pedig eccerû, motorhoz motorosboltból.Mi ez a motoros ruházati boltból öltözés ? Ne mondjátok már, hogy még nem hallottatok bringás vesevédõrõl !
Nierengurt Fleece
WINDSTOPPER® Soft Shell NIERENWÄRMER
![:)](http://forum.bikemag.hu/public/style_emoticons/default/smile.png)
amúgy bringást tényleg nem láttam még.
pedig eccerû, motorhoz motorosboltból.Mi ez a motoros ruházati boltból öltözés ? Ne mondjátok már, hogy még nem hallottatok bringás vesevédõrõl !
Nierengurt Fleece
WINDSTOPPER® Soft Shell NIERENWÄRMER
nekem volt anno motorhoz vesevédõm, de sztem bringázásni nem tudnék benne...
Igen van olyan is, csak azt vesevédõnek hívják. :-)
Egyébként nagyon hasznos, sajnos a kerékpáros ruházatok között nem igazán található. Én valamikor egy motorosáruházban vettem, a nagy hidegekben meg elõszeretettel használom. Szóval magától a kantáros gatyától e téren ne várj nagy csodát.
...és van benne megvastagított rész a vesénél? Az én Q...va drága BL gatyámhoz vennem kellett vesemelegítõt.decathlonban ami van téli, membrános nadrág
Ridley Noah Fast
...esetleg a típusát a vesemelegítõs kantárosnak, lehetne??
télen a szél nem fúj be a kabát alatt, és a vesét is melegen tartja
nálam a nem kantáros téli nagdrághoz képest minusz egy pulcsit és minusz egy vesemelegítõt jelent a kantáros téli nadrág
Ridley Noah Fast
Én még soha nem használtam kantáros nacit, mi az elõnye?
...nemtom eldönteni, h melyik a jobb. :-) Bár simából több van. Télit szerintem mindenképpen kantárosat vegyél. Ha sok ruci van rajtad akkor a kantárosat könnyebben "menedzseled", nem kell igazgatni, nem csúszik ki belõle felsõ, szvsz jobb. Persze ez is egyén függõ.Igen, nekem is van vesevédõm, mondjuk a kantárosban nincs kint a derekad! Mostmár tuti veszek! Gondolom nyáron is hasznos.....
Ridley Noah Fast
Igen van olyan is, csak azt vesevédõnek hívják. :-)Sztm beruházok egyre, gondolom védi az ember veséjét is!
Ridley Noah Fast
Ridley Noah Fast
Én még soha nem használtam kantáros nacit, mi az elõnye?
Szerintem Aldi-ból a téli bringás ruha, ami verhetetlen jó ár-ellenértékû. Tartós, meleg, olcsón.
az egyik aldis mezem felejthetõ, a másik meg nagyon jó, össze sem hasonlítható
szeirntem maradjunk annykban, hogy az aldis cuccok általánosan jó ár-érték aránnyal rendelkeznek, és ki lehet fogni különösen jó cuccokat is (pl., a szélálló, nagyon jól szellõzõ bringás mellényem 1500 ft-ért azt hiszem verhetetlen)
az enyém meg nagyon is szar. folytatjuk ezt a teljesen értelmetlen vitát?
Van Gore Bike Wear, van Adidas mezem is. Csodát azért azok sem tesznek. Van Lidl-bõl és van Aldis is, szerintem nem rossz az sem. Munkába járni, rövid gurulásokra inkább azokat koptatom. Ár-ellenérték arányban verhetetlenek.