Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Bringás ruházat

- - - - -

• Please log in to reply
4195 replies to this topic

Sly78

Sly78

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,513 posts

Én télen szivaccsal használom, meg pánttal így nem fagy rá a szemere, és kényelmes is! 2 telet húztam le ilyen szemcsiben nekem bejött. Ha mondjuk piros lámpánál megálsz bepárásodhat, de rendkívül gyorsan kiszellõzik. Illetve a szivaccsal van egy olyan hátrány hogy jobban ki kell fordulnod ha hátratekintesz, de kb ennyi, de az elõnyei nagyon jók. Egyet sajnálok hogy nincs benne színtelen lencse!

na ez jó, ezek szerint akkor jól jártam. ennyi pénzért meg tényleg ajándék volt.

Sengakov

Sengakov

törzsvendég

• fórumtag
  • 476 posts

ma láttam az aldiban 2.300Ft-ért egy multifunkciós sportszemüveget, cserélhetõ lencsékkel, keménytokkal, puhatokkal, tartópánttal. nem bírtam otthagyni. van vkinek ilyen? tapasztalat? így elsõ ránázásre kényelmes, meg jól is néz ki. van hozzá ilyen kivehetõ szivacsbetét is. kíváncsi leszek.

Én télen szivaccsal használom, meg pánttal így nem fagy rá a szemere, és kényelmes is! 2 telet húztam le ilyen szemcsiben nekem bejött. Ha mondjuk piros lámpánál megálsz bepárásodhat, de rendkívül gyorsan kiszellõzik. Illetve a szivaccsal van egy olyan hátrány hogy jobban ki kell fordulnod ha hátratekintesz, de kb ennyi, de az elõnyei nagyon jók. Egyet sajnálok hogy nincs benne színtelen lencse!

stellaz

stellaz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,932 posts

ma láttam az aldiban 2.300Ft-ért egy multifunkciós sportszemüveget, cserélhetõ lencsékkel, keménytokkal, puhatokkal, tartópánttal. nem bírtam otthagyni. van vkinek ilyen? tapasztalat? így elsõ ránázásre kényelmes, meg jól is néz ki. van hozzá ilyen kivehetõ szivacsbetét is. kíváncsi leszek.

én a lidl-ben vettem csont ugyanazt

szerintem jó kis szemüveg, van rajta szellõzõ nyílás is, ami miatt megvettem

a lencséje nagyon jó, nem torzít, még az oakley-omhoz képest sem

a szivacsbetétet én nem használom

Sly78

Sly78

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,513 posts

Sengakov

Sengakov

törzsvendég

• fórumtag
  • 476 posts

Már kivágtam. Egyébként ez a ketyere hogy tesz különbséget kifizetett és eltulajdonítani kívánt ruhák között? Mert ugye szerintem az lenne a logikus, ha vásárlást követõen egybõl kivennék belõle, vagy a biztonsági kapu kommunikál a pénztárgéppel és így tudja mikor jelezzen?

Ezen már én is gondolkodtam, én menttem már vissza dekába úgy hogy benne volt és nem sípolt, és legközelebb meg sipolt! Ott szerintem nem a legjobb a kapu, ellenbena C&A mindig besipol vele, a Pestiekben az elsõ kérdése a bizti õrnek, dekás ruha van rajtam?
Mellékesen megjegyzem hogy a dekából festékpatronos cuccal is sétáltam már ki úgy hogy nem robbant fel. Amikor meg visszamentem hogy szedjék ki belõle, arra kellett figyelnem hogy ne menjek kapu közelébe!

nagylaci32

nagylaci32

vendég

• fórumtag
  • 178 posts
Már kivágtam. Egyébként ez a ketyere hogy tesz különbséget kifizetett és eltulajdonítani kívánt ruhák között? Mert ugye szerintem az lenne a logikus, ha vásárlást követõen egybõl kivennék belõle, vagy a biztonsági kapu kommunikál a pénztárgéppel és így tudja mikor jelezzen?

