Jelentkezz be Regisztrálj
Bringás ruházat
Posted 2013. September 08. - 12:36
Gondoltam, hogy kipróbálnám az Oxford Chillout aláöltözetét (inkább motoros ruha), korábban a CRC-n is kapható volt. Van valakinek ezzel tapasztalata?
Erre gondolok: felsõ és nadrág.
Posted 2013. August 15. - 23:54
Más:
Klipszes pedálhoz való vízálló kamásli létezik? Nagyon belerohad az ember lába? A ruháimat meg tudom szárítani a melóhelyen, de a cipõszárítás necces.
Posted 2013. August 15. - 08:02
Sportourer york flow nyereg van most a bicón, kissé elõre döntve.
A nyeregszélességgel már nincs bajom, belõttem, hogy kb. mi a minimum, ami kell.
Jó tippeket adtok, köszi.
Azt hiszem, keményebb és homorú profilú nyerget kell majd idõvel keresnem.
Posted 2013. August 15. - 05:50
Szerintem túlontúl széles, lehetetlen rajta igazán kényelmes pozíciót találni, de lehet, a hiba az én készülékemben van.
Posted 2013. August 15. - 01:26
A nyeregszélességgel már nincs bajom, belõttem, hogy kb. mi a minimum, ami kell.
Jó tippeket adtok, köszi.
Azt hiszem, keményebb és homorú profilú nyerget kell majd idõvel keresnem.
Posted 2013. August 15. - 01:01
Én kb. 2 hónapja kezdtem rendszeresen tekeregni, és azóta folyamatosan a nyereg a problémám. Az elsõ idõszak az ülõgumók betörésével telt, utána szép fokozatosan letisztul a problémakör a prosztata nyomására, ill. a fütykös vérellátására. Ahogy kísérletezgetek, azt tapasztalom, hogy nekem kizárólag a flow-jellegû nyergek jönnek szóba. Viszont ezeknél is ki kell állnom idõnként a nyeregbõl (vagy nagy áttéten elemelni a fenekem a nyeregrõl) kb. 20 percenként egy kis idõre. Így egész jól viselem a dolgot.
Csatlakozom hozzád, kényelmes nyerget én sem találtam még, és nem is hiszem, hogy lesz hozzá szerencsém. (megj: kényelmes alatt azt értem, hogy mondjuk 1 órát tudok úgy ülni rajta folyamatosan úgy, hogy nem érzéketlenedik el a hímtagom)
Posted 2013. August 14. - 22:23
Pedig van kényelmes nyereg !!!! Csak hát keresni kell, mert sajnos nem hullik az öledbe és mi sem tudjuk megmondani a tuttit.Én kb. 2 hónapja kezdtem rendszeresen tekeregni, és azóta folyamatosan a nyereg a problémám. Az elsõ idõszak az ülõgumók betörésével telt, utána szép fokozatosan letisztul a problémakör a prosztata nyomására, ill. a fütykös vérellátására. Ahogy kísérletezgetek, azt tapasztalom, hogy nekem kizárólag a flow-jellegû nyergek jönnek szóba. Viszont ezeknél is ki kell állnom idõnként a nyeregbõl (vagy nagy áttéten elemelni a fenekem a nyeregrõl) kb. 20 percenként egy kis idõre. Így egész jól viselem a dolgot.
Csatlakozom hozzád, kényelmes nyerget én sem találtam még, és nem is hiszem, hogy lesz hozzá szerencsém. (megj: kényelmes alatt azt értem, hogy mondjuk 1 órát tudok úgy ülni rajta folyamatosan úgy, hogy nem érzéketlenedik el a hímtagom)
Én azt javaslom, próbálj meg egy szélesebb nyerget is ! De ez csak egy ötlet. A nyereg dõlésével is sokat lehet játszani. A nagyon puha nyergeket viszont kerüld !
Próbáld ki, hogy alsógatya nélkül tekersz néhányat. Lehet, hogy az segítene.
Posted 2013. August 14. - 12:17
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!
Posted 2013. August 14. - 01:42
Posted 2013. August 06. - 11:16
Régóta keresem (bm apró, ebay, bikefun stb.) a Merida szürke színvilágú outis nadrág-mez szettjét, eddig sikertelenül. Van ötletetek, hogy merre lehetne kapni? Vagy ez egy klub saját nyomása?
Posted 2013. August 01. - 13:40
Posted 2013. July 28. - 22:55
Off és sorry:
Ha a mostani Phenom Expert (black) az a nyereg akkor szívesen megveszem. Ilyet keresek pont 143 mm-est de sajnos sehol sem lehet kapni (Európa szerte).
On
Specialized Phenom Expert Saddle 2013 -
Posted 2013. July 26. - 13:10
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Posted 2013. July 26. - 07:18
a Bikefun is forgalmaz Northwave ruhákatKöszi szépen, meg lesz! Egyébként utána olvastam a wtb nyeregnek és tényleg mindenki ódákat zeng róla! Szóval lehet benne valami!
A tehetség az, amikor többet tudsz, mint amennyit tanultál.
Posted 2013. July 25. - 22:30
Posted 2013. July 25. - 22:21
Posted 2013. July 25. - 22:13
Posted 2013. July 25. - 22:06
On: Te vagy a második aki pozitív véleménnyel van a Nw nadrágról. Remélem találok valamelyik üzletben itthon.Ruhát nem szívesen rendelek online. De szerintem senki se...
Posted 2013. July 25. - 21:32
Egy speci phenom nyergem van 143 milis. Jóó kissé túloztam, inkább úgy mondanám,hogy 20-30km után már kellemetlen,50-60 fele meg már inkább csak állva tekernék legszívesebben.
Elõzõ nyergem egy speci format volt, arra úgy emlékszem,mintha kényelmesebb lett volna. Bár most 1 év kihagyás után bringázok újra,lehet csak edzõdnie kell a hátsómnak...
De attól függetlenül,ha ajánlotok nadrágokat,ami bevált nektek, azt megköszönném!
Egyébként milyen nyerged van Marci?
Off és sorry:
Ha a mostani Phenom Expert (black) az a nyereg akkor szívesen megveszem. Ilyet keresek pont 143 mm-est de sajnos sehol sem lehet kapni (Európa szerte). Pü ha eladó és passzol a modell, köszi. Csúcs Crux tesztbringán ilyen volt amit 1 hétig hajtottam, és valami csudajó volt a seggemnek. Northwave gatyóban, hogy egy kis on is legyen a postban.
On
Posted 2013. July 25. - 18:33
Segítséget kérnék méretválasztás tekintetében, mégpedig Pearl Izumi márkájú, kantáros nadrág témában.
Németországból rendelnék, (természetesen a környéken egyetlen üzletnek sincs raktáron ilyen ruházata)
viszont az üzlet/gyártó mérettáblázata alapján igencsak nehéz bármiféle döntést hoznom M/L között.
EZ lenne az.
Viszonyításképp:
176cm, 73kg, mell.~102cm, derék~87, csípõ~95cm.
Ha valaki tudna segíteni saját méretekkel/tapasztalattal, nagyon megköszönném!
Üdv: Péter (Sopron)