Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Bringás ruházat

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
4195 hozzászólás a témában

Sengakov

Sengakov

törzsvendég

• fórumtag
  • 476 hozzászólás

Azt a Balu-t kérdezted már ? :)
És mi az, hogy "szinte a bicajozáson kívül csak ilyen zokniban látom." Pont oda kéne mindig használni, nem ?

Én úgy tudom, hogy a bringás szabályzat tiltja a viselését verseny közben!

Nekem dekás van illetve kaptam egyet Csehbõl, de annyira nem sokmindent érzek benne, néha pattog benne a vádlim vagy valami ilyesmi! Persze ez lehet hogy csak placebo! De az is lehet hogy márkásabb kéne, én is várom az értekezést róla, illetve azt is hogy mire is jó pontosan, vagy mit is kéne érezni?! (Na utóbbiért ne nevessetek ki!)

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6.068 hozzászólás

Kompressziós zokni/sportszár.
Segítsetek nekem légyszi.Régóta gondolkozom rajta , de aztán mégse lépek az ügyben elõre.Ma reggel erre ébredtem.(Igen vannak ilyen dolgaim , hogy valamire idõnként felriadok ébredés gyanánt.)Tapasztalatok?Placebo hatás , vagy múkodik?Márka/minõség?Akinek bevált , melyik márkára esküszik.Stb.Biztos tele van a net cikkekkel , meg véleményekkel , sõt még lehet , hogy itt a fórumon is volt róla szó , ez esetben nézzétek el nekem a tudatlanságom , ígérem visszaolvasok szép fokozatosan , ahogy idõm engedi.Mégis , kérlek titeket , egy-két mondatot szánjatok rám plíz.Annyit tudok , hogy Balu egy ideje már egyfolytában abban van , szinte a bicajozáson kívül csak ilyen zokniban látom.Legalábbis amikor összefutok vele maratonok elõtt , után.Egy kis tudáskoktélra vágyom a témában járatos emberkéktõl.Elõre is köszönöm.

Jó, müködik.
Márka Moose.
Sport socks, socks for lesuire .: MOOSE :. your sport partner
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

marton

marton

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.676 hozzászólás
Azt a Balu-t kérdezted már ? :)
És mi az, hogy "szinte a bicajozáson kívül csak ilyen zokniban látom." Pont oda kéne mindig használni, nem ?
Marci

habda1

habda1

vendég

• fórumtag
  • 227 hozzászólás
Kompressziós zokni/sportszár.
Segítsetek nekem légyszi.Régóta gondolkozom rajta , de aztán mégse lépek az ügyben elõre.Ma reggel erre ébredtem.(Igen vannak ilyen dolgaim , hogy valamire idõnként felriadok ébredés gyanánt.)Tapasztalatok?Placebo hatás , vagy múkodik?Márka/minõség?Akinek bevált , melyik márkára esküszik.Stb.Biztos tele van a net cikkekkel , meg véleményekkel , sõt még lehet , hogy itt a fórumon is volt róla szó , ez esetben nézzétek el nekem a tudatlanságom , ígérem visszaolvasok szép fokozatosan , ahogy idõm engedi.Mégis , kérlek titeket , egy-két mondatot szánjatok rám plíz.Annyit tudok , hogy Balu egy ideje már egyfolytában abban van , szinte a bicajozáson kívül csak ilyen zokniban látom.Legalábbis amikor összefutok vele maratonok elõtt , után.Egy kis tudáskoktélra vágyom a témában járatos emberkéktõl.Elõre is köszönöm.

Sengakov

Sengakov

törzsvendég

• fórumtag
  • 476 hozzászólás
Az intersportban vettem 4 éve egy hátizsákot ami nagyon király, 8-12 ropi között szokott lenni! Szerintem nagyon király!

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.271 hozzászólás
õõõ lényegen legfeljebb az árak tekintetében változtat, de asszem mountexbõl az outlet nem b.örsön van, hanem itt az utcánk végén.
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

kipage

kipage

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.954 hozzászólás

Hali!

Annyira nem ruházati téma de talán belefér. Szóval szeretnék valami jóféle hátizsákot, 10 pénz körül, lehet kapni valamit ennyi pénzért? Sajnos nincs a közelben túl sok bolt... ami meg van az is drága :) Szóval valami hazai netes dolog érdekelne.