Sleek

Sleek

törzsvendég

• fórumtag
  • 299 posts

Sétállj be vele bármilyen C&A-ba és már visítani is fog az ajtó melletti detektor, a dekában ellenben nem mindig jelez be! Vágd ki a kabátból, de ésszel, mert a bátyám az úgy vágta ki hogy a kabátot is megvágta vele!

Akkor mostmár tudom miért sípolt a C&A ban a ketyere amikor bementem. Néztek is rám furán a vevõk de egy biztonsági õr sem jött oda.

Sengakov

Sengakov

törzsvendég

• fórumtag
  • 476 posts

OFF

Tudja valaki mire jó, egyáltalán mi az, amit pl. a Deacathlonos bringás dzsekire belülre, a címke mellé varrnak be? Egy kis szövetzsák amin ilyen kis olló embléma van, ami feltételezem a kivágandóságát jelöli és benne pedig valami nyomtatott áramkörre hasonlító kis lapka van. Aki tudja ne tartsa magában.

ON

Sétállj be vele bármilyen C&A-ba és már visítani is fog az ajtó melletti detektor, a dekában ellenben nem mindig jelez be! Vágd ki a kabátból, de ésszel, mert a bátyám az úgy vágta ki hogy a kabátot is megvágta vele!

donciccio

donciccio

törzsvendég

• fórumtag
  • 4,354 posts
aki keres esetleg jóféle kantáros rövidnadrágot,akkor mostanában térjen be 1 decathlonba,mert 13000-rõl leárazták 7000-re a zselébetétes modelleket.

habda1

habda1

vendég

• fórumtag
  • 227 posts

:D
Fehérváriként soha nem találkoztam azzal, hogy valaki nem szerette a veszprémieket és te vagy az elsõ veszprémi, aki azt mondta, hogy nem szerette/szereti a fehérváriakat. Szerintem ez olyan, mint a szlovák-magyar ellentét, csak egy maréknyi csoport problémája.

Rossz társaságba keveredtem.Örülj neki , hogy Te nem ismersz ilyen embereket.Akkor jobban tudtam mit hol lehet beszerezni és nem csak a sportruhákra gondolok.Meg amirõl beszélek az a 90-es évek.Azóta kitisztult a tudatom , már nincsenek ilyen félresiklott gondolataim.De hogy én is On legyek , miattatok kimentem a soroksári dekába és körülnéztem.Még mindig van egy csomó nadrág a 9900-asra árazott membránosból , vettem is egyet , tényleg nem rossz , bár én nem vagyok elég hosszú a megfelelõ szélességhez , de nem zavaró.A kabát , amit írtatok azért nem egy nagy szám , sem a nyaka nem jön föl eléggé sem a szabása nem tetszik.Nekem. A nem leárazott dolgaik meg irracionálisak , mind árban , mind szabásban.Ennek ellenére nem bántam meg , hogy kimentem a XV.-bõl , mert úgy látszik Dél-Pesten a bringás motyó nem fogy olyan ütemben , mint Dunakeszi környékén.Több is az elhízott , meg a tegnap barnult.:(

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár

Esetleg lopásgátló...

Az, szeku van benne.

A sebesség mindent megold.

gaboca1

gaboca1

törzsvendég

• fórumtag
  • 2,348 posts

OFF

Tudja valaki mire jó, egyáltalán mi az, amit pl. a Deacathlonos bringás dzsekire belülre, a címke mellé varrnak be? Egy kis szövetzsák amin ilyen kis olló embléma van, ami feltételezem a kivágandóságát jelöli és benne pedig valami nyomtatott áramkörre hasonlító kis lapka van. Aki tudja ne tartsa magában.

