Jelentkezz be Regisztrálj
Bringás ruházat
Írta 2013. január 13. - 15:44
Írta 2013. január 13. - 15:27
Ha megvetted akkor 9990ft ft írtak a számlára. Ha nem az írták akkor menj és mondjad meg hogy 9990ft. Velem is el akarták játszani ,hogy 14ezer ft. Azt egy eladó srác megnézte a gépben és 9900ft volt. Címkének nem lehet hinniA fehérváriban most délben egy darab XL nacit találtam a membránosból, illetve a nyári 7 számú nadrágból. El is hoztam. Meglepõen sokan voltak, pedig direkt délben mentem. Az XL membránoson 13990Ft volt, a többi méreten 9990Ft. Nem árazták át. A mérete jó nekem, 191/75 vagyok.
Volt szélálló kabát is. Lehet lövök egyet magamnak.
https://picasaweb.go...926372951177154
Utolsó tétel
Írta 2013. január 13. - 15:21
Volt szélálló kabát is. Lehet lövök egyet magamnak.
Írta 2013. január 13. - 15:04
Szfváron is talán 2darab xl es volt a meg egy kazal s m l méret.Rákérdeztem, azt mondták, ez fix áras termék, ennek ennyi az ára mindenütt. (Budaörsöt hívtam) De azt mondták, menjek be, mert van vagy 30m-nyi akciós cucc... Mondtam ok, csak az a baj, hogy 200 km-re lakom onnan. No mindegy, akkor most nem lesz akciós gatyám.
Annyiból picit nem is bánom, mert bár XL kellene elvileg, de félek kicsit tõle, mi van, ha mégis nagyobb lenne a jó, akkor mia francot kezdnék vele. Így legalább nincs ilyen probléma vele...
Írta 2013. január 13. - 14:52
Kérdezz rá jobban
Rákérdeztem, azt mondták, ez fix áras termék, ennek ennyi az ára mindenütt. (Budaörsöt hívtam) De azt mondták, menjek be, mert van vagy 30m-nyi akciós cucc... Mondtam ok, csak az a baj, hogy 200 km-re lakom onnan. No mindegy, akkor most nem lesz akciós gatyám.
Annyiból picit nem is bánom, mert bár XL kellene elvileg, de félek kicsit tõle, mi van, ha mégis nagyobb lenne a jó, akkor mia francot kezdnék vele. Így legalább nincs ilyen probléma vele...
Írta 2013. január 13. - 13:44
gyorben olyan het eve nyitottak arkadot - a korabbi plaza gyk a mozi + kajaldak. a regi uzletek helyen bankok, mobilszolgaltatok, meg olcsobb (kinai szeru) uzletek. volt egy melypont, de szerintem tuljutottak rajta.
a fekete, amit vettem az ilyen, csak elenkzoldek a cipzarak, es szurke-fekete belul.
BLOUSON 7 MEMBRANE NOIR - Cycling jackets and tights - BTWIN
Én meg ezt vettem
MEMBRANE ANORAK 7 BLACK/RED - Cycling jackets and tights - BTWIN
Írta 2013. január 13. - 13:35
Nem tudom, meddig húzza majd. Valamit kitalálhatnának, hogy oda menjenek a népek, mert azért csak a mozi nem tartja el örökké. Bár az Árkád mellett sajna nem nagyon tud labdába rúgni, bármit is csinál, de tényleg kíváncsi vagyok hogyan lesz képes üzemelni hosszútávon.
gyorben olyan het eve nyitottak arkadot - a korabbi plaza gyk a mozi + kajaldak. a regi uzletek helyen bankok, mobilszolgaltatok, meg olcsobb (kinai szeru) uzletek. volt egy melypont, de szerintem tuljutottak rajta.
a fekete, amit vettem az ilyen, csak elenkzoldek a cipzarak, es szurke-fekete belul.
BLOUSON 7 MEMBRANE NOIR - Cycling jackets and tights - BTWIN
Írta 2013. január 13. - 13:26
Én is ettõl tartok. Bár most felhívtam a budaörsi decát, érdeklõdve a lentebb linkelt nadrág után, de 17e Ft-os árat mondtak, semmi akció nincs rá. Kár, pedig egy barátom elintézte volna a vásárlást, de így ez most nem jön össze.
Kérdezz rá jobban mert nekem is a címkére 14000ft volt írva a többi méretre meg 9990ft
Odamentem megkérdeztem és mondták hogy bocsi még nem áraztuk át.
Ha valami kell akkor max megrendelik másik üzletbõl. . Viszont a méretek furák. Nekem M méret kell mindenbõl szinte, ebbõl a gatyából meg xl kell. Valamint a kabátból is. Annak kicsit hosszú lett a karmérete de derékban meg kell az xl. Én 173/78 vagyok. A táska már nincs szváron sem de a hatvani raktárban van még 36db. Ha kell akkor 3 nap alatt itt van az üzletben
Írta 2013. január 13. - 11:38
haldoklik, de a mozi miatt még üzemel. már csak azok járnak oda, akik utálják az árkád tömegét meg fullasztó klímáját. pl mi is
Nem tudom, meddig húzza majd. Valamit kitalálhatnának, hogy oda menjenek a népek, mert azért csak a mozi nem tartja el örökké. Bár az Árkád mellett sajna nem nagyon tud labdába rúgni, bármit is csinál, de tényleg kíváncsi vagyok hogyan lesz képes üzemelni hosszútávon.