Látogass el ha arra jársz Budaörsre a nagy Mountex outletbe. Ugyan nem annyira outletek az árak mint nyugaton, de azért lehet kifogni jó boltokat. Táskából vagy 100 féle biztos van ott. 5000tõl felfele.
11:38:11 IM 2012

marton

marton

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.676 hozzászólás

Hali!

Annyira nem ruházati téma de talán belefér. Szóval szeretnék valami jóféle hátizsákot, 10 pénz körül, lehet kapni valamit ennyi pénzért? Sajnos nincs a közelben túl sok bolt... ami meg van az is drága :) Szóval valami hazai netes dolog érdekelne.

Ha el tudnál jutni egy Hervis-be, nekik van saját márkás hátizsákjaik Kilimanjaro néven. Egész jó áron találni mindenféle nagyságú, formájú zsákot.
Vagy vadászol a Vaterán, Jófogás.hu, eBay,.....stb.
Marci

stellaz

stellaz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.932 hozzászólás

Hali!

a 10 pénz pont sok az olcsó zsákokhoz képest, de a profit még nem adják ennyiért

én vagy szétnéznék a dekában és akkor jóval olcsóbban vennék egy alap zsákot pl. a dekában, vagy ha még egy kicsit hozzá tudsz tenni és van türelmed, akkor akcióban ki lehet fogni deuter bringás hátizsákokat 12-15 ezer ft körül

korábban olcsóbb hátizsákokkal nyomultam, de mikor megvettem, a deutert, akkor csak arra tudtam gondolni, hogy annyi évig szívni a sok vacakkal.....nekem konkrétan elmúlt a hát és derékfájásom

nekem egy race exp van vagy valami hasonló nevû, ami tényleg nagyon jó, jól szellõzik, van fém merevítése!, esõhuzat, kényelmes, stb., gondolom a többi is hasonlóan jó lehet

Vincsó

Vincsó

vendég

• fórumtag
  • 95 hozzászólás
Hali!

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás

Sziasztok!

Van egy ismerõsöm aki nagyon hobby bringás, gyakorlatilag csak nyáron bringázik a családdal, meg néha maga! Na a lényeg, hogy szeretne magának venni CUBE ruhát, mert hát a bringája is az! A kérdés hogy melyik boltban talál Budapest, Szentendre, Dunakeszi magasságában? Ja és kb mennyi most egy Cube szett?
Tudom rendelhetne kínából de hát nem egy netkirály!

jó eséllyel sehol sajna, a boltok nem nagyon szeretnek ilyesmit árulni (befektetésigényes, és ehhez képest marginális a piac)
K2-ben vannak Cube mezek, azt tudom. de õk a ritka kivétel.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

DannyL81

DannyL81

Dancó a hegyről...

• fórumtag
  • 1.373 hozzászólás
  • LocationVeresegyház
Papagáj in progress? :)

Sengakov

Sengakov

törzsvendég

• fórumtag
  • 476 hozzászólás
Sziasztok!

Van egy ismerõsöm aki nagyon hobby bringás, gyakorlatilag csak nyáron bringázik a családdal, meg néha maga! Na a lényeg, hogy szeretne magának venni CUBE ruhát, mert hát a bringája is az! A kérdés hogy melyik boltban talál Budapest, Szentendre, Dunakeszi magasságában? Ja és kb mennyi most egy Cube szett?
Tudom rendelhetne kínából de hát nem egy netkirály!

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás

Egyébként a bringás ruháik szerintem jók, nyilvan nem tudom hogy az eredetiben milyen lenne, de nekem nem volt ellenük eddig kifogásom a vízkiszorításuk mûködik, más meg nem érdekel. Mûködnek úgy mint bármely hazai szakboltos ruhám!

eddig egyszer rendeltem kínai ruhát, de többet nem fogok. ~10 ezer volt az elsõ-felsõ együtt, de nem leszek törzsvásárló...

