Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Bringás ruházat

- - - - -

• Please log in to reply
4195 replies to this topic

stellaz

stellaz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,932 posts
én is hazsnáltam ezt az aláöltözõ kesztyüt a neoprén kesztyümhöz, nem volt rossz

viszont idén már vettem a decában féláron (szerintem most is van még) egy másik téli bringás kesztyût, vízálló, membrános, jó vastag béléssel, elvileg a deca legkomolyabb téli kesztyüje

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6,068 posts
Nekem van, én szeretem.
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

Andris_savaria

Andris_savaria

read only

• fórumtag
  • 2,189 posts
a honlapjuk keresõje szerint van a mi dekánkban. holnap beugrok, megnézem.
tavaly a -15°C-ban kevés volt a szélállós téli Shimano :)
SOHA TÖBBET magyar országon!

Flickr

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7,205 posts
  • LocationBécs
decathlonban talaltam :) telikesztyut kerestem. epp olyan, mintha egy mezt vennel fel, meg arra egy masik reteget.

Decathlon - ruházat kiegészítQk kéz - kesztyq alsókesztyq B'TWIN - Selyem alsó kesztyq, fekete B'TWIN - téli kesztyq alá, a nagyobb hQszigetelés érdekében.

Andris_savaria

Andris_savaria

read only

• fórumtag
  • 2,189 posts
vékony alákesztyût milyet, honnan?!
SOHA TÖBBET magyar országon!

Flickr

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7,205 posts
  • LocationBécs

átmeneti kabátnak kiváló, de télen is lehet használni (én két telet csináltam meg vele)

volt tavaly téli mez az aldiban, az nagyon jó, iszonyat jól szellõzik

amúgy polár vagy gyapjú pulcsi

amit most hasznalok softshellt az egy hosszumezben jo 0 fokig (csak 10 fok alatt probalkozok vele), -10ig egy vekony polarral probaltam. itt is hasonlo, vagy ez ala jobban kell oltozni?

a kesztyut nekem nem tunt bonyolultabbnak levenni, mint a nyari xc kesztyumet. eddig ezt hasznaltam telen is, csak vettem alaja egy vekony "alakesztyut". a vastaggal szemben van egy olyan elonye, hogy gyorsan szarad, nem izzad bele a kezem. ha ki is hul a kezfej kicsit, hamar visszamelegszik.

Sengakov

Sengakov

törzsvendég

• fórumtag
  • 476 posts
Én végig toltam egy telet abban a szemcsiben. A régi szemüvegeim ráfagytak a szememre hidegben, ez nem! Mondjuk azért ez is be tud könnyen párásodni, de ahogyan elindulsz a lámpától egybõl kimegy belõle! Javallom télen a pánttal használni, mert jobban védi úgy a szemet a szivacsbetéttel együtt. Sajnos nekem a szemcsit a nyár elején a táskámmal együtt ellopták, ha volt mostanban eksönben a Lidlnél vagy az aldinál akkor szoljatok!

Nekem az aldis nacival jelenleg a legnagyobb bajom hogy nem kantáros, sajnos! A kesztyût még nem próbáltam milyen? Nekem dekás téli van az jó csk brutál nehéz levenni, as amikor a kompon fizetek akkor mindig csak szopok vele!

stellaz

stellaz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,932 posts

nah vettem en is ilyen aldis cuccokat - a kabattal szkeptikus vagyok, hogy olyan jo, mint a masik, de ha mas nem, atmenetinek is jo lesz. mit szoktatok ala venni adott homerseklethez?

a naci jonak tunik, elol softshell (szelallo), hatul viszont a normalisan szellozo vekonyabb anyag van. kesztyu detto softshell.

átmeneti kabátnak kiváló, de télen is lehet használni (én két telet csináltam meg vele)

volt tavaly téli mez az aldiban, az nagyon jó, iszonyat jól szellõzik

amúgy polár vagy gyapjú pulcsi

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7,205 posts
  • LocationBécs
nah vettem en is ilyen aldis cuccokat - a kabattal szkeptikus vagyok, hogy olyan jo, mint a masik, de ha mas nem, atmenetinek is jo lesz. mit szoktatok ala venni adott homerseklethez?

a naci jonak tunik, elol softshell (szelallo), hatul viszont a normalisan szellozo vekonyabb anyag van. kesztyu detto softshell.

