Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Bringás ruházat

- - - - -

• Please log in to reply
4195 replies to this topic

blueshark

blueshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,190 posts
Csütörtöktõl ismét bringás ruhák az Aldiban. Lehet, hogy egy ilyet beszerzek magamnak: ALDI - Ajánlatunk csütörtöktõl, 2011.03.31.
Team Heavy Pedal - Szeged

A tehetség az, amikor többet tudsz, mint amennyit tanultál.

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,821 posts
Akinek van Viasat Explorer-e, most éppen technikai ruházatokról van egy mûsor (Sport Science)

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár

csapatnak kellene, 10+ db természetesen. elastic nem túl jó minõségû és drága... :S
tudsz példát mondani a nevesebb cégekre?

Big30
tele a postafiókod.
már mi sem tudunk szerezni kb. 1 éve.

A tavaly elõtti mez nekem teljesen jó lenne. De a tavalyi az szörnyû.

A sebesség mindent megold.

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,821 posts
Google-n leginkább amerikai találatok jönnek fel, ami esetleg jó lehet:
Biemme 10 db-tól
Santini nyári 30-tól, téli 15-tõl
Northwave 30-tól
Giordana 30-tól

még egy:
Sportful 10-tõl

Ezekbõl valószínûleg a Biemme lehet a legolcsóbb.

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10,714 posts

Hm?
Zebras Kft., Budapest
Amúgy hány darabot akarsz? 10-tõl már nevesebb cégektõl is lehet rendelni.

csapatnak kellene, 10+ db természetesen. elastic nem túl jó minõségû és drága... :S
tudsz példát mondani a nevesebb cégekre?

Big30
tele a postafiókod.
már mi sem tudunk szerezni kb. 1 éve.

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,821 posts
Hm?

Zebras Kft., Budapest

Amúgy hány darabot akarsz? 10-tõl már nevesebb cégektõl is lehet rendelni.

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10,714 posts

Tavaly nagyon meglepõdtem mikor a Garda tónál egy bicajosboltban egy castelli felsõre Made is Hungary volt írva.

õket ismerem, nem lehet náluk mezt csináltatni.

Zebrasról nem sok mindent találtam :(

csak arra lettem volna kíváncsi, hogy elasticon kívül lehet-e valahol máshol is mezt csináltatni.

Big30

Big30

törzsvendég

• fórumtag
  • 522 posts
bringás ruházatot az elasticon kívül csinál még valaki itthon?

Tavaly nagyon meglepõdtem mikor a Garda tónál egy bicajosboltban egy castelli felsõre Made is Hungary volt írva.

zscs

zscs

bringás

• fórumtag
  • 3,325 posts
  • LocationBdapest - Wien - Mondsee
Október vége, november eleje környékén vásároltam téli, de melegebb és sárosabb napokra egy Endura nadrágot, és így néhány hónap használat után már bátran kijelenthetem, megérte megvásárolnom és bátran ajánlhatom mások számára. Ez az: Singletrack Pants
Maga a nadrág egészen könnyû, belülrõl felpatentolható alá az Endura bicajos nadrág "betétje", amit például a Humvee shortom mellé adtak. Fontos jellemzõje még, hogy térdvédõ hordható alatta és tapasztalataim alapján erõsen vízlepergetõ anyagból készült.
Eredetileg olyan téli, vagy nagyon hûvõs tavaszi és õszi idõszakban terveztem használni, amikor 0 fok körül vagy annál melegebb körülmények közt terepezhetek és ilyen körülmények közt próbáltam ki elõször. Aztán már komolyabb mínuszokban is, mert alatta a SixSixOne DH-s térdvédõmmel borzasztóan jól teljesített. Legalább 5-ször mostam ki eddig és még mindig vízlepergetõ, gyakorlatilag soha nem ázott még át. Ennek ellenére van valamennyi szellõzése kifelé, szóval nem az a befülledõs fajta. A szellõzés elõsegítése érdekében 1-1 cipzár található a combrész oldalsó részén, ha szükség lenne extra szellõzásre - természetesen a cipzáros rész alatt egy ritkább szövésû textil van a szellõzést elõsegítendõ, de a külsõ hûvös levegõ direkt a bõrfelületre jutását megakadályozva. Használtam havas és sáros körülmények közt egyaránt és elmondhatom jó cucc, sõt, mindezt úgy tudja, hogy nem cicagatya. :-> Mióta ez megvan, utóbbit, vagyis a hagyományos téli bicajos nadrágot alig-alig használom..

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,821 posts
Van olyan, hogy Zebras, azt hiszem az is magyar.

