Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Bringás ruházat

- - - - -

• Please log in to reply
4195 replies to this topic

marton

marton

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,677 posts
De legalább a sajt jó volt.
(az a kis kerek camambert, ugye olyat vettél ? Azt én is szoktam venni.:))
Marci

Sly78

Sly78

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,513 posts

Az Aldiban illetve a Lidlben csak akkor van bicajos cucc ha az újságban hirdetik egyébként nincs! Legalább a "német" boltban van francia sajt! :)

A Lidl-ben nem volt az Aldi-s kabátból ??:D Hová jut így ez a világ !?

jólvan, természetesen Aldit akartam írni. hogy rámvetették magukat egybõl :D

marton

marton

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,677 posts

én meg általatok felbuzdítva bementem ma a szegedi Lidlbe, de egy fia bringáscuccot sem láttam. mindegy, végül vettem egy finom francia sajtot :)

A Lidl-ben nem volt az Aldi-s kabátból ??:D Hová jut így ez a világ !?
Marci

BluElefantino

BluElefantino

törzsvendég

• fórumtag
  • 364 posts
Az Aldiban illetve a Lidlben csak akkor van bicajos cucc ha az újságban hirdetik egyébként nincs! Legalább a "német" boltban van francia sajt! :)

Sly78

Sly78

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,513 posts
én meg általatok felbuzdítva bementem ma a szegedi Lidlbe, de egy fia bringáscuccot sem láttam. mindegy, végül vettem egy finom francia sajtot :)

stellaz

stellaz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,932 posts

Az miben másabb ? Jobban lélegzik ?
Én csak azt tudom, hogy nagyon jól szélálló és kicsit véd az esõtõl is.

ja, kurva jól szellõzik, kb. mint egy windstoppos polár, a szelet teljesen fogja, és nagyon rugalmas, kényelmes, jó hõtartásû anyag, így külön bélés sem kell hozzá, nem kell hozzás spéci mosószer sem, nincs ami "elromoljon" benne (nem úgy mint a membrános anyagokban, amikor lemálik a cucc),

vízállónak viszont nem tekinthetõ, szintén csak kb. mint egy windstoppos polár

andersen

andersen

törzsvendég

• fórumtag
  • 349 posts
Jól összefoglaltad, jól lélegzik, a meleget jobban tartja, passzentosabb mivel rugalmas, könnyû. ellenben az esõt nem nagyon bírja.
Nekem az Aldi-s softshell bicós dzseki amúgy nagyon bejött, szerintem fölösleges tízezreket rákölteni.

marton

marton

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,677 posts
Az miben másabb ? Jobban lélegzik ?
Én csak azt tudom, hogy nagyon jól szélálló és kicsit véd az esõtõl is.
Marci

stellaz

stellaz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,932 posts
szerintem softshellben

marton

marton

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,677 posts

nem csodálom, a membrános-lélegzõs anyagok (intenzív, sportos) kerékpározásra teljesen alkalmatlanok szerintem

Jó, ez nekem is gyanús lett az übermega módon lélegzõ gore-tex kabátomban. De akkor mond már meg, miben tekerjünk ? :-)))
Marci

stellaz

stellaz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,932 posts

ez akkor lenne igaz ha amúgy kerestem volna. :)
de mivel nem is kerestem soha ilesmit, azért volt újdonság.
mongy nem is fogok, mert elég izzadós vgyok, s a deréktájon izzadok leginkább, és a legjobb lélegzõ anyagnak is aláizzadok, szal pont nem hiányzik a derekmra még egy átázott rongydarab.

nem csodálom, a membrános-lélegzõs anyagok (intenzív, sportos) kerékpározásra teljesen alkalamatlanok szerintem

A lidl-s aldi-s vesevédõ nekem felgyûrõdik, nembeszélve arról hogy angóra vagy gyapjú, ami meg vizes lesz. KAntáros nadrágben deca aldi, lidl meg egy jó kabátban nekem decás van télen nem fázott soha a vesém. Nyáron meg azért jó a kantáros naci mert nem csúszik el, meg nekem mindig bemegy has alá és szabadon hagyja a hátam a kantármentes és akkor néha fázok! Egyébként fiúknak a kantárosból simán lehet könnyíteni, lányoknál ellenben nem, õnekik nem ajánlanék kantárost, a felségemnek is gyakorlatilag pisilõingere lesz ahogy felveszi a kantáros nacit! :)

szerintem a belinkelt cuccokkal is pontosan ugyanez lenne a helyzet, szerintem is csak a kantáros a jó megoldás