Sly78

Sly78

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,513 posts

Én kantárosra nem tudok felvenni semmit, mert vagy szorosra kell húzni és kényelmetlen, vagy lecsúszik róla. Neked nem?

bocs h késõn válaszolok, nem láttam. nem csúszik le :)

stellaz

stellaz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,932 posts

miert jo a szivacs benne? vettem en is szivacsosat, hogy hatha nem parasodik a maszk miatt, de nem szamit... viszont szivacs nelkul az eddigi legjobb szemuvegem :) vmi munkavedelmi db, es egesz jol is nez ki, van hozza fejpant is. azon keves szemuvegek egyike, amiben nem kezd el fajni a tarkom tekeres kozben.

a szivacs majd télen lesz jó elvileg, most én is kivettem belõle :)

amúgy nekem a 3m félálarcommal (általában abban tekerek városban) ez teljesen kompatiblis, ami a zekler munkavédelmi szemüvegemrõl nem mondható el

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7,205 posts
  • LocationBécs

jah, ez jó szemüveg, én is vettem, fõleg mert van hozzá télre szivacs, és ki van nyitva az oldala, hogy ne párásodjon a lencse

amúgy a 29 ezer forintos oakley napszemüvegem sem tûnik minõségibbnek

mondjuk az oakley karcálló az tuti, már 6 éve nyúzom, és nem finomkodok vele, a lencséjének mégsincs semmi baja

miert jo a szivacs benne? vettem en is szivacsosat, hogy hatha nem parasodik a maszk miatt, de nem szamit... viszont szivacs nelkul az eddigi legjobb szemuvegem :) vmi munkavedelmi db, es egesz jol is nez ki, van hozza fejpant is. azon keves szemuvegek egyike, amiben nem kezd el fajni a tarkom tekeres kozben.

donciccio

donciccio

törzsvendég

• fórumtag
  • 4,368 posts
ezt a szemcsit a haverom vlmi bazi nagy akcióban 1300-ért vette.

hopp. ez pont most van: http://www.aldi.hu/h..._2012_09_16.htm a dzseki tényleg tuti. :)

stellaz

stellaz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,932 posts
jah, ez jó szemüveg, én is vettem, fõleg mert van hozzá télre szivacs, és ki van nyitva az oldala, hogy ne párásodjon a lencse

amúgy a 29 ezer forintos oakley napszemüvegem sem tûnik minõségibbnek

mondjuk az oakley karcálló az tuti, már 6 éve nyúzom, és nem finomkodok vele, a lencséjének mégsincs semmi baja

BluElefantino

BluElefantino

törzsvendég

• fórumtag
  • 364 posts

Aldi-ban lehet téli nacit és egy softshell kabátot kapni. Kabátot már vettem tavaly, szerintem tök jó, a nacit most még nem tudom kipróbálni de szerintem az is tök jó lesz.
Kabát: ALDI - Ajánlatunk vasárnaptól, 2012.09.16.
Nadrág: ALDI - Ajánlatunk vasárnaptól, 2012.09.16.

Nagyon jó akciók de a kabátból a legnagyobb(54-es méret) is kicsi nekem a Decathlonban is az XXXL-es felsõk jók.
Aldiban és a Lidlben is nagyon jó akciók vannak a kerekezõknek! ;)
Múltkor mûhelypumpát vettem 2e Ft-ért a Lidliben és 2.6e Ft-ért bicajos szemüveget 3 cserélhetõ lencsével kemény tokkal és puha tokkal.
Feltöltött kép
Feltöltött kép

suhanc

suhanc

törzsvendég

• fórumtag
  • 301 posts

Aldi-ban lehet téli nacit és egy softshell kabátot kapni. Kabátot már vettem tavaly, szerintem tök jó, a nacit most még nem tudom kipróbálni de szerintem az is tök jó lesz.

Köszi!
Megnézem majd. A Decathlonban 4.000 alatt van hosszú naci, de élõben még nem láttam, az nem softshell, hanem talán csak sima bolyhos. Betét van benne.

marton

marton

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,688 posts
Marci

Bici

Bici

vendég

• fórumtag
  • 211 posts
Köszi a szûrõs tippeket! Utánanézek, hol lehet beszerezni.

stellaz

stellaz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,932 posts

Nekem a boltban a szûrõre 6 hónapot mondtak, úgyhogy nekem pont 6 hónapot bírt :) napi 1 óra használattal.

az nem rossz, én akkor szoktam cserélni, mikor már érezhetõen nehezebb levegõt venni benne

kocsi

kocsi

vendég

• fórumtag
  • 180 posts

én egy kantáros bringásnacit hordok alatta

Én kantárosra nem tudok felvenni semmit, mert vagy szorosra kell húzni és kényelmetlen, vagy lecsúszik róla. Neked nem?