ON

Esetleg lopásgátló...

nagylaci32

nagylaci32

vendég

• fórumtag
  • 178 posts
OFF

ON

Sly78

Sly78

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,513 posts

hat en odaadnam a salzburgi hegyeket a balcsiert meg az eszaki partert :)

kinek a pap :)

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7,205 posts
  • LocationBécs
hat en odaadnam a salzburgi hegyeket a balcsiert meg az eszaki partert :)

Sly78

Sly78

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,513 posts

HA HA HA! Persze ott volt a házatok mögött a Gulya dombi BMX pálya még hogy nem bringáztál, emlékszem amikor 14 évesen a kopasz fejed leégett bringázás közben!
Egyébként a Fehérváriakkal tényleg nem volt gondunk, bár azt én se értettem hogy lehet síkon élni, pláne a Balaton nélkül, én ezt máig nem értem!

És hogy ne legyen off teljesen, Vp-ben nincs Deka, van egy méregdrága Intersport, viszont mellette van egy halom szakbolt, ahol szinte mindent megkapsz, ha máshogynem rendelésre!

hát nem tudom, valahogy boldogulunk itt a szar balaton nélkül... a hegyek viszont kicsit hiányoznak. na jó, nem kicsit :D

Sengakov

Sengakov

törzsvendég

• fórumtag
  • 476 posts

Én akkor még nem is bicikliztem

HA HA HA! Persze ott volt a házatok mögött a Gulya dombi BMX pálya még hogy nem bringáztál, emlékszem amikor 14 évesen a kopasz fejed leégett bringázás közben!
Egyébként a Fehérváriakkal tényleg nem volt gondunk, bár azt én se értettem hogy lehet síkon élni, pláne a Balaton nélkül, én ezt máig nem értem!

És hogy ne legyen off teljesen, Vp-ben nincs Deka, van egy méregdrága Intersport, viszont mellette van egy halom szakbolt, ahol szinte mindent megkapsz, ha máshogynem rendelésre!

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár

Már mi?
Az hogy nem igazán ápoltunk baráti kapcsolatot azon fehérvári emberekkel , akiket ismertünk és viszont?
Vagy hogy felnõttem?Én akkor még nem is bicikliztem , viszont voltunk párszor a Bahnhof-ban , meg fociztunk is párszor ottani arcokkal , innen volt a nagy "gyûlölöm" érzet , pusztán tapasztalat útján.Aztán megszerettem a hokit , ezzel együtt meg a Volánt , késõbb meg már meccsre is jártam.Kinek szurkoljon az ember az Ebelben?

:D
Fehérváriként soha nem találkoztam azzal, hogy valaki nem szerette a veszprémieket és te vagy az elsõ veszprémi, aki azt mondta, hogy nem szerette/szereti a fehérváriakat. Szerintem ez olyan, mint a szlovák-magyar ellentét, csak egy maréknyi csoport problémája.

A sebesség mindent megold.

habda1

habda1

vendég

• fórumtag
  • 227 posts

Ez komoly?

Már mi?
Az hogy nem igazán ápoltunk baráti kapcsolatot azon fehérvári emberekkel , akiket ismertünk és viszont?
Vagy hogy felnõttem?Én akkor még nem is bicikliztem , viszont voltunk párszor a Bahnhof-ban , meg fociztunk is párszor ottani arcokkal , innen volt a nagy "gyûlölöm" érzet , pusztán tapasztalat útján.Aztán megszerettem a hokit , ezzel együtt meg a Volánt , késõbb meg már meccsre is jártam.Kinek szurkoljon az ember az Ebelben?

Sleek

Sleek

törzsvendég

• fórumtag
  • 299 posts

Ezt egyik városban se nagyon hangoztasd.Én Veszprémben nõttem fel és eléggé rühelltük egymást a Fehérváriakkal.Fiatalság-bohóság.Mondjuk akkoriban azt is gondoltam , hogy a lapos területeken élõ emberekkel komoly problémák vannak.:)Aztán felnõttem.

Sokat jártam anno Veszprémbe bakelit lemezt vásárolni :)))