Nekem van dacathlonos felsõm, tökéletesen megfelel az adott célra! 2700Ft-ért nagyon is jó.
az enyém meg nagyon is szar. folytatjuk ezt a teljesen értelmetlen vitát?
![:D](http://forum.bikemag.hu/public/style_emoticons/default/biggrin.png)
Nekem van dacathlonos felsõm, tökéletesen megfelel az adott célra! 2700Ft-ért nagyon is jó.
Van Gore Bike Wear, van Adidas mezem is. Csodát azért azok sem tesznek. Van Lidl-bõl és van Aldis is, szerintem nem rossz az sem. Munkába járni, rövid gurulásokra inkább azokat koptatom. Ár-ellenérték arányban verhetetlenek.hát azért van különbség egy Castelli meg egy aldis mez között, maradjunk annyiban
az aldis téli mezem tökéletes, nem izzaszt, hamar szárad, sokkal jobb mint bármilyen addigi mezem
hát azért van különbség egy Castelli meg egy aldis mez között, maradjunk annyiban
"Olcsón, könnyűt, erõset. De csakis kettőt választhatsz!" - Keith Bontrager
Nem kell fullos mez. Aldiban, Lidl-ben is van néha bringás mez, teljesen jó anyaga van annak is.
Nem tudom, nyárra minek aláöltözõ, jó minõségû bicós cucc és az kivezeti az izzadságot .
sziasztok!
szeretnék egy szárazon tartó aláöltözetet nyárra. mit ajánlotok? esetleg decathlonban valami jó minõség jó árban?
Nyári aláöltözet alatt gondolom a pólóra gondolsz. Ha deka, akkor ezeket a pólókat merem ajánlani, nagyon rendben vannak:
Decathlon - kerékpár ruházat,kerékpáros nadrág,biciklisnadrág,biciklis mez,könnyû országúti kerékpáros ruházat,biciklisrövidnadrág - Országúti ruházat
Ridley Noah Fast
Nyári aláöltözet alatt gondolom a pólóra gondolsz. Ha deka, akkor ezeket a pólókat merem ajánlani, nagyon rendben vannak:sziasztok!
szeretnék egy szárazon tartó aláöltözetet nyárra. mit ajánlotok? esetleg decathlonban valami jó minõség jó árban?
"Olcsón, könnyűt, erõset. De csakis kettőt választhatsz!" - Keith Bontrager
Én tavaly rendeltem kínából CUBE-os mezt. Kicsi féltem a méretezéstõl, de ugyanúgy jó az M-es belõle mint mondjuk a Decathlonosból. Anyag minõsége teljesen jó. A betét számomra nem a legtökéletesebb, nekem egy picit érdekesen van elvarrva a széle, s úgy néz ki mintha egy giga szárnyas betét lenne alattam, de nem zavaró. Ami zavaróbb benne, hogy ezt nem igazán tudom alsónaci nélkül hordani, mert akkor néha dörzsöl. De ezt leszámítva semmi gond nincs vele. 89 dollárért (akkor kb 189 Ft volt a dollár) vettem egy CUBE kantáros rövid gatyát, egy rövid végig cipzáros és egy hosszú végig cipzáros felsõt.
A rosszul belinkelt (TRK) nyerget használtam több mint egy évig, sajnos eladtam. Azért sajnos mert az egyik legjobb nyereg volt amit hosszú évek évtizedek alatt használtam. Megjelent a következõ évben egy "ráncfelvarrott" változata ami most kapható, ostoba módon cseréltem, de a nyomába sem ért a réginek.Rosszat linkeltem ilyenem van
Átirányítási figyelmeztetés
Ridley Noah Fast