Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Bringás ruházat

- - - - -

• Please log in to reply
4195 replies to this topic

DannyL81

DannyL81

Dancó a hegyről...

• fórumtag
  • 1,373 posts
  • LocationVeresegyház
Nincs valami jó tippetek (ár/érték) a képen láthatóhoz hasonló biciklis nadrágra?
Könnyû, jól szellõzõ, betétes kéne, korrekt áron.

Posted Image

"Olcsón, könnyűt, erõset. De csakis kettőt választhatsz!" - Keith Bontrager

Grande

Grande

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,328 posts

Sziasztok!
Bár tombol a nyár, de engem mégis most a téli cucc érdekelne. Tudtok ajánlani -5 és 0 fok közötti hõmérsékletre téli thermo nadrágot??? Esetleg felsõt mellé???
Köszönöm!!

Érdemes átfutnod a Téli tekerés topikot, illetve a Velonak volt egy átfogó téliruha tesztje, a bevezetõben öltözködési tippekkel. Ezek persze a drágább modellek. Olcsóbban az Aldiban és Decathlonban juthatsz hasonló cuccokhoz, szezonkezdet elején.

CihaZoli

CihaZoli

vendég

• fórumtag
  • 108 posts
Jó öreg, turkálós nadrágomból kikopott, kitört a szarvasbõr betét. Ülepbetétet lehet valahol külön kapni vagy házi praktikát tud-e valaki?

dhcodoki

dhcodoki

vendég

• fórumtag
  • 51 posts
Sziasztok!
Bár tombol a nyár, de engem mégis most a téli cucc érdekelne. Tudtok ajánlani -5 és 0 fok közötti hõmérsékletre téli thermo nadrágot??? Esetleg felsõt mellé???
Köszönöm!!

gren_tamas

gren_tamas

törzsvendég

• fórumtag
  • 696 posts

A kérdés már csak az, h megérik-e az árát? Valakinek van hosszútávú tapasztalata??

Harmadik éve hordom ezeket, eddig jók, a fényvisszaverõs zsebét meg kellett erõsíteni (pár perc varrás): #2866, 2012-07-12, 01:36.

simon23

simon23

törzsvendég

• fórumtag
  • 949 posts
A kérdés már csak az, h megérik-e az árát? Valakinek van hosszútávú tapasztalata??

Ridley Noah Fast 

marton

marton

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,677 posts
Bergusonban most láttam, hogy a Mavic mezek le vannak értékelve. Bár, szerintem így sem olcsók.
Marci

simon23

simon23

törzsvendég

• fórumtag
  • 949 posts

Sziasztok!

Mavic mezekkel kapcsolatban kinek milyen tapasztalatai vannak?

Köszi

Van,.....Qva drágák.

Ridley Noah Fast 

stellaz

stellaz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,932 posts

A deca nyári akcióját megszemléltem! Sajnos ismételten azt játszák mint télen, hogy minden akciós árura rátolják hogy nyári eksön, és egyébként két nappal ezelõtt is ennyibe került amikor még nem volt rajta! Én szeretem a decát, de ez így necc! Cípõt akartunk a feleségemnek de sajna nem dobta le az árát!

vasárnaponként érdemes elnézni, van, hogy akciós árból még engednek 50%.ot de nem is jelölik sehol

az interneten van, hogy ki van rakva (az aktuális árakat kell nézni), de van, hogy csak a kasszánál derül ki

Sengakov

Sengakov

törzsvendég

• fórumtag
  • 476 posts
A deca nyári akcióját megszemléltem! Sajnos ismételten azt játszák mint télen, hogy minden akciós árura rátolják hogy nyári eksön, és egyébként két nappal ezelõtt is ennyibe került amikor még nem volt rajta! Én szeretem a decát, de ez így necc! Cípõt akartunk a feleségemnek de sajna nem dobta le az árát!

gren_tamas

gren_tamas

törzsvendég

• fórumtag
  • 696 posts

Van három végig cipzáros, rövidujjú mezem, a három zseb közepén elfogadható méretû cipzár is van. Az egyik mez ráadásul narancsárga, fényvisszaverõ. Egy rövidnadrágom is, kantáros, ráadásul nem csúszik le a kantár, mert hátul elég magas. Mind jó, 50-70 € körül volt mind. Hamar kell mosni.

verti

verti

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,064 posts
Sziasztok!

