Jelentkezz be Regisztrálj
Bringás ruházat
Posted 2013. April 23. - 15:40
De régebben volt a Camponában is egy bringabolt. Megvan még ? Én már nagyon régen voltam arra. Valaki talán megmondja, aki szokott oda járni.
Posted 2013. April 23. - 11:48
Kis segítséget kérnék, szombaton feljutók a fõvárosba, Camponába viszem a gyerekeket kellene pár cuccot vennem. Ajánlanátok pár üzletet a környéken ami nincs onnan messze, ahova érdemes benézni (nem drága) sisak és ruházat érdekelne.
Üdv:bbandit
Posted 2013. April 23. - 11:39
Cserébe eszembe jutott egy ismerõsöm, aki korábban népi motívumokat, matyót, kalocsait hímzett nagyon jó minõségben, szóval megyek nyomtatni Wilier logót meg Campagnolot, aztán jöhet néhány ing dekorálása. (Igen, divatmajom vagyok. De inkább járjak ilyen ruhában, mint rózsaszín-sárga-lila fikszivel pepita bowdenházzal meg térdig letolt gatyában.)
Mondjuk én a butikban vásárolt ruhákat is kimosom, mielõtt fölveszem, fölöslegesen meg nem szoktam mosni, koptatja az anyagot, mint a jóélet.
Posted 2013. April 23. - 09:09
nekem árnyalná az örömömet az az ismert szokás, hogy sokan nem vesznek alsónadrágot a bringás gatya alá....
Mosógép?
Posted 2013. April 23. - 09:06
Teljesen semmitmondó, de van egy kedves hobbim: Turkálás.
És láss csodát, Giordana kantáros rövidgatyó remek szivacsozással, hátul erszénnyel, pont a méretemben: 450 HUF, szinte új állapotban. Valamint akadt egy Crivit, szintén újszerû hosszú gatya, nagyon vékony anyagból, nem érzem melegnek, ez is méretben, 500.
Ha ismertek jó "aranybányákat", néha érdemes lehet benézni bringás cuccért is, nem rossz dolog alig használt ruhákat szerezni nem túl drágán. Azért nyitott szem kell, inkább átnézni egy darabot többször, fölpróbálni, mert szhép dolog olcsón szerezni bármit, de ha késõbb bosszúságot okoz, akkor már kevéssé hangzik jól az egész.
nekem árnyalná az örömömet az az ismert szokás, hogy sokan nem vesznek alsónadrágot a bringás gatya alá....
Posted 2013. April 23. - 09:02
És láss csodát, Giordana kantáros rövidgatyó remek szivacsozással, hátul erszénnyel, pont a méretemben: 450 HUF, szinte új állapotban. Valamint akadt egy Crivit, szintén újszerû hosszú gatya, nagyon vékony anyagból, nem érzem melegnek, ez is méretben, 500.
Ha ismertek jó "aranybányákat", néha érdemes lehet benézni bringás cuccért is, nem rossz dolog alig használt ruhákat szerezni nem túl drágán. Azért nyitott szem kell, inkább átnézni egy darabot többször, fölpróbálni, mert szhép dolog olcsón szerezni bármit, de ha késõbb bosszúságot okoz, akkor már kevéssé hangzik jól az egész.
Posted 2013. April 22. - 07:16
Posted 2013. April 21. - 22:33
Sziasztok!
Nem tudja valaki, hogy pontosan ki az illetékes itthon Mavic ruházat ügyben? A Mavic oldalon a Biketex nevû céget írja a Csepel Mûvekbõl. Sajnos az oldaluk nem valami naprakész, tud esetleg valaki valami konkrétumot?
Köszi
Biketex a forgalmazó, de bármelyik ruházattal (is) foglalkozó bringaboltnak írhatsz, ha kérdésed van (pl. berguson, bringaland, alpinbike).
Posted 2013. April 21. - 22:04
Nem tudja valaki, hogy pontosan ki az illetékes itthon Mavic ruházat ügyben? A Mavic oldalon a Biketex nevû céget írja a Csepel Mûvekbõl. Sajnos az oldaluk nem valami naprakész, tud esetleg valaki valami konkrétumot?
Köszi
Posted 2013. March 12. - 20:57
Mi ez ? Tiltott doppingszer ??
Amúgy tényleg, mondja már el valaki 2-3 tõmondatban, mi is a lényeg ezekben a zoknikban, mit is kéne érezni a sporttársnak, mikor ilyet vesz, hord ?
(a "Jó, mûködik." -nél egy árnyalattal bõbeszédûbben ha lehet kérni.)
Nekem tavaly elõtt elkezdett görcsölni esténként a lábam és kiderült hogy nehézláb érzés betegségem van /kor:45év, sok álló munka/. Erre ajánlotta a dokinõ hogy kompressziós zoknit hordjak, ami enyhítette a tüneteket és sportolás közben is gyakran hordom ezek sport változatait.
Posted 2013. March 12. - 19:52
Én is ezt érzem, de a végeredmény a fontos. Hasonlítsd össze az árakat a Bikefun áraival és a választ megkapod. Igaz a minõségrõl nem tudok nyilatkozni, egyik oldalról sem. Szeretnék tõlük vásárolni, majd megosztom a tapasztalataimat.Köszi!
