Ez komoly?Ezt egyik városban se nagyon hangoztasd.Én Veszprémben nõttem fel és eléggé rühelltük egymást a Fehérváriakkal.Fiatalság-bohóság.Mondjuk akkoriban azt is gondoltam , hogy a lapos területeken élõ emberekkel komoly problémák vannak.:)Aztán felnõttem.
Jelentkezz be Regisztrálj
Bringás ruházat
Posted 2013. January 15. - 17:17
A sebesség mindent megold.
Posted 2013. January 15. - 16:52
bocsi Székesfehérvárra gondoltam, valamiért mindig keverem õket
Ezt egyik városban se nagyon hangoztasd.Én Veszprémben nõttem fel és eléggé rühelltük egymást a Fehérváriakkal.Fiatalság-bohóság.Mondjuk akkoriban azt is gondoltam , hogy a lapos területeken élõ emberekkel komoly problémák vannak.:)Aztán felnõttem.
Posted 2013. January 15. - 08:14
A marketing egy külön tudomány. Mennyi mindent benyelünk az életünk folyamán ...
Én is reménykedtem ebben a kulacsban de szerencsére haverom elõbb vett és így láttam, mit bír. A semminél egy kicsit jobb azért. De a legjobb a termosz.
hát én nem tudom, nekem mûködik az a kulacs, szépen tartja a hõt. mondjuk télen nem a vázon tartom, hanem a tatyóban. persze a termosz ezersze jobb, olyat is szoktam vinni egyet, azt is a tatyóban, plusz beleteszem egy ilyenbe:
Decathlon - kemping- és túrafelszerelés folyadékpótlás - italtartók termosz - hQszigetelQ huzat QUECHUA - HQszigetelQ kulacshuzat, 1 l QUECHUA - túrázóknak, ital hidegen tartásához.
Posted 2013. January 15. - 07:59
A marketing egy külön tudomány. Mennyi mindent benyelünk az életünk folyamán ...Ez az. Az a baj mostanában, hogy sok ilyen kidobott pénz van akármennyire is elõre tervez az ember. Pedig a t-T görbét olyan szépen megrajzolták a kulacs oldalán.
Én is reménykedtem ebben a kulacsban de szerencsére haverom elõbb vett és így láttam, mit bír. A semminél egy kicsit jobb azért. De a legjobb a termosz.
Posted 2013. January 15. - 03:29
Az úttörõ ahol tud, segít és önként szolgálja a közösséget.
Basszus, ez de rég volt már...
Posted 2013. January 14. - 21:38
Megoldódott a nadrág kérdés, köszönöm mindenkinek, aki segíteni próbált!
Az úttörõ ahol tud, segít és önként szolgálja a közösséget.
Posted 2013. January 14. - 21:07
Posted 2013. January 14. - 20:24
Ha erre gondolsz és mostanában szeretnéd használni, szerintem kidobott pénz. Havernak van, nem ér sokat.
Ha hosszú téli túrára mész, 0,5 literes fém termoszt be lehet rakni a mûanyag kulacstartókba.
Decathlon - kemping- és túrafelszerelés folyadékpótlás - italtartók kanna - kulacs - kobak ZEFAL - Arctica kulacs ZEFAL - folyadékveszteség pótlásához, kerékpározás közben. Nagy, 700 ml-es, hQszigetelQ kulacs.
Ez az. Az a baj mostanában, hogy sok ilyen kidobott pénz van akármennyire is elõre tervez az ember. Pedig a t-T görbét olyan szépen megrajzolták a kulacs oldalán.
Posted 2013. January 14. - 18:55
Ha esetleg vki találkozik ilyen akciós árú XL-el B'TWIN téli nadrággal, nem venné meg nekem? Utalom rá a pénzt, az nem gond, csak nem akarok senkit se hiába ugrasztani Budaörsre, ha egyébként készleten van, de nem 9e az ára, hanem 17..
Sajnos Xl nincs és nem is tud rendelni mert nincs raktáron sem Beszéltem telefonon az egyik hölggyel mert nekem is kell táska. Megrendeltem az vizes táskát 4990ft. Szerintem nem rossz ár érte. A szopóka ki van vezetve
Posted 2013. January 14. - 18:30
Ha esetleg vki találkozik ilyen akciós árú XL-el B'TWIN téli nadrággal, nem venné meg nekem? Utalom rá a pénzt, az nem gond, csak nem akarok senkit se hiába ugrasztani Budaörsre, ha egyébként készleten van, de nem 9e az ára, hanem 17..
