Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Bringás ruházat

- - - - -

• Please log in to reply
4195 replies to this topic

kenguru

kenguru

törzsvendég

• fórumtag
  • 472 posts
Három éve megyek MW80al, nekem tökéletes. Nem ázik be, nem fázik - nagyon. A tépõzárral mi a gond?

imi72

imi72

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,541 posts
  • Locationa Pilis
Köszi, én is csak nagy zimában hordanám.
Az eddigi teleken a nyári cipõ + mindenféle 'high-tech' zokni kombinációk ki lettek próbálva, de -10-nél már semmi nem használt.

Három éve megyek MW80al, nekem tökéletes. Nem ázik be, nem fázik - nagyon. A tépõzárral mi a gond?

Nálam sokáig bírják a bringás cipõk, a tépõzárak viszont nem (még azok is meggyengülnek, amik mondjuk csak a fûzõt fogják le).

Trance
"Attól még, hogy egyesek szerint kevés idõnk van hátra, nem kéne szét....ni mindent magunk körül, lásd szemetelés, erdõirtások, és a tévé maci megszüntetése..."

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6,068 posts
Profi, mint mondtam hibátlan nagyon kényelmes cipõ +8 és -10C°közt egy normál zokni -17C°-ig +egy aláöltözet zokni, hidegebben nem voltam +8 fok felett már beleizzad a lábam ez mondjok nem zavar mert +5°-ig nekem megfelel a nyári cipõ is.
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7,205 posts
  • LocationBécs
azert kerdeztem, hogy az nw celsius egy "rendes" bringas cipo, a masik linkelt cipo meg egy bakancs :) akkor miert nem a shimano is olyasmi? de igy ertheto, hogy nem jo a tepozar.

imi72

imi72

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,541 posts
  • Locationa Pilis

ha nw celsius, akkor miert nem shimano mw81?

Tépõzáras. Nem játszik.

A celsius hibátlan, olvas vissza.

Google megtalálta, hogy neked is az van (az itteni keresõ semmit) :). A zárómechanizmusa megbízható?

Trance
"Attól még, hogy egyesek szerint kevés idõnk van hátra, nem kéne szét....ni mindent magunk körül, lásd szemetelés, erdõirtások, és a tévé maci megszüntetése..."

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,271 posts

mongy mert a celsius már többeknek nagyon bevált, -meg a fritzeknél is jól szok szerepelni - másikról kevesebb a tapasztalat. s nem mindenki szeret kisérletezni, ha nem ingyé van :)
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6,068 posts
A celsius hibátlan, olvas vissza.
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7,205 posts
  • LocationBécs

Apropó, téli cipõ. Kellene egy.
Kettõ az, ami tetszik.
Northwave Celsius Arctic GTX és Shimano MT91. Télen is inkább terepen tekergek, országúton max. ha dagonya van az erdõben. Van valakinek tapasztalata valamelyikkel?

imi72

imi72

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,541 posts
  • Locationa Pilis
Apropó, téli cipõ. Kellene egy.
Kettõ az, ami tetszik.
Northwave Celsius Arctic GTX és Shimano MT91. Télen is inkább terepen tekergek, országúton max. ha dagonya van az erdõben. Van valakinek tapasztalata valamelyikkel?

Trance

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10,714 posts
nekem csak a téli bringás cipõnél volt szükség egy mérettel nagyobbra (de annál nagyjából mindenkinek eggyel nagyobb ajánlott)

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7,205 posts
  • LocationBécs
gyartofuggo, de altalaban eggyel nagyobb kell cipobol.

guenwhywer

guenwhywer

vendég

• fórumtag
  • 26 posts
Köszi a gyors választ :D Pont northwave a kiszemelt.:)

imi72

imi72

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,541 posts
  • Locationa Pilis
Márkája válogatja. A Shimano cipõkbõl általában eggyel nagyobb számú kell, mint az utcaiból...fõleg ha vastagabb zoknit is hordanál (mondjuk én ugyanígy jártam a Northwave és a Mavic csukámmal is).

Trance

guenwhywer

guenwhywer

vendég

• fórumtag
  • 26 posts
hiho!
Ajánlom a saucony téli sapiját én azt használtam -18 ban is meg +10-ben is elég jól bevált. Igaz nem versenyzõ vagyok csak sima user...
Viszont látom Te használsz bringás cipõt ha egy számmal nagyobbat veszek az zavaró lesz? 43-as lábra 44-est

suhanc

suhanc

törzsvendég

• fórumtag
  • 301 posts
Na, vettem én is aláöltözetet, mert már máshogy nem lehet edzeni. A Decathlonban vettem, nem kimondottan bringás cucc, talán a csapatsportok ruházatánál volt. 8.800 volt a nadrág és a felsõ együtt. Rövid ujjú mez és nyári gatya alá vettem fel, tegnap olyan 16-17 fok lehetett, meg elég nagy szél, de olyan volt, mintha nyáron tekertem volna. Sisak alá kell még néznem valamilyen thermo sapkát, esetleg arcvédõset, mert egyébként mindig begyulladt a fülem meg az arcom eddig. Cipõnek most utcait használok, mert az utcai túl jól szellõzik, és nincs kamáslim.

BluElefantino

BluElefantino

törzsvendég

• fórumtag
  • 364 posts
Köszi szépen!

gaboca1

gaboca1

törzsvendég

• fórumtag
  • 2,348 posts
Védi a hátsódat a felvert víztõl.

BluElefantino

BluElefantino

törzsvendég

• fórumtag
  • 364 posts
Ma vettem a Decathlonban esõ és széldzsekit és lenne egy kérdésem, méghozzá az hogy a kabát alján az a félkör mit szolgál?
Feltöltött kép
Feltöltött kép
Feltöltött kép

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7,205 posts
  • LocationBécs

a honlapjuk keresõje szerint van a mi dekánkban. holnap beugrok, megnézem.
tavaly a -15°C-ban kevés volt a szélállós téli Shimano :)

eleg jol megdobja a hoerzetet... a nyari xc kesztyuben elvagyok 0 fok kornyeken. es igy nem olyan bumfordi, mint a teli kesztyuk.

softshell zoknik? milyen lehet? olcsobb mint egy teli spd :)

simon23

simon23

törzsvendég

• fórumtag
  • 949 posts

nah vettem en is ilyen aldis cuccokat - a kabattal szkeptikus vagyok, hogy olyan jo, mint a masik, de ha mas nem, atmenetinek is jo lesz. mit szoktatok ala venni adott homerseklethez?

Felcsigáztatok ezzel az Aldi-s cuccokkal ma megnézem a kabátot. :D Én ha nagyon hideg van akkor csak egy dekás Kipsta típusú aláöltözõt szoktam felvenni,
Decathlon - ruházat aláöltözék  trikó - body - atlétatrikók KIPSTA - Hosszúujjú aláöltözet KIPSTA - csapatsportokhoz, rendszeres és intenzív játékhoz.
ha meg nagyon-nagyon akkor még egy derékmelegítõt
vesevédõ | Bukósisak | Motoros ruházat | Motor alkatrész - Shox motoros áruháztaxonomy/term/45
is és úgy már teljesen ok a dolog.

Ridley Noah Fast