Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Bringás ruházat

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
4195 hozzászólás a témában

czanga

czanga

törzsvendég

• fórumtag
  • 563 hozzászólás

Beakasztom a kesztyû tépõzárjába és úgy nem csúszik le:)

Alul van a fox pawtector-omon a tépõzár. :D Viszont már nem izgat a dolog, ennyiért elég priceless kabát. Azon gondolkozom a rövidnadrág mellé veszek mégegyet, ugyanolyat. Jól jön, tekintve, hogy mosni is kell azért.

Kérdés. Ti hordtok alsónemût a betétes bringás naci alatt? Érdemes venni speckó "alsót" pl aldiból, hamár itt tartunk? Csakmert coolmax-es az is, de néztem, hogy abban is van betét egy vékonyabb. (vagy vegyek mégegy rendes rövidnadrágot, és egyben az üzemeljen alsóként is, azaz ne vegyek alá semmit.)
1500 egy ilyen speciális bringás alsónemû, de a bringás nadrág meg 2500, ebbõl indult ki a kétely.

DaniKing

DaniKing

törzsvendég

• fórumtag
  • 622 hozzászólás

Mondasz valamit. :D

A karok végén található gumi cuccot nem érezted túl bõnek? Nekem valahogy lecsúszik a kesztyûrõl útközben. Tapadnia kellene rá vajon? (mondjuk rám az egész kar rész bõ kb)

Beakasztom a kesztyû tépõzárjába és úgy nem csúszik le:)

lazac

lazac

vendég

• fórumtag
  • 145 hozzászólás

Tudja valaki hol tudok venni 3/4-es bringás vagy futó gatyát amibe nincs bélés?
Nem muszáj kantárosnak lenni!
Posted Image

És persze occsón :)

Nekem Decathlonból van (bringázáshoz nem ajánlják, de fekvõbringán nem izgat), szeretem. 2890-

Posted Image

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
Nekem téli softshell van, azon is bõ, de én kívül hordom a kesztyût.

A sebesség mindent megold.

feeder67

feeder67

vendég

• fórumtag
  • 120 hozzászólás
Csuklóra kell gyúrni :D Nekem is bõ egyébként a csukló résznél

czanga

czanga

törzsvendég

• fórumtag
  • 563 hozzászólás

Én is hasonló paraméterekkel rendelkezem nem érzem vészesnek az 50-est, viszont a 48-as már kicsi lett volna.

Vészesnek énsem mondanám, még jobban is tetszik így. :) Amúgysem szeretem az országutis ruházatra hajató teljes tapadósságot. Egyedül az zavar ici picit, hogy a csukló részen lévõ gumi bõre van hagyva, az lehetett volna szûkebb kicsit, és így a kesztyûrõl le-le vándolor útközben, de ez már szõrszálhasogatás. :)

feeder67

feeder67

vendég

• fórumtag
  • 120 hozzászólás

Én 177 vagyok, 68 kilóval, de esküszöm ugyanez a gondom. A 48-as passzent volt, de karban rövid lett volna, mint tegnap útközben kiderült. Viszont az 50-es amit meg vettem picit bõ mellkas mellkas részen, bár nem zavar és nem vészes. A 48-as elasztikus szürke betétei nyújtózkodáskor (azaz bringán ülést szimulálva) már kezdtek nyúlni a hátamon.

Nézzük a jó oldalát. Hidegebb idõben aláveszel egy vékony thermo mezt, és még azzal is jó lesz, :D Másfelõl nem kellett egy Endura árát kiperkálni, és talán még hasonlóan jó is lehet. :) :P

Én is hasonló paraméterekkel rendelkezem nem érzem vészesnek az 50-est, viszont a 48-as már kicsi lett volna.

feeder67

feeder67

vendég

• fórumtag
  • 120 hozzászólás
[quote name='repasibalint']felénk nem volt rövidnaci./QUOTE]

Nálunk sem volt. Ja de csak olyan mint a 80-as évek béli focis gatya:D abból is 1db

czanga

czanga

törzsvendég

• fórumtag
  • 563 hozzászólás

Lehet dagadt osztrák nyugdíjasoknak tervezték õket:D

Mondasz valamit. :D

A karok végén található gumi cuccot nem érezted túl bõnek? Nekem valahogy lecsúszik a kesztyûrõl útközben. Tapadnia kellene rá vajon? (mondjuk rám az egész kar rész bõ kb)

DaniKing

DaniKing

törzsvendég

• fórumtag
  • 622 hozzászólás

Én 177 vagyok, 68 kilóval, de esküszöm ugyanez a gondom. A 48-as passzent volt, de karban rövid lett volna, mint tegnap útközben kiderült. Viszont az 50-es amit meg vettem picit bõ mellkas mellkas részen, bár nem zavar és nem vészes. A 48-as elasztikus szürke betétei nyújtózkodáskor (azaz bringán ülést szimulálva) már kezdtek nyúlni a hátamon.