Nem ígérem meg,hogy bejutok szfvárra holnap mert bolond az idõjárás felénk. Hó most meg ónos esõ.
Ha járok arra és van még akkor megveszem szívesen neked. Bár 2db volt szombaton abból én elhoztam egyet. Meg azt hiszem tegnap az egyik fórumtárs vett ilyen nacit. Annyit megtudok tenni megkérdezem lenne e neki még raktáron Hatvanban mert a táskát meg kell rendelnem nekem is onnan.
Posted 2013. January 14. - 18:27
Ha erre gondolsz és mostanában szeretnéd használni, szerintem kidobott pénz. Havernak van, nem ér sokat.
Decathlon - kemping- és túrafelszerelés folyadékpótlás - italtartók kanna - kulacs - kobak ZEFAL - Arctica kulacs ZEFAL - folyadékveszteség pótlásához, kerékpározás közben. Nagy, 700 ml-es, hQszigetelQ kulacs.
Ha hosszú téli túrára mész, néhány 0,5 literes fém termoszt be lehet rakni a mûanyag kulacstartókba. Nem sok de a semminél jobb az a fél liter is.
Nomad sportban vettem 3000ft ért egy fém termoszt. Este 7-8 körül kiraktam a hidegbe forró teával. Reggel 6ko még meleg volt a tea.
Nyáron jéghideg tea kitesz a forró napra illetve melóhelyen a gabona szárító mellé ahol a maghõ 50-55fok.
Bírta estig, hideg volt az inni való
Posted 2013. January 14. - 17:52
Posted 2013. January 14. - 17:44
Persze a normál kulacsnál tovább tartja a hõt de nem sokkal. Vagy a haveré nem jól mûködik. Valamit elállított rajta ?
A fém termosz is hasonló árban van, csak az estig forrón/hidegen tartja a löttyöt.
Posted 2013. January 14. - 15:54
Ha hosszú téli túrára mész, néhány 0,5 literes fém termoszt be lehet rakni a mûanyag kulacstartókba. Nem sok de a semminél jobb az a fél liter is.
miért nem ér sokat a Zéfal Arctica? én elég régóta használom és nagyon szeretem. bár biztosan jobb ötlet a fém termosz bringázáshoz... vagy mondhatjuk azt is, hogy egyen havat, nem?
Posted 2013. January 14. - 14:34
Posted 2013. January 14. - 00:47
Ha erre gondolsz és mostanában szeretnéd használni, szerintem kidobott pénz. Havernak van, nem ér sokat.Bélelt kulacson gondolkodtam, de a 3 papír azért sok érte.
Posted 2013. January 14. - 00:46
Ha erre gondolsz és mostanában szeretnéd használni, szerintem kidobott pénz. Havernak van, nem ér sokat.Bélelt kulacson gondolkodtam, de a 3 papír azért sok érte.
Ha hosszú téli túrára mész, 0,5 literes fém termoszt be lehet rakni a mûanyag kulacstartókba.
Posted 2013. January 13. - 19:43
Veszprémben nincs is Decathlon.
ON
bocsi Székesfehérvárra gondoltam, valamiért mindig keverem õket
A tehetség az, amikor többet tudsz, mint amennyit tanultál.
Posted 2013. January 13. - 17:08
Igy már ok
Táskákat nézted ami vizes tasakos ? Az eladó csaj váltig állítja hogy 4990re van kirakva. Ha tudtam volna, hogy 4990 az ára nem 6990 akkor vettem volna.Tegnap még volt 3db belõle ma elvileg nincs és szerinte 4990 . Pedig tegnap nem 4990 volt kint az tutti mert azt néztem meg elsõre
Elsétáltam elõtte, nem esküdnék meg az árára. Bélelt kulacson gondolkodtam, de a 3 papír azért sok érte.
Posted 2013. January 13. - 16:10
Igy már okBocs félreérthetõen írtam. 9990Ft az ára, csak nem árazták át a címkén. A gépben 9990Ft az ára.
Táskákat nézted ami vizes tasakos ? Az eladó csaj váltig állítja hogy 4990re van kirakva. Ha tudtam volna, hogy 4990 az ára nem 6990 akkor vettem volna.Tegnap még volt 3db belõle ma elvileg nincs és szerinte 4990 . Pedig tegnap nem 4990 volt kint az tutti mert azt néztem meg elsõre