Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Bringás ruházat

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
4195 hozzászólás a témában

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás

Munkába valszeg nem órákat teker naponta.

nekem pl 50 perc a munka otthonról kerékpárral... ;)

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

marton

marton

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.677 hozzászólás

Tudnátok valami jóféle esõnadrágot ajánlani? Bicajjal járok munkába és utóbbi idõben egypárszor megáztam. Olyan kéne amit rá tudok húzni a nadrágomra és ha beérek csak leveszem. Jól lenne ha cipzáros lenne hogy a cipõt se kelljen levenni mikor fel/le veszem. Elõre is köszi.

Az InterSport-nak is van esõnadrágja.
Haver évek óta csak bringával közlekedik mindenhova, szerinte jó.
Marci

stellaz

stellaz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.932 hozzászólás

a softshell-el az a baj, hogy nagy esõben ugyanugy beázik, mint bármi más.
egy ideig jól ellenáll az esõnek, de fél óra kemény esõ után ez sem vízálló tovább...
van egy Marmot softshell dzsekim (azt hiszem ilyen ni: Marmot Approach) és ázott már át, pedig nem mostam még ki semmivel, hogy a mosószernek mondjuk hatása lett volna az anyag tulajdonságára.
szóval ha szemerkél az esõ, vagy csak 5 percet mész szakadó esõben akkor jó, amugy ez nem esõkabát :)
ami komolyan bírja a vizet abba jórészt mindbe beleizzadsz, legyen bármilyen "lélegzõ" is.

ez pontosan így van

aki esõben indul el, az vizesen fog megérkezni

DannyL81

DannyL81

Dancó a hegyről...

• fórumtag
  • 1.373 hozzászólás
  • LocationVeresegyház
Munkába valszeg nem órákat teker naponta.

"Olcsón, könnyűt, erõset. De csakis kettőt választhatsz!" - Keith Bontrager

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
a softshell-el az a baj, hogy nagy esõben ugyanugy beázik, mint bármi más.
egy ideig jól ellenáll az esõnek, de fél óra kemény esõ után ez sem vízálló tovább...
van egy Marmot softshell dzsekim (azt hiszem ilyen ni: Marmot Approach) és ázott már át, pedig nem mostam még ki semmivel, hogy a mosószernek mondjuk hatása lett volna az anyag tulajdonságára.
szóval ha szemerkél az esõ, vagy csak 5 percet mész szakadó esõben akkor jó, amugy ez nem esõkabát :)
ami komolyan bírja a vizet abba jórészt mindbe beleizzadsz, legyen bármilyen "lélegzõ" is.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

DannyL81

DannyL81

Dancó a hegyről...

• fórumtag
  • 1.373 hozzászólás
  • LocationVeresegyház
Softshell

kocsi

kocsi

vendég

• fórumtag
  • 180 hozzászólás
Nekem egy RP Minipack van.

Az a bajom vele, mint szinte minden esõkabáttal. Ebben a tavaszi-nyári zivatarszezonban annyira meleg van, hogy megfõ benne az ember. Nem hiszem, hogy más hasonló nadrág sokkal jobb lenne ilyen szempontból. Én inkább viszek hátizsákban váltóruhát.

ps: Ha méretben stimmel és szeretnéd, olcsón elviheted, mert egyetlen egyszer vettem fel és azóta eszembe sem jut.

Grande

Grande

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.328 hozzászólás

Tudnátok valami jóféle esõnadrágot ajánlani? Bicajjal járok munkába és utóbbi idõben egypárszor megáztam. Olyan kéne amit rá tudok húzni a nadrágomra és ha beérek csak leveszem. Jól lenne ha cipzáros lenne hogy a cipõt se kelljen levenni mikor fel/le veszem. Elõre is köszi.

Én Rainlegset használok. Hosszú verzióban pl. RP Minipack vagy Decathlonos.

cashpoint

cashpoint

vendég

• fórumtag
  • 20 hozzászólás

Sleek

Sleek

törzsvendég

• fórumtag
  • 299 hozzászólás
fuji hs 20 a gép Ultrazoom. De akkor lehet benevezek egy kis kompaktra . Csak a nagy zoom jól jött madár fotónál :)

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6.068 hozzászólás
Ha nem kompakt géprõl van szó akkor mindenképp a nagyobb kell a 10literesben nem fér el egy tûkõreflexes gép sõt az még a 17 litersben is viszonylag nehezen a hosszúkás kialakulásából adódóan nekem egy pana gépem volt aztán lecseréltem egy kompaktra mert nem vagyok sem profi sem lelkes amatõr. viszont az nagyon idegestet amíg hátizsákból elõszedtem a gépet fotóztam el pakoltam.kb5p
míg a kompakttal ezt akár menet közben is megoldom persze a képminõség nagyon nem ugyan az , viszont a tempó gyorsabb.
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