Miért van olyan érzésem, hogy ez a vebshop úgymûködik, hogy õ megveszi Kínából, mi meg tõle!
Sajnos a srácnak a webshop nem jön be mert nem az a fajta, õ bemegy a boltba és ott vásárol! De még egyszer köszi!
Ridley Noah Fast
Posted 2013. March 12. - 19:17
itt találsz és az ára is jó:
kerékpáros mezek, Rövid szettek, Hosszú szettek, Thermo szettek, Kerékpár tartozékok, Bukósisakok
Köszi!
Miért van olyan érzésem, hogy ez a vebshop úgymûködik, hogy õ megveszi Kínából, mi meg tõle!
Sajnos a srácnak a webshop nem jön be mert nem az a fajta, õ bemegy a boltba és ott vásárol! De még egyszer köszi!
Posted 2013. March 12. - 09:27
Ridley Noah Fast
Posted 2013. March 12. - 09:23
Posted 2013. March 12. - 08:51
Posted 2013. March 12. - 08:41
Mi ez ? Tiltott doppingszer ??
Amúgy tényleg, mondja már el valaki 2-3 tõmondatban, mi is a lényeg ezekben a zoknikban, mit is kéne érezni a sporttársnak, mikor ilyet vesz, hord ?
Nekem van kétféle is. Sportszár, ami térdtõl bokáig ér, illetve a zokni. Két táborra oszlik a nép hordást illetõen. Van aki szerint versenyen jó, mert azzal hogy kívülrõl megtámasztja a keringési rendszert, nem engedi, hogy olyan hamar megteljenek a nagyvénák vérrel, tovább maradnak frissek a lábaid. Én is kipróbáltam versenyen, de nekem nem jött be. Hozzáteszem én triatlonozok, így úszás után vizes lábra felrángatni elég idõpocsékolás, illetve a legnagyobb hátránya, hogy egyik versenyen kaptam egy jó kis izomgörcsöt és mivel ott volt a zokni, egyszerûen nem akart kiállni a görcs, hiába masszíroztam, vagy próbáltam rányújtani, mikor letûrtem a szárát egybõl oldódni kezdett. Innentõl kezdve én versenyek után hordom a másik tábor tagjaként, egy Ironman után amikor beérek a célba ég a lábam meg minden lépés fáj, de a szárat felhúzva összenyomja a vádlit annyira, hogy ne tóduljon minden vér meg tejsav meg minden a fáradt izmaimhoz egybõl. Hosszú ideig napi szinten viszont nem tanácsos a viselése, mert elrenyhülnek az érfalak a hosszú távú hordásától, "hozzászoknak" az állandó külsõ nyomáshoz. Sokan hordják trendként is, mert hogy ettõl menõbb a kinézet, a sportszergyártók is rásegítenek erre egy-egy lapáttal, pl a színes vagy feliratozott szárakkal.
Posted 2013. March 12. - 08:11
Szándékozom, lehet rendelni, a tulajjal személyes levelezésem volt. A shop mûködik, ha végigmész a rendelésen látni fogod.OFF
Te már vásároltál itt? Csak mert...khmmm, az oldal alján ez áll:
"Az oldal DEMO oldal, csak és kizárólag az Ecwid webshop rendszer mûködésének demonstrálására szolgál! ;-)"
Ridley Noah Fast
Posted 2013. March 12. - 03:49
itt találsz és az ára is jó:
kerékpáros mezek, Rövid szettek, Hosszú szettek, Thermo szettek, Kerékpár tartozékok, Bukósisakok
OFF
Te már vásároltál itt? Csak mert...khmmm, az oldal alján ez áll:
"Az oldal DEMO oldal, csak és kizárólag az Ecwid webshop rendszer mûködésének demonstrálására szolgál! ;-)"
Trance
"Attól még, hogy egyesek szerint kevés idõnk van hátra, nem kéne szét....ni mindent magunk körül, lásd szemetelés, erdõirtások, és a tévé maci megszüntetése..."
Posted 2013. March 12. - 00:11
Mi ez ? Tiltott doppingszer ??Én úgy tudom, hogy a bringás szabályzat tiltja a viselését verseny közben!
Nekem dekás van illetve kaptam egyet Csehbõl, de annyira nem sokmindent érzek benne, néha pattog benne a vádlim vagy valami ilyesmi! Persze ez lehet hogy csak placebo! De az is lehet hogy márkásabb kéne, én is várom az értekezést róla, illetve azt is hogy mire is jó pontosan, vagy mit is kéne érezni?! (Na utóbbiért ne nevessetek ki!)
Posted 2013. March 11. - 22:59
itt találsz és az ára is jó:Sziasztok!
Van egy ismerõsöm aki nagyon hobby bringás, gyakorlatilag csak nyáron bringázik a családdal, meg néha maga! Na a lényeg, hogy szeretne magának venni CUBE ruhát, mert hát a bringája is az! A kérdés hogy melyik boltban talál Budapest, Szentendre, Dunakeszi magasságában? Ja és kb mennyi most egy Cube szett?
Tudom rendelhetne kínából de hát nem egy netkirály!
Ridley Noah Fast