Jelentkezz be Regisztrálj
Bringás ruházat
Posted 2013. July 21. - 18:05
Posted 2013. July 21. - 17:13
nadrágból meg northwave...
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Posted 2013. July 21. - 16:08
Nekem volt egy régi, még a "puha" szivacsos WCS nyergem. Álom jó volt de lefoszlott róla a 0,0001 mm vékony bõr + taknyoltam és letört az orra. Utána elõvettem a régi jó Flite nyergem - de mintha nem azon ültem volna éveket, fájt kb. 2 óra után. Ekkor indult el a vadászat. Olcsóbb, használt nyergeket vettem és ha nem volt jó, azonnal eladtam. Addig 130mm széles nyergekkel jártam, aztán kitaláltam, hogy talán inkább a 145mm körüli nyergekben kéne gondolkoznom ? És ez lett a megoldás ! Már korábban is próbáltam haver WTB SST nyergét, ami nagyon tetszett mindig, mikor kipróbáltam a gépét. Hát, jobb ötletem nem volt és vettem egy olyat. Most ez úgy tûnik, hogy jó lesz sokáig. WTB SST Race | Nyereg | ÜlésEgyébként milyen nyerged van Marci?
Egy jó nadrág is segít de fontosabb a jó nyereg.
Posted 2013. July 21. - 13:23
Én az 5 éves sz@rrá kopott speci gatyámmal tekerek és jelenleg speci phenom 143 van a bringámon, amivel kitekerek a világból. Viszont most vettem (én hülye) egy nem eredeti nadrágot amibe dupla olyan vastag szivacs van mint a specibe, még is baromi kényelmetlen volt már az elsõ tekerés benne.
Szóval azért számít a nadrág is nem keveset! Valószínûleg akkor csak idõ kell megszokni és egy minõségibb nadrág. Köszi a hozzászólást.
Posted 2013. July 21. - 12:21
Egy speci phenom nyergem van 143 milis. Jóó kissé túloztam, inkább úgy mondanám,hogy 20-30km után már kellemetlen
Én az 5 éves sz@rrá kopott speci gatyámmal tekerek és jelenleg speci phenom 143 van a bringámon, amivel kitekerek a világból. Viszont most vettem (én hülye) egy nem eredeti nadrágot amibe dupla olyan vastag szivacs van mint a specibe, még is baromi kényelmetlen volt már az elsõ tekerés benne.
Posted 2013. July 21. - 11:58
Jelenleg a 3. nyergemet használom (Speci Romin Evo) és nem érzem azt, hogy kényelmes volna. Ötletem sincs, mit próbálhatnék, fõleg, honnan szerezhetnék próbanyerget, mert az tuti, hogy még1x nem veszek újat, csak azért, hogy kipróbáljam jó-e, vagy sem. Legközelebb akkor cserélek, ha ez tönkremegy, vagy ha biztos leszek abban, hogy amit veszek, az jobb.
Egyébként meg hozzá lehet szokni mindenhez. Eleinte 50-60 km után már nagyon szenvedtem rajta, de mostanra már 100 fölöttig nincs különösebb probléma. Hamarosan lesz egy 250 km-es oda-vissza túra azon majd kiderül, mit bír el a seggem ennek kapcsán.
Az a baj amúgy, hogy itt tényleg nem lehet semmiféle tuti tanácsot adni, mert úgyis mindenkinek a saját alsó fele dönti el, hogy megfelel a nyereg, vagy sem. (Erre lenne jó, ha volnának nyereg teszt lehetõségek, de ugye még ha akad is ilyen, többsége a fõvárosra korlátozódik és itt lenn délen nem sok lehetõség adódik.)
Posted 2013. July 21. - 07:32
..akkor valszeg valamiért én vagyok a kivétel, mert nem találtam ez idáig kényelmes nyerget. Már a negyedik van fent a gépen és kellõképpen el vagyok szontyolodva. A legborzasztóbb az, h azt sem tudom már, milyen szempontok alapján válasszak. A másik fontos dolog, a 80-100 km nekem nem tartozik a nagy távok közé, mert az nem gond, de a folyamatos 300,400 esetleg 600 után természetesen már gáz, . Nem tudom ki tekert már annyit, h olyan érzése volt mintha parázson ült volna, hát nekem sikerült eljutnom odáig. Ezért vallom azt, h nincs kényelmes nyereg. Most egy ilyen van fent:Akkor nektek rossz a nyergetek.
Higgyétek el, van jó nyereg ! De keresni kell !
Selle Italia SLR SuperFlow 130 schwarz
, azt hiszem már nem sokáig, keresem az utódját.
Ridley Noah Fast
Posted 2013. July 20. - 23:26
Elõzõ nyergem egy speci format volt, arra úgy emlékszem,mintha kényelmesebb lett volna. Bár most 1 év kihagyás után bringázok újra,lehet csak edzõdnie kell a hátsómnak...