Sleek

Sleek

törzsvendég

• fórumtag
  • 299 hozzászólás

Decathlon - utazótáskák zsákok - táskák hátizsák QUECHUA - Trail hátizsák, 10 literes QUECHUA - RAID és TRAIL túrákhoz, aktív sportokhoz. 10 literes 2l ivótatyóval, szerszámok némi kaja és kis esõ
kabát belefér.
Decathlon - utazótáskák zsákok - táskák hátizsák QUECHUA - Trail hátizsák, 10 literes QUECHUA - RAID és TRAIL túrákhoz, aktív sportokhoz. 17 literes 2 ivótatyóval ua mint az elõzõ csak +még egy vastagabb pulcsi belefér, oldalt a vízszintes övön lévõ zsebek bringázás közben is kényelmesen elérhetõk mindkettõ van szeretem õket.

Igazából arra kellene hogy egy mini pumpa egy kis ruha ennivaló meg pár szerszám beleférjen és rengeteg innivaló. Rengeteget iszok 40 km alatt 4-5 liter. Valamint belsõ gumi és folt férjen el.De ez sem baj ha egy egy kilós fényképezõ gép elfér még :)

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7.205 hozzászólás
  • LocationBécs
hata szellozik rendesen? ezek az oldalso zsebek nem nyulnak tulsagosan elore, ha elorehajolsz a bringan?

ez is egesz praktikusnak tunik... majd megsasolom oket, a deuter nekem is neha tul nagy, pedig az is vmi 12l csak.

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6.068 hozzászólás

Sziasztok tudom nem pont ruházat de remélem elfér itt is.
Kinek mi a véleménye errõl a táskáról?
Sajnos ha egész napra megyek kevés a nyeregtáska a cuccoknak.
Engem nem zavar ha háti táskával kell tekernem. Vagy valaki tudna más teve púpot ajánlani?

Decathlon - utazótáskák zsákok - táskák hátizsák QUECHUA - Arpenaz 20 XC QUECHUA - egynapos kirándulásokhoz.

Decathlon - utazótáskák zsákok - táskák hátizsák QUECHUA - Trail hátizsák, 10 literes QUECHUA - RAID és TRAIL túrákhoz, aktív sportokhoz. 10 literes 2l ivótatyóval, szerszámok némi kaja és kis esõ
kabát belefér.
Decathlon - utazótáskák zsákok - táskák hátizsák QUECHUA - Trail hátizsák, 10 literes QUECHUA - RAID és TRAIL túrákhoz, aktív sportokhoz. 17 literes 2 ivótatyóval ua mint az elõzõ csak +még egy vastagabb pulcsi belefér, oldalt a vízszintes övön lévõ zsebek bringázás közben is kényelmesen elérhetõk mindkettõ van szeretem õket.
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

Szabii

Szabii

törzsvendég

• fórumtag
  • 349 hozzászólás

Engem nem zavar ha háti táskával kell tekernem. Vagy valaki tudna más teve púpot ajánlani?

Decathlon - utazótáskák zsákok - táskák hátizsák QUECHUA - Arpenaz 20 XC QUECHUA - egynapos kirándulásokhoz.

Nekem is van egy Arpenaz 20-as, szerintem nagy lesz, kb soha nem bírom telepakolni, most ha vennék 15 liter körül gondolkodnék.

DannyL81

DannyL81

Dancó a hegyről...

• fórumtag
  • 1.373 hozzászólás
  • LocationVeresegyház
Túl nagy a 20L-es, kisebbet vennék ha csak a biciklis motyóknak meg kajának és piának kell elférnie.

Sleek

Sleek

törzsvendég

• fórumtag
  • 299 hozzászólás

http://www.decathlon...-xc-117126502/#

Szabii

Szabii

törzsvendég

• fórumtag
  • 349 hozzászólás
És errõl:
Merida '12 rövid kantáros (265) (Ruházat | Alsóruházat | Nadrág | Rövid) | Kerékpár Webshop

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.272 hozzászólás
errõl konkrét nincs de 2 nw gatyóm van mind2 kiváló. van egy dekásom is, na olyan nem lesz több.
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Szabii

Szabii

törzsvendég

• fórumtag
  • 349 hozzászólás
Hali!
Van valakinek valami véleménye/tapasztalata errõl a nadrágról? Fõként a betét minõsége érdekelne...
Northwave Tour Bib (Ruházat | Alsóruházat | Nadrág | Rövid) | Kerékpár Webshop

A méretem miatt (xxl) eléggé leszûkül a kör, Meridás idén már nem lesz, így vagy marad ez a Northwave vagy valami dekás...

Köszi a segítséget!