Köszi

Sandman

Sandman

vendég

• fórumtag
  • 434 posts
Felpróbáltam a LIDL-ös akciós kesztyût, nagyon kényelmes, géles és 1000 Ft. Csak azért nem vettem meg, mert most éppen van. Akinek kell egy egyszerû kesztyû (van vagy 3-4 színben) annak érdemes megnézni.

DannyL81

DannyL81

Dancó a hegyről...

• fórumtag
  • 1,373 posts
  • LocationVeresegyház

softshell szel ellen jo... viszont ennyi penzert nincs meg egy olyan cucc, ami lelegzik, megis par fokban is eleg egy hosszu mez ala.

Ámen atyám! :)

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7,205 posts
  • LocationBécs
softshell szel ellen jo... viszont ennyi penzert nincs meg egy olyan cucc, ami lelegzik, megis par fokban is eleg egy hosszu mez ala.

DannyL81

DannyL81

Dancó a hegyről...

• fórumtag
  • 1,373 posts
  • LocationVeresegyház
Hát én nem tudom srácok, meglepve olvasom ezt az egészet. Nekem egy ALDI-s, akciós softshell kabátom van. 2 hete kapott el egy zivatar, mosott vagy 20 percen keresztül, de otthon száraz volt a pólóm alatta. Lehet, hogy a 21. percben átázott volna, nem tudom, de nekem bevált. Nyilván nem esõkabát helyett van, de kisebb esõt simán bevállalok az enyémben.

marton

marton

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,677 posts
Akár mit csinálok, a kabátomban belül nem tudok 2 bar nyomást prodákálni. Vannak még hibáim.
Most rákerestem német weboldalon, a komoly PI dzsekik 250-300 Euro körül vannak. Úgy érzem, azt az érzést sem fogom mostanában átélni, milyen kellemes egy olyanban tekerni és elázni....:o
(a német BIKE softshell-kabát teszt le van töltve, át tudom küldeni bárkinek.)
Marci

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts

A német Bike softshell tesztjében is lényegében ezt írják de szerintük vannak vízálló softshellek is, azokban van egy plusz membrán réteg is. Jó, ezek nem olcsók, a Gore Bike Wear softshell-t említik például de az szerintük jól is lélegzik - kb. 60ezer Ft-os áron.:confused:
De õk is azt mondják, hogy a softshell-re leginkább a windstopper funkciója miatt tekintsünk.

nem olvastam azt a tesztet, de a tapasztalatom megerõsíti :)
láttam amugy a PI-nek olyan dzsekijét, ahol egy henger félbe volt vágva, a két fél közt az anyag, felül víz, alulról meg ment 2 bar levegõ - és felül gönygyözött alul meg csontszáraz volt.
de hogy ez hogy funkcionál a gyakorlatban... még számomra is kérdéses.
plusz elmebeteg ára van, ahogy emlitetted.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

marton

marton

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,677 posts

a softshell-el az a baj, hogy nagy esõben ugyanugy beázik, mint bármi más.
egy ideig jól ellenáll az esõnek, de fél óra kemény esõ után ez sem vízálló tovább...
van egy Marmot softshell dzsekim (azt hiszem ilyen ni: Marmot Approach) és ázott már át, pedig nem mostam még ki semmivel, hogy a mosószernek mondjuk hatása lett volna az anyag tulajdonságára.
szóval ha szemerkél az esõ, vagy csak 5 percet mész szakadó esõben akkor jó, amugy ez nem esõkabát :)
ami komolyan bírja a vizet abba jórészt mindbe beleizzadsz, legyen bármilyen "lélegzõ" is.

A német Bike softshell tesztjében is lényegében ezt írják de szerintük vannak vízálló softshellek is, azokban van egy plusz membrán réteg is. Jó, ezek nem olcsók, a Gore Bike Wear softshell-t említik például de az szerintük jól is lélegzik - kb. 60ezer Ft-os áron.:confused:
De õk is azt mondják, hogy a softshell-re leginkább a windstopper funkciója miatt tekintsünk.

aki esõben indul el, az vizesen fog megérkezni

Hmm. Ezen még nem gondolkoztam de lehet benne némi igazság....:o
Marci

DannyL81

DannyL81

Dancó a hegyről...

• fórumtag
  • 1,373 posts
  • LocationVeresegyház

nekem pl 50 perc a munka otthonról kerékpárral... ;)

Mondom én, hogy nincs egy óra se. ;)