Fehérváriként soha nem találkoztam azzal, hogy valaki nem szerette a veszprémieket és te vagy az elsõ veszprémi, aki azt mondta, hogy nem szerette/szereti a fehérváriakat. Szerintem ez olyan, mint a szlovák-magyar ellentét, csak egy maréknyi csoport problémája.
Rossz társaságba keveredtem.Örülj neki , hogy Te nem ismersz ilyen embereket.Akkor jobban tudtam mit hol lehet beszerezni és nem csak a sportruhákra gondolok.Meg amirõl beszélek az a 90-es évek.Azóta kitisztult a tudatom , már nincsenek ilyen félresiklott gondolataim.De hogy én is On legyek , miattatok kimentem a soroksári dekába és körülnéztem.Még mindig van egy csomó nadrág a 9900-asra árazott membránosból , vettem is egyet , tényleg nem rossz , bár én nem vagyok elég hosszú a megfelelõ szélességhez , de nem zavaró.A kabát , amit írtatok azért nem egy nagy szám , sem a nyaka nem jön föl eléggé sem a szabása nem tetszik.Nekem. A nem leárazott dolgaik meg irracionálisak , mind árban , mind szabásban.Ennek ellenére nem bántam meg , hogy kimentem a XV.-bõl , mert úgy látszik Dél-Pesten a bringás motyó nem fogy olyan ütemben , mint Dunakeszi környékén.Több is az elhízott , meg a tegnap barnult.