(az a kis kerek camambert, ugye olyat vettél ? Azt én is szoktam venni.
![:)](http://forum.bikemag.hu/public/style_emoticons/default/smile.png)
Az Aldiban illetve a Lidlben csak akkor van bicajos cucc ha az újságban hirdetik egyébként nincs! Legalább a "német" boltban van francia sajt!
A Lidl-ben nem volt az Aldi-s kabátból ??
Hová jut így ez a világ !?
A Lidl-ben nem volt az Aldi-s kabátból ??én meg általatok felbuzdítva bementem ma a szegedi Lidlbe, de egy fia bringáscuccot sem láttam. mindegy, végül vettem egy finom francia sajtot
Az miben másabb ? Jobban lélegzik ?
Én csak azt tudom, hogy nagyon jól szélálló és kicsit véd az esõtõl is.
Jó, ez nekem is gyanús lett az übermega módon lélegzõ gore-tex kabátomban. De akkor mond már meg, miben tekerjünk ? :-)))nem csodálom, a membrános-lélegzõs anyagok (intenzív, sportos) kerékpározásra teljesen alkalmatlanok szerintem
ez akkor lenne igaz ha amúgy kerestem volna.
de mivel nem is kerestem soha ilesmit, azért volt újdonság.
mongy nem is fogok, mert elég izzadós vgyok, s a deréktájon izzadok leginkább, és a legjobb lélegzõ anyagnak is aláizzadok, szal pont nem hiányzik a derekmra még egy átázott rongydarab.
A lidl-s aldi-s vesevédõ nekem felgyûrõdik, nembeszélve arról hogy angóra vagy gyapjú, ami meg vizes lesz. KAntáros nadrágben deca aldi, lidl meg egy jó kabátban nekem decás van télen nem fázott soha a vesém. Nyáron meg azért jó a kantáros naci mert nem csúszik el, meg nekem mindig bemegy has alá és szabadon hagyja a hátam a kantármentes és akkor néha fázok! Egyébként fiúknak a kantárosból simán lehet könnyíteni, lányoknál ellenben nem, õnekik nem ajánlanék kantárost, a felségemnek is gyakorlatilag pisilõingere lesz ahogy felveszi a kantáros nacit!
Öröm egy maximusnak újat mutatni:)
Pedig sok ilyen aranyköpést olvastam már különbözõ szerzõk tollából:)): "google a..." a többit képzeljétek mögé
Ha kérdezhetem, miért is linkelted be ugyan azt a vesemelegítõt - közel másfélszeres áron ??
Mi ez a motoros ruházati boltból öltözés ? Ne mondjátok már, hogy még nem hallottatok bringás vesevédõrõl !
Nierengurt Fleece
WINDSTOPPER® Soft Shell NIERENWÄRMER
pedig eccerû, motorhoz motorosboltból.
amúgy bringást tényleg nem láttam még.
...ebbõl a szemszögbõl teljesen igazad van, csak amikor rádöbbensz, h kellene és nem három nap, vagy egy hét múlva akkor bizony mérlegelsz.
...ebbõl a szemszögbõl teljesen igazad van, csak amikor rádöbbensz, h kellene és nem három nap, vagy egy hét múlva akkor bizony mérlegelsz.2012ben az EU-ban ez a mondatod már nem nagyon mûködik. Amúgy sem az én szomorúságom.
Lassan egy évtizede (már korábban is) rendel külföldrõl boldog-boldogtalan egy rakás olyan cuccot, amit nem lehet itthon kapni. Szép is lenne, ha csak abban gondolkozhatnánk, ami nálunk elérhetõ.
Ridley Noah Fast
El kell, hogy szomorítsalak, itthon nem.Mi ez a motoros ruházati boltból öltözés ? Ne mondjátok már, hogy még nem hallottatok bringás vesevédõrõl !
Nierengurt Fleece
WINDSTOPPER® Soft Shell NIERENWÄRMER
Ridley Noah Fast