(az a kis kerek camambert, ugye olyat vettél ? Azt én is szoktam venni.
Jelentkezz be Regisztrálj
Bringás ruházat
Írta 2012. április 16. - 17:07
(az a kis kerek camambert, ugye olyat vettél ? Azt én is szoktam venni.
Írta 2012. április 16. - 17:02
Az Aldiban illetve a Lidlben csak akkor van bicajos cucc ha az újságban hirdetik egyébként nincs! Legalább a "német" boltban van francia sajt!
A Lidl-ben nem volt az Aldi-s kabátból ??
Hová jut így ez a világ !?
jólvan, természetesen Aldit akartam írni. hogy rámvetették magukat egybõl
Írta 2012. április 16. - 16:45
A Lidl-ben nem volt az Aldi-s kabátból ??én meg általatok felbuzdítva bementem ma a szegedi Lidlbe, de egy fia bringáscuccot sem láttam. mindegy, végül vettem egy finom francia sajtot
Írta 2012. április 16. - 16:19
Írta 2012. április 16. - 16:13
Írta 2012. április 15. - 23:14
Az miben másabb ? Jobban lélegzik ?
Én csak azt tudom, hogy nagyon jól szélálló és kicsit véd az esõtõl is.
ja, kurva jól szellõzik, kb. mint egy windstoppos polár, a szelet teljesen fogja, és nagyon rugalmas, kényelmes, jó hõtartásû anyag, így külön bélés sem kell hozzá, nem kell hozzás spéci mosószer sem, nincs ami "elromoljon" benne (nem úgy mint a membrános anyagokban, amikor lemálik a cucc),
vízállónak viszont nem tekinthetõ, szintén csak kb. mint egy windstoppos polár
Írta 2012. április 15. - 23:10
Nekem az Aldi-s softshell bicós dzseki amúgy nagyon bejött, szerintem fölösleges tízezreket rákölteni.
Írta 2012. április 15. - 22:46
Én csak azt tudom, hogy nagyon jól szélálló és kicsit véd az esõtõl is.
Írta 2012. április 15. - 21:42
Írta 2012. április 15. - 21:18
Jó, ez nekem is gyanús lett az übermega módon lélegzõ gore-tex kabátomban. De akkor mond már meg, miben tekerjünk ? :-)))nem csodálom, a membrános-lélegzõs anyagok (intenzív, sportos) kerékpározásra teljesen alkalmatlanok szerintem
Írta 2012. április 15. - 20:44
ez akkor lenne igaz ha amúgy kerestem volna.
de mivel nem is kerestem soha ilesmit, azért volt újdonság.
mongy nem is fogok, mert elég izzadós vgyok, s a deréktájon izzadok leginkább, és a legjobb lélegzõ anyagnak is aláizzadok, szal pont nem hiányzik a derekmra még egy átázott rongydarab.
nem csodálom, a membrános-lélegzõs anyagok (intenzív, sportos) kerékpározásra teljesen alkalamatlanok szerintem
A lidl-s aldi-s vesevédõ nekem felgyûrõdik, nembeszélve arról hogy angóra vagy gyapjú, ami meg vizes lesz. KAntáros nadrágben deca aldi, lidl meg egy jó kabátban nekem decás van télen nem fázott soha a vesém. Nyáron meg azért jó a kantáros naci mert nem csúszik el, meg nekem mindig bemegy has alá és szabadon hagyja a hátam a kantármentes és akkor néha fázok! Egyébként fiúknak a kantárosból simán lehet könnyíteni, lányoknál ellenben nem, õnekik nem ajánlanék kantárost, a felségemnek is gyakorlatilag pisilõingere lesz ahogy felveszi a kantáros nacit!
szerintem a belinkelt cuccokkal is pontosan ugyanez lenne a helyzet, szerintem is csak a kantáros a jó megoldás
Írta 2012. április 15. - 20:37
Öröm egy maximusnak újat mutatni:)
Pedig sok ilyen aranyköpést olvastam már különbözõ szerzõk tollából:)): "google a..." a többit képzeljétek mögé
ez akkor lenne igaz ha amúgy kerestem volna.
de mivel nem is kerestem soha ilesmit, azért volt újdonság.
mongy nem is fogok, mert elég izzadós vgyok, s a deréktájon izzadok leginkább, és a legjobb lélegzõ anyagnak is aláizzadok, szal pont nem hiányzik a derekmra még egy átázott rongydarab.
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Írta 2012. április 15. - 18:04
Írta 2012. április 15. - 17:51
Ha kérdezhetem, miért is linkelted be ugyan azt a vesemelegítõt - közel másfélszeres áron ??
mert lusta volt visszaolvasni
Írta 2012. április 15. - 00:03
Mi ez a motoros ruházati boltból öltözés ? Ne mondjátok már, hogy még nem hallottatok bringás vesevédõrõl !
Nierengurt Fleece
WINDSTOPPER® Soft Shell NIERENWÄRMER
Írta 2012. április 14. - 22:09
Pedig sok ilyen aranyköpést olvastam már különbözõ szerzõk tollából:)): "google a..." a többit képzeljétek mögé
Noda a lényeg:
Bike24 - Others of Vaude, Mematec, Lightweight, Maloja, PowerBar, Deuter, Sugoi, Zfal, Brooks England, GORE Bike Wear, Chiba, Endura and SQlab
pedig eccerû, motorhoz motorosboltból.
amúgy bringást tényleg nem láttam még.
Írta 2012. április 14. - 16:50
...ebbõl a szemszögbõl teljesen igazad van, csak amikor rádöbbensz, h kellene és nem három nap, vagy egy hét múlva akkor bizony mérlegelsz.
vagy vesze ilyet
Naturino Gyapjú vesemelegítõ | Matracrendeles.hu
esetleg ilyet
GYAPJÚ DERÉK- ÉS VESEMELEGÍTÕ - EGÉSZSÉGÁRUHÁZ
kb. mindehol kapni, még az lidl-ben is volt nemrég, de kínai piacion is árulják
motoros vesevédõm volt, egy hét után eladtam, mert használhatatlannak bizonyult kerékpározáshoz
Írta 2012. április 14. - 14:41
...ebbõl a szemszögbõl teljesen igazad van, csak amikor rádöbbensz, h kellene és nem három nap, vagy egy hét múlva akkor bizony mérlegelsz.2012ben az EU-ban ez a mondatod már nem nagyon mûködik. Amúgy sem az én szomorúságom.
Lassan egy évtizede (már korábban is) rendel külföldrõl boldog-boldogtalan egy rakás olyan cuccot, amit nem lehet itthon kapni. Szép is lenne, ha csak abban gondolkozhatnánk, ami nálunk elérhetõ.
Ridley Noah Fast
Írta 2012. április 14. - 14:36
Lassan egy évtizede (már korábban is) rendel külföldrõl boldog-boldogtalan egy rakás olyan cuccot, amit nem lehet itthon kapni. Szép is lenne, ha csak abban gondolkozhatnánk, ami nálunk elérhetõ.
Írta 2012. április 14. - 14:30
El kell, hogy szomorítsalak, itthon nem.Mi ez a motoros ruházati boltból öltözés ? Ne mondjátok már, hogy még nem hallottatok bringás vesevédõrõl !
Nierengurt Fleece
WINDSTOPPER® Soft Shell NIERENWÄRMER
Ridley Noah Fast

Belépés
Felhasználó létrehozása

Ugrás az oldal tetejére