Jelentkezz be Regisztrálj
Bringás ruházat
Posted 2011. January 28. - 07:57
Posted 2011. January 28. - 07:40
kissé túlrendelték magukat.
pont emiatt szeretem bemenni az útba esõ Decathlonokba
A tehetség az, amikor többet tudsz, mint amennyit tanultál.
Posted 2011. January 28. - 00:05
pár éve még karbon támvillás, kb full ultegrás, virslit lehetett venni vmi 250-ért, így télvíz idején. és emberi méretekben. kissé túlrendelték magukat.
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Posted 2011. January 27. - 23:17
(Én a tavalyi ilyen kiárusításnál vettem 2500-árt olyan felsõt amit korbban 8-ért árultak, most ilyen ép nincs!
Posted 2011. January 26. - 20:26
1. Ki találta fel a munkát?
2. A többiek miért nem verték agyon?
Posted 2011. January 24. - 15:40
A dereka és az újjai is elég hosszúak, még megnézem párszor, aztán eldöntöm.
Posted 2011. January 24. - 12:47
A rövid szabás pedig azért szokott megoldás lenni a gyártóknak, mert így árucsatolásként az embernek meg kell vennie egy aláöltözetet, az mindig egész magas derekú és elejû, ezáltal megoldva azt a problémát, hogy esetleg felfázz... sajnos nem mindig logikus, de így van
Posted 2011. January 24. - 07:51
A kérdésem az lenne, hogy van e valamilyen trükk, mely alapján be lehet lõni a megfelelõ hosszúságot egy bicajoskabát esetén?
Posted 2011. January 23. - 22:07
HillEry viszont ráadásul szakmabeli. Biztos tud még hozzáfûzni okosságokat!
Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_
Posted 2011. January 23. - 21:57
Ha pedig valaki tesztelné szeretné a cipõje vízállóságát, persze csak ha úgy gondolja, hogy beázik, akkor fogjon egy lavort töltse meg vízzel egészen a cipõ nyelvéig, és hagyja bent egy éjszakára. Reggelre, ha belül vizes a cipõ, akkor ha garis, akkor irány a bolt ahol vettük! Vállalkozó szellemûek pedig úgy is megnézhetik, hogy a cipõ belsejébe töltik a vizet
remélem segítettem!
Posted 2011. January 23. - 21:48
Ezek szerint egy alapvetõen hasított bõrbõl lévõ GTX-es cipõ (aminek a vastagsága mondjuk 1-1,5 mm) azért még kezelve van valamivel? Mert az alatta lévõ membrán max. a cipõ beázását gátolja meg, a külsõ réteg átázását nem. Márpedig az sem szokott.
Ez a membrán az anyagok közé van varrva
Posted 2011. January 23. - 21:08
de igy nem lehetne alsobb retegnek vmi olcsobb lelegzo anyagot valasztani? azt hittem a goretex azert jo, mert lelegzo es amellett vizhatlan.
Posted 2011. January 23. - 20:40
Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_
Posted 2011. January 23. - 20:36
Trance
"Attól még, hogy egyesek szerint kevés idõnk van hátra, nem kéne szét....ni mindent magunk körül, lásd szemetelés, erdõirtások, és a tévé maci megszüntetése..."
Posted 2011. January 23. - 20:15
Nem, a membrán középen van.A GTX bõrcipõkön egyébként ez a membrán hol van? Kívül, nem? Csak mert percek alatt leszáradnak.
Picasa _Alex_
Posted 2011. January 23. - 20:10
Mondjuk nekem minden bevonat, ami valaminek a felületén van
A GTX bõrcipõkön egyébként ez a membrán hol van? Kívül, nem? Csak mert percek alatt leszáradnak.
Trance
"Attól még, hogy egyesek szerint kevés idõnk van hátra, nem kéne szét....ni mindent magunk körül, lásd szemetelés, erdõirtások, és a tévé maci megszüntetése..."
Posted 2011. January 23. - 17:50
Nem feltétlenül. Lásd a Gore-tex bevonatú cuccokat. Ott a lélegzés és vízlepergetés a különleges membrán bevonatnak köszönhetõ. A spéci mosószer elsõsorban azért kell, hogy ez az anyag ne sérüljön, ne tömõdjön el.
Szia!
Nem szeretnélek kioktatni, csak ne hogy más értelmet nyerjen a GTX fogalma, mint valójában, a hozzászólásodat nézve. A GTX nem egy "bevonat" hanem egy speciális, baromi vékonyra préselt membrán. A komoly vízállóságáról és jó szellõzésérõl ismert anyag.
A többieknek meg mondanám, hogy a softshellrõl már régebben írtam egy kommentet, amiben leírtam, hogy mit tud, miben különleges. Ha gondoljátok nézzetek rá
Erika
Posted 2011. January 22. - 22:37
Nem feltétlenül. Lásd a Gore-tex bevonatú cuccokat. Ott a lélegzés és vízlepergetés a különleges membrán bevonatnak köszönhetõ. A spéci mosószer elsõsorban azért kell, hogy ez az anyag ne sérüljön, ne tömõdjön el.
vegulis tok mindegy, hogy miert kell hozza
Posted 2011. January 22. - 21:42
Trance

Sign In
Create Account

Back to top