Jelentkezz be Regisztrálj
Bringás ruházat
Írta 2012. április 08. - 07:21
a Specialized által biztosított mérés elsõsorban a cég nyergeihez ad támpontot.
A fájdalom jellege alapján is el lehet dönteni, hogy mi a gond. Gondolom nem az érzékeny részek zsibbadnak, hanem inkább az ûlõgumóid sajognak. Szerintem nem megfelelõ a nyereg szélessége.
...de ahogy azt írták, ezen semmiféle hightech betét, vagy nadrág sem fog segíteni.
Trance
"Attól még, hogy egyesek szerint kevés idõnk van hátra, nem kéne szét....ni mindent magunk körül, lásd szemetelés, erdõirtások, és a tévé maci megszüntetése..."
Írta 2012. április 08. - 06:46
Írta 2012. április 08. - 05:58
Írta 2012. április 08. - 00:06
Írta 2012. április 08. - 00:01
Nem pedánskodni akarok, tájékoztatásként mondom, hogy a selle francia szó nyerget jelent, van Selle Italia meg Selle Royal cég, sõt urambocsá' Selle Brooks is, meg lehet más is. Valószínûleg a leggyakoribb Selle Italia nyeregre gondolsz, abból persze sokféle van, azaz közelebbrõl is meg kell határozni a típust.és akkor mi tévõ legyek vegyek 1 sellét is meg egy fizziket is oszt majd valamelyik jo lesz?
Írta 2012. április 07. - 23:50
hol "mérettél"?már tul vagyok a mérésen is ezt elfelejtettem irni ugy vettem a smp mérés után,de tx a válaszokat
Ridley Noah Fast
Írta 2012. április 07. - 20:44
Írta 2012. április 07. - 20:41
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Írta 2012. április 07. - 19:37
Írta 2012. április 07. - 18:28
Ugyan ezt akartam mondani. Ha igazán jó a nyereg, akkor egy mezei Decathlon-os gatyával is kényelmes.vagy lehet mégsem pont jó neked aza nyereg.
"Olcsón, könnyűt, erõset. De csakis kettőt választhatsz!" - Keith Bontrager
Írta 2012. április 07. - 13:11
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Írta 2012. április 07. - 05:36
tanácsra lenne szükségem bringás gatya terén,van jo smp nyergem,vettem hozzá egyenes nyeregcsövet,varrattam 2 szivacsot az egyik gatyámba,járok 2 külön gatyába bringázni szoval már mindent kiprobáltam és mág mindig fáj a hátsóm sejtem hogy velem van a baj testileg csak probálnám kihozni a maxot,van vkinek ötlet hogy lehet kapni esetleg vastagabb szivacsos gyatyát,vagy ami jobb lenne nekem?(nyeregpozicio megfelelõ)
Írta 2012. április 03. - 17:20
Írta 2012. április 03. - 08:46
Írta 2012. április 03. - 08:28
Ha 20km az út oda, akkor nem.Én elkaptam a lényeget, köszi! Még egy dolog..... nálunk az emelet 3 méterrel van magasabban, akkor oda nem felmegyek?
A sebesség mindent megold.
Írta 2012. április 03. - 07:04
Köszönöm Grétsy tanár úr a kiigazítást!
A Bodajk-ba valóban helytelen, nézd el nekem korán volt, nagyon szégyellem magam.
A felmennit meg úgy értettem, hogy ÉNY felé haladtunk a térképen.
Örülök, hogy el lett kapva a mondandóm lényege!
Én elkaptam a lényeget, köszi! Még egy dolog..... nálunk az emelet 3 méterrel van magasabban, akkor oda nem felmegyek?
Írta 2012. április 02. - 19:28
Nem mi voltunk. Mi hatan voltunk és csak 17h körül értünk Tatabányára.Vasárnap hárman voltatok tatabányán kb egy óra körül?
Mert akkor valószínû láttalak titeket felsõgalla felé haladni.
"Olcsón, könnyűt, erõset. De csakis kettőt választhatsz!" - Keith Bontrager
Írta 2012. április 02. - 19:25
Na visszatérve a Salice fotokromatikus szemüvegre, mert ígértem, hogy a 3 napos túra után nyilatkozom.
Péntek este érkeztünk meg Fehérvárra, már sötétben és aszfalton mentünk fel Bodajk-ba. Kukk sötétben, szakadó esõben is rajtam volt, mert nem volt más. Kicsit tartottam tõle, hogy majd szart se látok, mert azért alapból is színez kicsit, de meglepõ mód még ilyen körümények között is használhatónak bizonyult akárcsak egy víztiszta lencse.
Szombaton borongós, 10-12 fok körüli idõ volt. Tökéletes volt ebben az idõben is, folyamatosan ugyan azt a képet kapta a szemem, ha sütött ha nem. Úgyhogy a fotokromatikus lencse mûködik.
Vasárnap ragyogó napsütés, k. hideg, Tatabányánál a turulnál még havat is kaptunk, nem hittem a szememnek. Ebbe a ragyogó napsütésben tudatosult még az is bennem, hogy ez a cucc nem csak fotokromatikus de még polarizált is.
A párásodással sem volt gondom, pedig sapka volt rajtam ami tolta ki az izzadtságot ezerrel. A szár és a lencse között felül van egy kis rés, ahol nagyon frankón "kiszellõzik" a szemüveg, úgyhogy pazar volt. Majd még nyáron azért kiváncsi leszek, az más tészta, de most tökéletes volt ilyen téren is.
Rosszat nem igen tudok írni róla, pedig szerettem volna pro és kontra megközelíteni a dolgot.
Vasárnap hárman voltatok tatabányán kb egy óra körül?
Mert akkor valószínû láttalak titeket felsõgalla felé haladni.
Nekem is van ilyen replika mezem (saxo bank), semmi gond nincs vele nagyon jó bírja.
Írta 2012. április 02. - 12:38
Van valakinek személyes tapasztalta ezekrõl a ruhákról, méretezés pontossága, szivacsbetét minõsége?
CSAPATMEZEK MINDEN MÉRETBEN,TIPUSBAN ELADÓK. « mez / póló « RUHÁZAT « Kategóriák tallózása
Én tavaly rendeltem kínából CUBE-os mezt. Kicsi féltem a méretezéstõl, de ugyanúgy jó az M-es belõle mint mondjuk a Decathlonosból. Anyag minõsége teljesen jó. A betét számomra nem a legtökéletesebb, nekem egy picit érdekesen van elvarrva a széle, s úgy néz ki mintha egy giga szárnyas betét lenne alattam, de nem zavaró. Ami zavaróbb benne, hogy ezt nem igazán tudom alsónaci nélkül hordani, mert akkor néha dörzsöl. De ezt leszámítva semmi gond nincs vele. 89 dollárért (akkor kb 189 Ft volt a dollár) vettem egy CUBE kantáros rövid gatyát, egy rövid végig cipzáros és egy hosszú végig cipzáros felsõt.
Írta 2012. április 02. - 12:17
Közben megtaláltam, hogy 03.29-tõl elérhetõ a készlet erejéig.
Igen ezek mindig idõszakosak