Írta 2013. január 13. - 11:36
nyugi idén vagy jövõre lesz, de ilyen cuccokat biztos nem fogsz találni próbálkoztam én is "kicsi" Decathlonokkal de semmit sem sikerült ott vennem (Kecskemét, Dunaúj, Veszprém) ilyen jó vételeket a soroksáriban és a budaörsiben tudsz kifogni
Én is ettõl tartok. Bár most felhívtam a budaörsi decát, érdeklõdve a lentebb linkelt nadrág után, de 17e Ft-os árat mondtak, semmi akció nincs rá. Kár, pedig egy barátom elintézte volna a vásárlást, de így ez most nem jön össze.
Írta 2013. január 13. - 10:39
Meg volt 16990 full zöld vagy nem is tudom milyen színû
Valamint ezt a háti táskát írtam
http://www.decathlon...-kek-170538723/
Írta 2013. január 13. - 08:40
Veszprémben nincs is Decathlon. Vagy lehet volt csak megszûnt. Itt Intersport van, ami árukészletileg nem rossz, de horror árakkal dolgoznak, bár a múltkor volt nagy nadrág akció és sikerült megcsípnem egy jópofa vízhatlan "esõbringásgatyát" 4ezer pénzért.
OFF
Sly: a szegedi pláza hogy áll az Árkád árnyékában? A múltkor arra jártam, jó ha a boltok 60%-a üzemelt. Képtáralt meg ilyesmik voltak
ON
haldoklik, de a mozi miatt még üzemel. már csak azok járnak oda, akik utálják az árkád tömegét meg fullasztó klímáját. pl mi is
Írta 2013. január 13. - 08:35
OFF
Sly: a szegedi pláza hogy áll az Árkád árnyékában? A múltkor arra jártam, jó ha a boltok 60%-a üzemelt. Képtáralt meg ilyesmik voltak
ON
Írta 2013. január 13. - 00:45
nyugi idén vagy jövõre lesz, de ilyen cuccokat biztos nem fogsz találni próbálkoztam én is "kicsi" Decathlonokkal de semmit sem sikerült ott vennem (Kecskemét, Dunaúj, Veszprém) ilyen jó vételeket a soroksáriban és a budaörsiben tudsz kifogni
igen, sajna általában ez van. össze kell fogni, becsüccsenni hárman-négyen egy autóba és irány a budaörsi...
Írta 2013. január 13. - 00:23
Írta 2013. január 12. - 21:35
gyori deka update:
piros membranos kabat: 10e (van minden meretben)
fekete: 12e (ilyet vettem)
egy hete meg 15/12e volt az aruk. kantaros gatya 10e (volt vmi 9ert is, de a 10es szvsz jobb vetel)- nem tunik rossznak, a terdnel es a felso combnal membranos, a betet zseles (!) benne. a terd kialakitasa kicsit fura, mintha felrecsuszott volna az anyag. ha az aldis esetleg nem eleg magas derektajekban, akkor majd lehet en is benevezek egyre, ha igen, akkor nem, mivel az full memranos elol, nem csak egy reszen.
nekem is xles kellett a kabatbol, amugy leset szoktam venni.
Elírtam én is. A kabát fekete a karoknál piros. Az a kabát amit Te linkeltél pár napja. Viszont ami jó hír a táska ivótasakkal együtt nem 6990 hanem csak 4990 mert nem árazták még át.
Ahogy néztem egy esõkabát és mez belefér valamint pár szerszám
Írta 2013. január 12. - 21:24
piros membranos kabat: 10e (van minden meretben)
fekete: 12e (ilyet vettem)
egy hete meg 15/12e volt az aruk. kantaros gatya 10e (volt vmi 9ert is, de a 10es szvsz jobb vetel)- nem tunik rossznak, a terdnel es a felso combnal membranos, a betet zseles (!) benne. a terd kialakitasa kicsit fura, mintha felrecsuszott volna az anyag. ha az aldis esetleg nem eleg magas derektajekban, akkor majd lehet en is benevezek egyre, ha igen, akkor nem, mivel az full memranos elol, nem csak egy reszen.
nekem is xles kellett a kabatbol, amugy leset szoktam venni.
Írta 2013. január 12. - 18:54
A fullos membrános hosszú nadrág 19900ft helyett 9900ft.
Kifutó membrános kabát 11990. Piros színben vettem.A méretezése kicsit fura,mint a nadrágnak is.
Sima ruhából M es kell ezekbõl meg xl es.
Vettem még polár pulcsit a túra részlegen 3000ft darabja. Két fajta kesztyût 2490 meg 1490 igaz ez síkesztyû de nekem mocskós mód fázik télen a kezem
Aláöltözõt 2db t 3000ft /db meg vettem egy hosszú ujjú vastag mezt 7490ft ért. Jah és 30ftért szatyrot.
Volt 16990ért is kabát de nem volt a méretemben. Meg az nem is tetszett nagyon.
Ami még nagyon tetszett 6990ért az a háti táska 2 literes folyadék tartállyal . Ha lesz még jövõ hónapban akkor veszek.
Írta 2013. január 12. - 18:52
Írta 2013. január 12. - 18:15
Ennyiért én is vennék, ha lenne végre egy Decathlon itt Szeged környékén is. Pedig már 2 éve hallom, hogy majd jön, de persze nem.
A tehetség az, amikor többet tudsz, mint amennyit tanultál.