Jelentkezz be Regisztrálj
Bringás ruházat
Posted 2012. July 25. - 19:56
Könnyû, jól szellõzõ, betétes kéne, korrekt áron.
"Olcsón, könnyűt, erõset. De csakis kettőt választhatsz!" - Keith Bontrager
Posted 2012. July 23. - 21:58
Sziasztok!
Bár tombol a nyár, de engem mégis most a téli cucc érdekelne. Tudtok ajánlani -5 és 0 fok közötti hõmérsékletre téli thermo nadrágot??? Esetleg felsõt mellé???
Köszönöm!!
Érdemes átfutnod a Téli tekerés topikot, illetve a Velonak volt egy átfogó téliruha tesztje, a bevezetõben öltözködési tippekkel. Ezek persze a drágább modellek. Olcsóbban az Aldiban és Decathlonban juthatsz hasonló cuccokhoz, szezonkezdet elején.
Posted 2012. July 23. - 12:06
Posted 2012. July 23. - 11:31
Bár tombol a nyár, de engem mégis most a téli cucc érdekelne. Tudtok ajánlani -5 és 0 fok közötti hõmérsékletre téli thermo nadrágot??? Esetleg felsõt mellé???
Köszönöm!!
Posted 2012. July 22. - 10:11
Harmadik éve hordom ezeket, eddig jók, a fényvisszaverõs zsebét meg kellett erõsíteni (pár perc varrás): #2866, 2012-07-12, 01:36.A kérdés már csak az, h megérik-e az árát? Valakinek van hosszútávú tapasztalata??
Posted 2012. July 22. - 08:39
Ridley Noah Fast
Posted 2012. July 22. - 01:03
Posted 2012. July 20. - 22:14
Van,.....Qva drágák.Sziasztok!
Mavic mezekkel kapcsolatban kinek milyen tapasztalatai vannak?
Köszi
Ridley Noah Fast
Posted 2012. July 20. - 09:13
A deca nyári akcióját megszemléltem! Sajnos ismételten azt játszák mint télen, hogy minden akciós árura rátolják hogy nyári eksön, és egyébként két nappal ezelõtt is ennyibe került amikor még nem volt rajta! Én szeretem a decát, de ez így necc! Cípõt akartunk a feleségemnek de sajna nem dobta le az árát!
vasárnaponként érdemes elnézni, van, hogy akciós árból még engednek 50%.ot de nem is jelölik sehol
az interneten van, hogy ki van rakva (az aktuális árakat kell nézni), de van, hogy csak a kasszánál derül ki
Posted 2012. July 20. - 00:49
Posted 2012. July 12. - 00:36
Van három végig cipzáros, rövidujjú mezem, a három zseb közepén elfogadható méretû cipzár is van. Az egyik mez ráadásul narancsárga, fényvisszaverõ. Egy rövidnadrágom is, kantáros, ráadásul nem csúszik le a kantár, mert hátul elég magas. Mind jó, 50-70 € körül volt mind. Hamar kell mosni.Mavic mezekkel kapcsolatban kinek milyen tapasztalatai vannak?
Posted 2012. July 11. - 20:23
Posted 2012. July 11. - 15:06
Posted 2012. June 06. - 17:31
Ámen atyám!softshell szel ellen jo... viszont ennyi penzert nincs meg egy olyan cucc, ami lelegzik, megis par fokban is eleg egy hosszu mez ala.
Posted 2012. June 06. - 17:16
Posted 2012. June 06. - 07:21
Posted 2012. June 05. - 23:16
Most rákerestem német weboldalon, a komoly PI dzsekik 250-300 Euro körül vannak. Úgy érzem, azt az érzést sem fogom mostanában átélni, milyen kellemes egy olyanban tekerni és elázni....
(a német BIKE softshell-kabát teszt le van töltve, át tudom küldeni bárkinek.)
Posted 2012. June 05. - 17:06
nem olvastam azt a tesztet, de a tapasztalatom megerõsítiA német Bike softshell tesztjében is lényegében ezt írják de szerintük vannak vízálló softshellek is, azokban van egy plusz membrán réteg is. Jó, ezek nem olcsók, a Gore Bike Wear softshell-t említik például de az szerintük jól is lélegzik - kb. 60ezer Ft-os áron.:confused:
De õk is azt mondják, hogy a softshell-re leginkább a windstopper funkciója miatt tekintsünk.
láttam amugy a PI-nek olyan dzsekijét, ahol egy henger félbe volt vágva, a két fél közt az anyag, felül víz, alulról meg ment 2 bar levegõ - és felül gönygyözött alul meg csontszáraz volt.
de hogy ez hogy funkcionál a gyakorlatban... még számomra is kérdéses.
plusz elmebeteg ára van, ahogy emlitetted.
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Posted 2012. June 05. - 00:05
A német Bike softshell tesztjében is lényegében ezt írják de szerintük vannak vízálló softshellek is, azokban van egy plusz membrán réteg is. Jó, ezek nem olcsók, a Gore Bike Wear softshell-t említik például de az szerintük jól is lélegzik - kb. 60ezer Ft-os áron.:confused:a softshell-el az a baj, hogy nagy esõben ugyanugy beázik, mint bármi más.
egy ideig jól ellenáll az esõnek, de fél óra kemény esõ után ez sem vízálló tovább...
van egy Marmot softshell dzsekim (azt hiszem ilyen ni: Marmot Approach) és ázott már át, pedig nem mostam még ki semmivel, hogy a mosószernek mondjuk hatása lett volna az anyag tulajdonságára.
szóval ha szemerkél az esõ, vagy csak 5 percet mész szakadó esõben akkor jó, amugy ez nem esõkabát
ami komolyan bírja a vizet abba jórészt mindbe beleizzadsz, legyen bármilyen "lélegzõ" is.
De õk is azt mondják, hogy a softshell-re leginkább a windstopper funkciója miatt tekintsünk.
Hmm. Ezen még nem gondolkoztam de lehet benne némi igazság....aki esõben indul el, az vizesen fog megérkezni
Posted 2012. June 04. - 16:15
Mondom én, hogy nincs egy óra se.nekem pl 50 perc a munka otthonról kerékpárral...