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,272 posts

Öröm egy maximusnak újat mutatni:)
Pedig sok ilyen aranyköpést olvastam már különbözõ szerzõk tollából:)): "google a..." a többit képzeljétek mögé

ez akkor lenne igaz ha amúgy kerestem volna. :)
de mivel nem is kerestem soha ilesmit, azért volt újdonság.
mongy nem is fogok, mert elég izzadós vgyok, s a deréktájon izzadok leginkább, és a legjobb lélegzõ anyagnak is aláizzadok, szal pont nem hiányzik a derekmra még egy átázott rongydarab.
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Sengakov

Sengakov

törzsvendég

• fórumtag
  • 476 posts
A lidl-s aldi-s vesevédõ nekem felgyûrõdik, nembeszélve arról hogy angóra vagy gyapjú, ami meg vizes lesz. KAntáros nadrágben deca aldi, lidl meg egy jó kabátban nekem decás van télen nem fázott soha a vesém. Nyáron meg azért jó a kantáros naci mert nem csúszik el, meg nekem mindig bemegy has alá és szabadon hagyja a hátam a kantármentes és akkor néha fázok! Egyébként fiúknak a kantárosból simán lehet könnyíteni, lányoknál ellenben nem, õnekik nem ajánlanék kantárost, a felségemnek is gyakorlatilag pisilõingere lesz ahogy felveszi a kantáros nacit! :)

Sly78

Sly78

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,513 posts

Ha kérdezhetem, miért is linkelted be ugyan azt a vesemelegítõt - közel másfélszeres áron ??

mert lusta volt visszaolvasni :D

marton

marton

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,677 posts
Ha kérdezhetem, miért is linkelted be ugyan azt a vesemelegítõt - közel másfélszeres áron ??

Mi ez a motoros ruházati boltból öltözés ? Ne mondjátok már, hogy még nem hallottatok bringás vesevédõrõl !
Nierengurt Fleece
WINDSTOPPER® Soft Shell NIERENWÄRMER

Marci

gandros

gandros

törzsvendég

• fórumtag
  • 305 posts
Öröm egy maximusnak újat mutatni:)
Pedig sok ilyen aranyköpést olvastam már különbözõ szerzõk tollából:)): "google a..." a többit képzeljétek mögé
Noda a lényeg:

Bike24 - Others of Vaude, Mematec, Lightweight, Maloja, PowerBar, Deuter, Sugoi, Zfal, Brooks England, GORE Bike Wear, Chiba, Endura and SQlab

pedig eccerû, motorhoz motorosboltból. :)
amúgy bringást tényleg nem láttam még.

stellaz

stellaz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,932 posts

...ebbõl a szemszögbõl teljesen igazad van, csak amikor rádöbbensz, h kellene és nem három nap, vagy egy hét múlva akkor bizony mérlegelsz.

vagy vesze ilyet

Naturino Gyapjú vesemelegítõ | Matracrendeles.hu

esetleg ilyet

GYAPJÚ DERÉK- ÉS VESEMELEGÍTÕ - EGÉSZSÉGÁRUHÁZ

kb. mindehol kapni, még az lidl-ben is volt nemrég, de kínai piacion is árulják

motoros vesevédõm volt, egy hét után eladtam, mert használhatatlannak bizonyult kerékpározáshoz

simon23

simon23

törzsvendég

• fórumtag
  • 949 posts

2012ben az EU-ban ez a mondatod már nem nagyon mûködik. Amúgy sem az én szomorúságom.
Lassan egy évtizede (már korábban is) rendel külföldrõl boldog-boldogtalan egy rakás olyan cuccot, amit nem lehet itthon kapni. Szép is lenne, ha csak abban gondolkozhatnánk, ami nálunk elérhetõ.

...ebbõl a szemszögbõl teljesen igazad van, csak amikor rádöbbensz, h kellene és nem három nap, vagy egy hét múlva akkor bizony mérlegelsz.

Ridley Noah Fast 

marton

marton

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,677 posts
2012ben az EU-ban ez a mondatod már nem nagyon mûködik. Amúgy sem az én szomorúságom.
Lassan egy évtizede (már korábban is) rendel külföldrõl boldog-boldogtalan egy rakás olyan cuccot, amit nem lehet itthon kapni. Szép is lenne, ha csak abban gondolkozhatnánk, ami nálunk elérhetõ.
Marci

simon23

simon23

törzsvendég

• fórumtag
  • 949 posts

Mi ez a motoros ruházati boltból öltözés ? Ne mondjátok már, hogy még nem hallottatok bringás vesevédõrõl !
Nierengurt Fleece
WINDSTOPPER® Soft Shell NIERENWÄRMER

El kell, hogy szomorítsalak, itthon nem.

Ridley Noah Fast