De attól függetlenül,ha ajánlotok nadrágokat,ami bevált nektek, azt megköszönném!
Egyébként milyen nyerged van Marci?
Posted 2013. July 20. - 22:24
Akkor nektek rossz a nyergetek. Nagyon rossz. 80-100 km-t is kibírok neked az új nyergemen. A régin 2 óra után szenvedtem. Ennyi...na, de mekkora az a hosszú túra? Én azt gondolom és ezt már egy kedves barátommal fejtegettük, olyan, h kényelmes nyereg nem létezik. Nálam nagyon fontos a jó betétes nadrág a hosszútávú kerekezésnél fõleg.
Múlt héten szabin voltam, egy nagy társasággal kibéreltünk a Zemplénben egy turista házat. 5 napon át egymás után minden nap mentünk 40-60km-eket, még az utolsó nap végén sem éreztem, hogy rossz lenne a nyergem.
Higgyétek el, van jó nyereg ! De keresni kell !
Posted 2013. July 20. - 22:10
ettõl független ha ennyi (20-30KM mint fentebb) kínlódik akkor ott a nyereg lesz a bûnös, hiába rá a legjobb nadrág. azért 40-50 km-t ki kéne bírni egy jó nyergen szárnyas betét nélkül is, különösebb gond nélkül.
..van benne valami.
Ridley Noah Fast
Posted 2013. July 20. - 22:06
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Posted 2013. July 20. - 21:14
..na, de mekkora az a hosszú túra? Én azt gondolom és ezt már egy kedves barátommal fejtegettük, olyan, h kényelmes nyereg nem létezik. Nálam nagyon fontos a jó betétes nadrág a hosszútávú kerekezésnél fõleg.Hát, nem akarlak elkeseríteni de lehet, hogy a nyergedet kéne inkább kicserélni. Talán egy kicsit puhább vagy más formájú nyergen jobban bírnád. Nekem is van olcsó Decathlon-os nadrágom és röhögve tekerek benne hosszú túrákat is - mióta lecseréltem a nyergem és megtaláltam a nekem megfelelõt.
Ridley Noah Fast
Posted 2013. July 20. - 18:11
Posted 2013. July 20. - 17:36
Milyen betétes rövidnadrágot ajánlatok extrém csontos seggre? Jelenleg egy legolcsóbb dechatlonos van,de sírva tekerek már 20-30km után benne
Endura 6 Panel Short kerékpáros rövid nadrág - Berguson Kerékpár Szaküzlet és Szervíz Ezt az Endurát néztem ki,ami még nem is olyan drága. De ha tudtok jobbat hasonló áron, akkor let me know pls
szerk: ez a másik amit kinéztem :http://www.bike-disc...hort-black.html
Posted 2013. June 21. - 20:04
Index - Tech - Elkészült a mindent taszító póló
pl egy egyszeru zsak is lehet vizallo, nem kell esohuzat, meg anyamtyukja... nem kopo alkatreszeken (vaz pl) lehet kosztaszito lenne, tiszta bringaval erkeznel haza egy sarazas utan. szerintem ez meger egy topikot...
Posted 2013. June 21. - 13:33
Elhatároztad, hogy minden témában megjelenteted a neved, mint friss fórumozó és felteszed azt a magasröptû kérdést, hogy mi abban a témában a legjobb márka ??? Vagy mi a terved ?
A kérdésed eleve beteg, mert olyan nincs, hogy "legjobb". Ez egy elvont fogalom de nem meghatározható pontosan. Milyen célra ? Milyen felhasználásra ? Milyen árszinten gondolkodjunk ? Pl. vannak kiválló minõségû termékek de horribilis áron. Akkor nem jobb egy árnyalattal gyengébbet venni de féláron ? Ez mindenre igaz lehet de még így is megfoghatatlan az egész.
Szóval, a közösség nevében kérném, amíg nincs értelmes kérdésed, addig ne bombázd hülyeségekkel a fórumot ! Inkább menj el és bringázz egy kicsit a jó levegõn ! Mindenki jobban jár, te is, mi is.
Köszi !
(kérdezz valamit konkrétan ! Pl. Endura cég XY modelljáról mi a vélemény ? Vagy: X vagy Y cég esõkabátját használja-e valaki, nem tudok dönteni vásárlás elõtt. Kb. ilyen kérdésekkel gyere. Vagy olvass vissza 20-30 oldalt, hogyan is mûködik ez a fórum ! Esetleg egy téged érdeklõ téma is szóba kerülhetett már korábban. O.k. ? )
Posted 2013. June 20. - 18:31
Posted 2013. June 08. - 17:47
Posted 2013. June 08. - 16:38
Impregnlszer, mosszer - www.trexpert.hu
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!