy logikus, hogy a külsõ réteg legyen szélálló.

Ajándékba lenne és futáshoz. Elmondás alapján úgy ítéltem meg, hogy ez jó lenne.
Közben találtam Windstopperes Craft-ot de az 20.000 Ft. Úgy rémlik, hogy ennek a szövése volt sûrûbb az elején. Nem Milo volt a márka?

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

Régebben lehetett kapni (talán még a Shopping Guide-ban is szerepelt) egy olyan aláöltözõ felsõt, amit úgy hírdettek, hogy szélálló az eleje. Valaki nem emlékszik a márkára (rémlik, hogy cseh gyártó)?

Emlékszem rá, de a nevére nem. :)
Egyébként miért jó, hogy az aláöltözet szélálló? Nekem úgy logikus, hogy a külsõ réteg legyen szélálló.

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.821 hozzászólás
Régebben lehetett kapni (talán még a Shopping Guide-ban is szerepelt) egy olyan aláöltözõ felsõt, amit úgy hírdettek, hogy szélálló az eleje. Valaki nem emlékszik a márkára (rémlik, hogy cseh gyártó)?

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6.068 hozzászólás
specális víz:) esetleg vehetsz goretexes bakancsokhoz való ápoló lötyit abban több fajta is van bör , textil, ill combo.
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.821 hozzászólás
Nem egészen bringás ruha, de ma megkaptam ajándékba életem elsõ Gore Tex-es bakancsát. Van valami, amire oda kell figyelni, fontos a speciális tisztítószer stb.?

bacsesz

bacsesz

törzsvendég

• fórumtag
  • 532 hozzászólás
Ezt megerõsítem, ezek a ruhák replikák, viszont az áruk is jóval barátibb, nemvolt még ilyen ruha szettem, de nemhiszem hogy annyival rosszabbak....míg a boltban eredetiben 30.000 Ft feett vannak, így a komplett szett 15.000 Ft, ami nem mindegy, legalábbis nekem nem.

Valahol már feljött ez a téma, de ott az lett a vége, hogy ezek a mezek nem olyan jó minõségûek, mint az eredetiek, amit tényleg a Pro versenyzõk használnak, hanem csak replikák.

kipage

kipage

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.954 hozzászólás
Valahol már feljött ez a téma, de ott az lett a vége, hogy ezek a mezek nem olyan jó minõségûek, mint az eredetiek, amit tényleg a Pro versenyzõk használnak, hanem csak replikák.
11:38:11 IM 2012

bacsesz

bacsesz

törzsvendég

• fórumtag
  • 532 hozzászólás
Köszönöm az infokat, és az oldalt, de közben megtaláltam az illetékest:)...már lebeszéltem a dolgokat!

tboy72

tboy72

vendég

• fórumtag
  • 39 hozzászólás
Csalók mindenhol vannak, de megfelelõ körültekintéssel ki lehet szûrni a kockázatot. Nem az oldallal van baj, hanem a felhaszálókkal (több 10000-ból pár fõ) Szerintem annyi lehet a csaló mint az E-bay-en, ez is csak egy on-line kereskedõoldal. (mondjuk jóval olcsóbb mint az e-bay)
Ja meg nézd meg, hogy az "elégedetlen vásárlók" mit próbáltak venni és mennyiért. Nálunk az ilyenre csak annyit mondanak, hogy lúzer balek.

:-)

Pro Bike Gear

Pro Bike Gear

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.662 hozzászólás
(Olvasgatok külföldi fórumokat is... ;))
De szerintem ez az oldal sem hiába jött létre... van rajta "egy-két" elégedetlen vásárló. Lehet, hogy vannak becsületesek is, de én nem tenném kockára a pénzemet...

tboy72

tboy72

vendég

• fórumtag
  • 39 hozzászólás

Ettõl az oldaltól óvakodj inkább! Egy másik topikban nagyon szidták...

A hirdetõ is onnan szerzi be, mert az egyik képén rajta van az ottani árus jele!

Nem csak magyar fórumokat kell olvasni.

Üdv: tboy

Pro Bike Gear

Pro Bike Gear

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.662 hozzászólás
Ettõl az oldaltól óvakodj inkább! Egy másik topikban nagyon szidták...