pl probike felíratú asszem elastic termogatya
reggeli -14-be meg keljen fel meg bringázzon akinek 2 anyja van
munkábajárásánál ez sajnos kevésbé opció
![:)](http://forum.bikemag.hu/public/style_emoticons/default/smile.png)
pl probike felíratú asszem elastic termogatya
reggeli -14-be meg keljen fel meg bringázzon akinek 2 anyja van
van olyan?
na meg nem a mínusz 5 a combos, hanem mondjuk reggel a mínusz 14
Jesszusom ! Nem izzadsz nagyon ebben a sok ruhában ?nekem marmot softshell dzsekim van, minusz ötben igy néz ki a felsõruházat:
aldis aláöltözet (gagyi, de megteszi - az ezer éves specializedem milliószor jobb volt) pearl izumi select thermo mez, plusz a marmot gravity dzseki. egy óra után ebben is kezdek izzadni, vagy ha hátizsák van rajtam, akkor a hátam már fél óra után is izzad. szerencsére az aláöltözet nagyrészét kivezeti, de abból még vennem kell jobbat, mert ez se nem igazán kényelmes, se nem igazán jó izzadtságelvezetõ, cserébe néha mozgás közben olyan, mintha fáznék benne (?) nem tudom jól elmagyarázni, fura érzés.
alul szintén aldis aláöltözet, egy specialized thermo gatya ami nem windtexes sehol, plusz egy shimano accu3d mountain full windtexes gatya ilyen vizálló is meg minden de a derekam néha igy is fázik
nekem marmot softshell dzsekim van, minusz ötben igy néz ki a felsõruházat:
aldis aláöltözet (gagyi, de megteszi - az ezer éves specializedem milliószor jobb volt) pearl izumi select thermo mez, plusz a marmot gravity dzseki. egy óra után ebben is kezdek izzadni, vagy ha hátizsák van rajtam, akkor a hátam már fél óra után is izzad. szerencsére az aláöltözet nagyrészét kivezeti, de abból még vennem kell jobbat, mert ez se nem igazán kényelmes, se nem igazán jó izzadtságelvezetõ, cserébe néha mozgás közben olyan, mintha fáznék benne (?) nem tudom jól elmagyarázni, fura érzés.
alul szintén aldis aláöltözet, egy specialized thermo gatya ami nem windtexes sehol, plusz egy shimano accu3d mountain full windtexes gatya ilyen vizálló is meg minden de a derekam néha igy is fázik
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
en a dekas futonaciban siman elvoltam -5 fokban, de 0 fok kornyeken mar hasznalok kulon terdmelegitot.
A tényleg téli decás nekem -8ig komfortos nagyon sokat jelent hogy ahol kell ott szélálló.
vagy kell venni egy tényleg fasza téli kantáros nacit ami alá meg fölé se kell más úgy -5ig....
jaja, kell venni egy fasza téli kantáros nadrágot (mondjuk a decás erre tökéletes, akcióban meg nagyon olcsó, nyáron), fölé meg kell venni egy ilyen aldisat, amibõl azonnal ki kell vágni a betétet
tökéletes kombó nagy hidegben is
az aldis nadrágnál nem szabad megvárni, míg kiszakad a betét! azt már az elsõ felvétel elõtt ki kell vágni belõle, mert meglehetõsen félre van varrva...Az aldis nacinak sztem egy problémája van, nálam egy szezon alatt kiszakadt a betétje a nadrágból a varrásból.
Apropó valakinek van tapasztalata, hogy a varratnál szétjött betétet hogyan érdemes visszavarni, hogy utánna ne törjön fel? Párom géppel varr, de ezekhez még nem mertünk hozzányúlni!
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Az aldis nacinak sztem egy problémája van, nálam egy szezon alatt kiszakadt a betétje a nadrágból a varrásból.
Apropó valakinek van tapasztalata, hogy a varratnál szétjött betétet hogyan érdemes visszavarni, hogy utánna ne törjön fel? Párom géppel varr, de ezekhez még nem mertünk hozzányúlni!
A decában nyáron is ott volt egymás mellett a ránézésre ugyanolyan két kabát 11-ért és 24-ért. Én a 24-est használom 3 éve!
nem rossz ez az aldis téli ruha. a mai nagy szél sem tudta átfújni. igaz elég meleg is volt (7-8 fok kb,ez nálam már meleg:) ) csak 1 technikai póló volt alatta. majd lehet,h beruházok késõbb 1 decásba. persze csak amikor leárazzák.
Érdekes módon, nekem softshell kabátban nem fagy le a kezem, akármilyen hideg van.
Persze megfelelõ aláöltözettel, és ugyan abban a kesztyûben.
Talán azért, mert ez a kezem szárát is jobban melegíti, így több hõ jut el a kézfejemig.
Akkor te is igazolod, hogy nem kell túl sok ruha alájuk. (persze a hõmérséklet függõen)
Érdekes, hogy megfogva az anyagot, nehezen tudom elhinni, hogy az tud lélegezni. Olyan vastagnak, kissé merevnek tûnnek a softshell anyagok. De persze elhiszem, hogy mûködik a dolog. A német bringás magazinok mindenesetre nagyon szeretik õket.