Könnyû, jól szellõzõ, betétes kéne, korrekt áron.
![Posted Image](https://twelve50bikes.com/images/products/Endura%20Hummvee%20Shorts%20Womens.jpg)
"Olcsón, könnyűt, erõset. De csakis kettőt választhatsz!" - Keith Bontrager
Sziasztok!
Bár tombol a nyár, de engem mégis most a téli cucc érdekelne. Tudtok ajánlani -5 és 0 fok közötti hõmérsékletre téli thermo nadrágot??? Esetleg felsõt mellé???
Köszönöm!!
Harmadik éve hordom ezeket, eddig jók, a fényvisszaverõs zsebét meg kellett erõsíteni (pár perc varrás): #2866, 2012-07-12, 01:36.A kérdés már csak az, h megérik-e az árát? Valakinek van hosszútávú tapasztalata??
Ridley Noah Fast
Van,.....Qva drágák.Sziasztok!
Mavic mezekkel kapcsolatban kinek milyen tapasztalatai vannak?
Köszi
Ridley Noah Fast
A deca nyári akcióját megszemléltem! Sajnos ismételten azt játszák mint télen, hogy minden akciós árura rátolják hogy nyári eksön, és egyébként két nappal ezelõtt is ennyibe került amikor még nem volt rajta! Én szeretem a decát, de ez így necc! Cípõt akartunk a feleségemnek de sajna nem dobta le az árát!
Van három végig cipzáros, rövidujjú mezem, a három zseb közepén elfogadható méretû cipzár is van. Az egyik mez ráadásul narancsárga, fényvisszaverõ. Egy rövidnadrágom is, kantáros, ráadásul nem csúszik le a kantár, mert hátul elég magas. Mind jó, 50-70 € körül volt mind. Hamar kell mosni.Mavic mezekkel kapcsolatban kinek milyen tapasztalatai vannak?
Ámen atyám!softshell szel ellen jo... viszont ennyi penzert nincs meg egy olyan cucc, ami lelegzik, megis par fokban is eleg egy hosszu mez ala.
nem olvastam azt a tesztet, de a tapasztalatom megerõsítiA német Bike softshell tesztjében is lényegében ezt írják de szerintük vannak vízálló softshellek is, azokban van egy plusz membrán réteg is. Jó, ezek nem olcsók, a Gore Bike Wear softshell-t említik például de az szerintük jól is lélegzik - kb. 60ezer Ft-os áron.:confused:
De õk is azt mondják, hogy a softshell-re leginkább a windstopper funkciója miatt tekintsünk.
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
A német Bike softshell tesztjében is lényegében ezt írják de szerintük vannak vízálló softshellek is, azokban van egy plusz membrán réteg is. Jó, ezek nem olcsók, a Gore Bike Wear softshell-t említik például de az szerintük jól is lélegzik - kb. 60ezer Ft-os áron.:confused:a softshell-el az a baj, hogy nagy esõben ugyanugy beázik, mint bármi más.
egy ideig jól ellenáll az esõnek, de fél óra kemény esõ után ez sem vízálló tovább...
van egy Marmot softshell dzsekim (azt hiszem ilyen ni: Marmot Approach) és ázott már át, pedig nem mostam még ki semmivel, hogy a mosószernek mondjuk hatása lett volna az anyag tulajdonságára.
szóval ha szemerkél az esõ, vagy csak 5 percet mész szakadó esõben akkor jó, amugy ez nem esõkabát
ami komolyan bírja a vizet abba jórészt mindbe beleizzadsz, legyen bármilyen "lélegzõ" is.
Hmm. Ezen még nem gondolkoztam de lehet benne némi igazság....aki esõben indul el, az vizesen fog megérkezni
Mondom én, hogy nincs egy óra se.nekem pl 50 perc a munka otthonról kerékpárral...