Munkába valszeg nem órákat teker naponta.
nekem pl 50 perc a munka otthonról kerékpárral...
![;)](http://forum.bikemag.hu/public/style_emoticons/default/wink.png)
Munkába valszeg nem órákat teker naponta.
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Az InterSport-nak is van esõnadrágja.Tudnátok valami jóféle esõnadrágot ajánlani? Bicajjal járok munkába és utóbbi idõben egypárszor megáztam. Olyan kéne amit rá tudok húzni a nadrágomra és ha beérek csak leveszem. Jól lenne ha cipzáros lenne hogy a cipõt se kelljen levenni mikor fel/le veszem. Elõre is köszi.
a softshell-el az a baj, hogy nagy esõben ugyanugy beázik, mint bármi más.
egy ideig jól ellenáll az esõnek, de fél óra kemény esõ után ez sem vízálló tovább...
van egy Marmot softshell dzsekim (azt hiszem ilyen ni: Marmot Approach) és ázott már át, pedig nem mostam még ki semmivel, hogy a mosószernek mondjuk hatása lett volna az anyag tulajdonságára.
szóval ha szemerkél az esõ, vagy csak 5 percet mész szakadó esõben akkor jó, amugy ez nem esõkabát
ami komolyan bírja a vizet abba jórészt mindbe beleizzadsz, legyen bármilyen "lélegzõ" is.
"Olcsón, könnyűt, erõset. De csakis kettőt választhatsz!" - Keith Bontrager
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Tudnátok valami jóféle esõnadrágot ajánlani? Bicajjal járok munkába és utóbbi idõben egypárszor megáztam. Olyan kéne amit rá tudok húzni a nadrágomra és ha beérek csak leveszem. Jól lenne ha cipzáros lenne hogy a cipõt se kelljen levenni mikor fel/le veszem. Elõre is köszi.
Igazából arra kellene hogy egy mini pumpa egy kis ruha ennivaló meg pár szerszám beleférjen és rengeteg innivaló. Rengeteget iszok 40 km alatt 4-5 liter. Valamint belsõ gumi és folt férjen el.De ez sem baj ha egy egy kilós fényképezõ gép elfér mégDecathlon - utazótáskák zsákok - táskák hátizsák QUECHUA - Trail hátizsák, 10 literes QUECHUA - RAID és TRAIL túrákhoz, aktív sportokhoz. 10 literes 2l ivótatyóval, szerszámok némi kaja és kis esõ
kabát belefér.
Decathlon - utazótáskák zsákok - táskák hátizsák QUECHUA - Trail hátizsák, 10 literes QUECHUA - RAID és TRAIL túrákhoz, aktív sportokhoz. 17 literes 2 ivótatyóval ua mint az elõzõ csak +még egy vastagabb pulcsi belefér, oldalt a vízszintes övön lévõ zsebek bringázás közben is kényelmesen elérhetõk mindkettõ van szeretem õket.
Sziasztok tudom nem pont ruházat de remélem elfér itt is.
Kinek mi a véleménye errõl a táskáról?
Sajnos ha egész napra megyek kevés a nyeregtáska a cuccoknak.
Engem nem zavar ha háti táskával kell tekernem. Vagy valaki tudna más teve púpot ajánlani?
Decathlon - utazótáskák zsákok - táskák hátizsák QUECHUA - Arpenaz 20 XC QUECHUA - egynapos kirándulásokhoz.
Sziasztok tudom nem pont ruházat de remélem elfér itt is.
Kinek mi a véleménye errõl a táskáról?
Sajnos ha egész napra megyek kevés a nyeregtáska a cuccoknak.
Engem nem zavar ha háti táskával kell tekernem. Vagy valaki tudna más teve púpot ajánlani?
Decathlon - utazótáskák zsákok - táskák hátizsák QUECHUA - Arpenaz 20 XC QUECHUA - egynapos kirándulásokhoz.
"Olcsón, könnyűt, erõset. De csakis kettőt választhatsz!" - Keith Bontrager