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10,714 posts
bringás ruházatot az elasticon kívül csinál még valaki itthon?

czanga

czanga

törzsvendég

• fórumtag
  • 563 posts
Azt kihagytam, és csak most jutott eszembe, hogy világos szürke, fekete részekkel, a comb belsõ felén és az "ülõ" felületen kopás biztos anyaggal megerõsítve.

czanga

czanga

törzsvendég

• fórumtag
  • 563 posts
Vettem magamnak ma végül egy laza szabású, kivehetõ betétes rövidnadrágot a budaörsi dekában. Olyat, ami a honlapon rajta sincs! :D My Bike naci amúgy, csodálkoztam is, hogy ott ilyet kapni, de leértékelve 5e Ft-ért hibátlan. Azért írom meg, hogy tudjatok róla, mert volt még méret, én L-est vettem, de volt pár darab minden méretbõl.

Tapasztalataimat és megosztom késöbb.

Hunorpapa

Hunorpapa

vendég

• fórumtag
  • 35 posts
Én Belgiumban vettem két hete kemény 15 euroért betétes rövidgatyát, Dunlop márkájú, hálós kantárral, jópofa telefontartóval a pánton, ha az idõjárás engedi, akkor majd referálok, hogy vált be.

blueshark

blueshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,190 posts
van olcsóbb meg drágább Decás nadrágom is de a drágábban sokkal jobb a betét, az olcsót inkább betét nélkül használom
Team Heavy Pedal - Szeged

A tehetség az, amikor többet tudsz, mint amennyit tanultál.

czanga

czanga

törzsvendég

• fórumtag
  • 563 posts

en az olcsobb dekasakat hasznalom, inkabb a zsebei miatt. nyaron nem hasznalok betetet, telen is csak a hideg ules miatt.

Köszönöm, rendesek vagytok. :)

Nekem is van egy régebbi legolcsóbb dekás rbringás rövidnadrágom de az volt vele a bajom, hogy annyira "rövid", hogy a bicón ülve simán elment volna, a régi idõkbõl ismert forró nadrágnak, ami ugyan farmerbõl volt, de hosszra kb ez volt. :D Ezért tetszett a drágább, álltalam linkelt, az hosszabbnak néz ki. Több nadrágot készülök venni, dekás megfogott, de van más márka is nyílván ami jó. Endura-ról sokat olvasok itt, gondolom jók a cuccaik. Tudnátok mondani pár potenciális márkát nekem a fox-on, oakley-n, és a hasonló nagyon ismerteken kívül, ami jó áron van, illeve érdekelne, hogy merre érdemes beszerezni.

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7,205 posts
  • LocationBécs
en az olcsobb dekasakat hasznalom, inkabb a zsebei miatt. nyaron nem hasznalok betetet, telen is csak a hideg ules miatt.

löpapp

löpapp

törzsvendég

• fórumtag
  • 406 posts

Ugyan még nincs jó idõ, de rövidnadrágot vadászok bringázáshoz, lehetõleg valami lezser AM stílusút. (egyuttal rövid ujjas mezt is kergetek,bár ez másodlagos)

Decathlon - ruházat alsóruházat - alsóruha pareó B'TWIN - S.I.X short, szürke/fekete B'TWIN - kényelmes MTB-kerékpározáshoz.
Ehhez mit szóltok? Nem rossz szerintem, fõleg a garanciális problémák kezelése miatt tetszik, de ha van más jó alternatíva, akkor jöhet. Rogelli Mar Sala rövidnadrág volt megcélozva eredetileg, de sajna drága.

Nekem volt két ilyenem, csak lenyúlták õket a Börzsönyben egy túrán, mikor feltörték a kocsinkat.Sajna nem csak ezeket vitték el, de ez egy másik sztori.Én ajánlom, szerettem õket, a betét sem rossz benne.

czanga

czanga

törzsvendég

• fórumtag
  • 563 posts
Ugyan még nincs jó idõ, de rövidnadrágot vadászok bringázáshoz, lehetõleg valami lezser AM stílusút. (egyuttal rövid ujjas mezt is kergetek,bár ez másodlagos)

Decathlon - ruházat alsóruházat - alsóruha pareó B'TWIN - S.I.X short, szürke/fekete B'TWIN - kényelmes MTB-kerékpározáshoz.
Ehhez mit szóltok? Nem rossz szerintem, fõleg a garanciális problémák kezelése miatt tetszik, de ha van más jó alternatíva, akkor jöhet. Rogelli Mar Sala rövidnadrág volt megcélozva eredetileg, de sajna drága.

Pro Bike Gear

Pro Bike Gear

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,662 posts
Vizdák János MTB

Remélem, még nem vót'! Szerintem hasznos.