Nézzük a jó oldalát. Hidegebb idõben aláveszel egy vékony thermo mezt, és még azzal is jó lesz, :D Másfelõl nem kellett egy Endura árát kiperkálni, és talán még hasonlóan jó is lehet. :) :P

Lehet dagadt osztrák nyugdíjasoknak tervezték õket:D

czanga

czanga

törzsvendég

• fórumtag
  • 563 hozzászólás

blueshark

blueshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.190 hozzászólás

felénk nem volt rövidnaci..asszonta a csaj,hogy nem érkezett az országba,de akkor úgy nézem tévedett

Szegedre a kantárosból négy darab érkezett minden méretbõl egy, a kantár nélkülibõl volt dögivel.
Team Heavy Pedal - Szeged

A tehetség az, amikor többet tudsz, mint amennyit tanultál.

DaniKing

DaniKing

törzsvendég

• fórumtag
  • 622 hozzászólás

A dzseki megtévesztõ, mivel nem a szokványos soft shell, amire az emberek elsõre gondolnak. Nincs semmilyen bélés benne. Viiszont elvileg jól véd az esõ ellen is. A szelet jól tûrte, a többit leírtam. Egy rövid ujjú mez volt alatta. A lényeg a hélyszerkezet. Engem is meglepett azért élõben, de motoszkált bennem a gondolat, hogy nem fognak elkezdeni meleg ruházatot árulni tavasszal.

Konkrétan ma, vétel után próbáltam ki, késõ délután, úgy 5-7 közt.

Én tavaly vettem ilyen kabátot, nagyon meg vagyok vele elégedve! Annyi a hibája hogy nem az én 183cmhez és 57kilómhoz tervezték ezért ami jó hosszban az elég bõ fent és dombon lefelé szép hangot ad ki ahogy csapkodja a szél:D

Grande

Grande

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.328 hozzászólás
SUCK UK - Reflective Biker Socks/Gloves

Posted Image

czanga

czanga

törzsvendég

• fórumtag
  • 563 hozzászólás

felénk nem volt rövidnaci..asszonta a csaj,hogy nem érkezett az országba,de akkor úgy nézem tévedett

Ahogy láttam kétféle küllemû (értsd az egyiknek a varrásai szürkék voltak, ennyi) rövidnadrág volt, és egy ami kantáros, de azthiszem az félhosszú lehetett. Én egy sima fekete rövidet vettem.
Próbáld meg azért még késöbb is, lehet késik a szállítmány, vagy ilyesmi. Nem tudom, hogy máshol is ez lenne a helyzet, de remélhetõleg lesz még belõle.

czanga

czanga

törzsvendég

• fórumtag
  • 563 hozzászólás

Hol és mikor próbáltad ki? Még most is meleg van hozzá.

A dzseki megtévesztõ, mivel nem a szokványos soft shell, amire az emberek elsõre gondolnak. Nincs semmilyen bélés benne. Viiszont elvileg jól véd az esõ ellen is. A szelet jól tûrte, a többit leírtam. Egy rövid ujjú mez volt alatta. A lényeg a hélyszerkezet. Engem is meglepett azért élõben, de motoszkált bennem a gondolat, hogy nem fognak elkezdeni meleg ruházatot árulni tavasszal.

Konkrétan ma, vétel után próbáltam ki, késõ délután, úgy 5-7 közt.

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

Vettem is egy betétes rövid nadrágot, és egy soft shell dzsekit. Mindkettõt kipróbáltam. Priceless! Különösen a dzsekin lepõdtem meg, nagyon jól elvezeti az izzadtságot, és a párát.

Hol és mikor próbáltad ki? Még most is meleg van hozzá.

A sebesség mindent megold.

repasibalint

repasibalint

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.627 hozzászólás

Csütörtöktõl ismét bringás ruhák az Aldiban. Lehet, hogy egy ilyet beszerzek magamnak: ALDI - Ajánlatunk csütörtöktõl, 2011.03.31.

Kánya

Kánya

törzsvendég

• fórumtag
  • 846 hozzászólás
  • LocationMecsek
Tudja valaki hol tudok venni 3/4-es bringás vagy futó gatyát amibe nincs bélés?
Nem muszáj kantárosnak lenni!
Posted Image

És persze occsón :)

czanga

czanga

törzsvendég

• fórumtag
  • 563 hozzászólás

Csütörtöktõl ismét bringás ruhák az Aldiban. Lehet, hogy egy ilyet beszerzek magamnak: ALDI - Ajánlatunk csütörtöktõl, 2011.03.31.

Vettem is egy betétes rövid nadrágot, és egy soft shell dzsekit. Mindkettõt kipróbáltam. Priceless! Különösen a dzsekin lepõdtem meg, nagyon jól elvezeti az izzadtságot, és a párát.