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

Sengakov

Sengakov

törzsvendég

• fórumtag
  • 476 hozzászólás

Lehet, hogy James Bond is onnan szerzi be a kütyûket ??;)

Háát amiket ott találsz nem csodálkoznék rajta!

marton

marton

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.676 hozzászólás
Lehet, hogy James Bond is onnan szerzi be a kütyûket ??;)
Marci

habda1

habda1

vendég

• fórumtag
  • 227 hozzászólás

...elakadt a magyar postán, majd titkosszolgálati eszköznek nézve visszaküldték Kínába, ahonnan aztán megküldték ismét és februárra ide is ért!

És még nem keresett a TEK?:D

Sengakov

Sengakov

törzsvendég

• fórumtag
  • 476 hozzászólás

Ez most kb- olyan, mintha az express.hu-t összehasonlítanád a Vaterával és azt mondanád, hogy a Vatera megbízhatóbb. Miért is?

Ebay-en és Ali-n is független eladók vannak, egyik megbízható, másik nem, ez teljesen független az oldaltól. Ráadásul ebay-en van ebay protection, másrészt PayPal protection is, duplán védve vagy. Baromi lúzernek és figyelmetlennek kell lenni, hogy egy ebay tranzakciót mínusszal zárjon valaki, míg egy átutalásos Ali tranzakciónál kutya se véd (kivéve ha elfogad PayPal-t). Volt már gondod Ali-n amit meg is oldottak a javadra?

Nekem apósom DHgaterõl rendelt némi ajándékot karácsonyra, a bringás ruhák változóintenzitással de megjöttek, egyik elõbb másik késõbb, illetve volt hogy a felsõ és az alsó nem egy csomagban, holott szett volt, idei karácsonyra egy mikrokamera amit akár bukón is hordhatok és úgy néz ki mint egy kulcstartó megjött karácsony elõtt, bankártyának álcázott pendrive szintén megjött, a sógórnõmnek rendelt szemmasszázs a mainapig nem érkezett meg, ellenben az asszonynak kért angelsounds, amivel a pocaklakó szívverését lehet hallgatni, elakadt a magyar postán, majd titkosszolgálati eszköznek nézve visszaküldték Kínába, ahonnan aztán megküldték ismét és februárra ide is ért!

bocs egy kicsit off

Egyébként a bringás ruháik szerintem jók, nyilvan nem tudom hogy az eredetiben milyen lenne, de nekem nem volt ellenük eddig kifogásom a vízkiszorításuk mûködik, más meg nem érdekel. Mûködnek úgy mint bármely hazai szakboltos ruhám!

DannyL81

DannyL81

Dancó a hegyről...

• fórumtag
  • 1.373 hozzászólás
  • LocationVeresegyház

Nekem még minden megjött az Aliexpress-rõl, jobb mint az E-bay (megbízhatóbb).

Ez most kb- olyan, mintha az express.hu-t összehasonlítanád a Vaterával és azt mondanád, hogy a Vatera megbízhatóbb. Miért is?

Ebay-en és Ali-n is független eladók vannak, egyik megbízható, másik nem, ez teljesen független az oldaltól. Ráadásul ebay-en van ebay protection, másrészt PayPal protection is, duplán védve vagy. Baromi lúzernek és figyelmetlennek kell lenni, hogy egy ebay tranzakciót mínusszal zárjon valaki, míg egy átutalásos Ali tranzakciónál kutya se véd (kivéve ha elfogad PayPal-t). Volt már gondod Ali-n amit meg is oldottak a javadra?

tboy72

tboy72

vendég

• fórumtag
  • 39 hozzászólás

Hasonlóak az alibaba.com-hoz. Én hanyagolnám.
...és, ha jól látom nincs paypal fizetési lehetõség sem, ami plusz egy ok a távolmaradáshoz.

OFF!
Nekem még minden megjött az Aliexpress-rõl, jobb mint az E-bay (megbízhatóbb). Igaz hogy nem lehet Paypallal fizetni, de az Ali addig nem adja oda a lóvét az eladónak, amíg te vissza nem igazolod, hogy hibátlan árút kaptál. Ja és nem 45 napig lehet panaszkodni a rendelés után, mint a paypal-nál, hanem az eladónak a termék postára adásától számított 60 napig. Így nézva még biztonságosabb mint a paypal, ebay.

ON!