Jelentkezz be Regisztrálj
Bringás ruházat
Posted 2013. December 25. - 11:49
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!
Posted 2013. December 25. - 10:44
Fővárosban hova érdemes menni próbálni?
Posted 2013. December 24. - 23:33
Köszönöm az infót. Nem merek már rendelni látatlanba, mert a Craft Siberia is 12-es méret. Megvárom a BBB-t januárban. Itteni bolt csak foglaló elenében akar hozni XXXL BBB-t. Az sem annyira ok.
Én ilyenkor meg szoktam kérdezni, hogy ha nem jó a méret, akkor mit csinálnak? Először is, ha a ruha mérete nem jó, köteles visszavenni az árut. Másodszor, kevés vevő van tisztában a jogaival, de elárulom, hogy a vevő bármikor indok nélkül elállhat a vásárlástól és a foglaló visszajár. Ha a bolt nem így tesz, elmehetsz a Békéltető Testülethez, felszólítja őket és ha nem tesznek eleget, valószínűleg ők viszik a hatóságok elé vagy a bíróságra az ügyet. Egyébként az ilyen bolt nem korrekt és nem kell tőlük vásárolni. Ha akkora gond nekik, hogy rajtuk marad egy kesztyű, akkor ne foglalkozzanak kereskedelemmel.
Posted 2013. December 24. - 22:46
. Megvárom a BBB-t januárban. Itteni bolt csak foglaló elenében akar hozni XXXL BBB-t. Az sem annyira ok.
érdekes hozzáállás.
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Posted 2013. December 24. - 00:21
Hibike-on van raktáron 12-es Vaude Kuro
Köszönöm az infót. Nem merek már rendelni látatlanba, mert a Craft Siberia is 12-es méret. Megvárom a BBB-t januárban. Itteni bolt csak foglaló elenében akar hozni XXXL BBB-t. Az sem annyira ok.
Edited by eddie1978, 2013. December 24. - 00:24.
Posted 2013. December 23. - 21:08
Köszönöm, hogy ránéztél!
Vaude Kuro típusból van 12-es méret. Webshopokban amiket eddig néztem csak 11-es van. Gyártói honlapról meg nem szállítanak ide. Pedig ott kosárba tehető. Evvan.
Hibike-on van raktáron 12-es Vaude Kuro
http://www.hibike.co...oves-black.html
Posted 2013. December 23. - 20:32
nincs már nálunk sem.
Köszönöm, hogy ránéztél!
Vaude Kuro típusból van 12-es méret. Webshopokban amiket eddig néztem csak 11-es van. Gyártói honlapról meg nem szállítanak ide. Pedig ott kosárba tehető. Evvan.
Posted 2013. December 23. - 18:44
Köszönöm! Amennyiben jól emlékszem, itt is a 24-est mondták.
nincs már nálunk sem.
Posted 2013. December 23. - 01:02
Az XXL kesztyűkben simán harangoznom kellene a tenyerem kerülete miatt, mert az 22cm körül van. Eszerint az L méretnek kellene jónak lennie úgy általában. Ellenben az XXL méretek is elég passzentosan jönnek fel, holott azok már 27-28cm tenyérkerülethez vannak.
BBBnél így alakul: http://bbbcycling.co...s-sizing-chart/
Itt szintén a korábban említett igaz. Kerületben elméletileg 22cm L, hosszban 23cm miatt XXXL.T...m kivan.
Posted 2013. December 22. - 21:37
Posted 2013. December 22. - 21:20
Ok ezt végigpörgetem majd.
Kezdem feladni, hoy találok normális kesztyűt. BBB-ből egy típusból tudnak XXXL méretet itt helyben prezentálni majd januárban.
bwg24 meg bwg 16 van a nagykerben 3xl. ebből a 24 inkább, az speciel egy qrva jó kesztyű. söt némely bolt -aki rendelt időben- van akcióban hogy adnak ajándékba hozzá egy balaklavát . asszem nálunk 3xl nincs már, de majd 7főn megnézem.
Posted 2013. December 22. - 19:51
Posted 2013. December 22. - 19:37
Nekem a gyapjú pulcsi bevált softshell alá. Merino vesemelegítő is jó.
Most így hirtelen Endura ugrik be a gyapjúról. Ránézek.
Posted 2013. December 22. - 19:34
Posted 2013. December 22. - 19:01
Mekkora kezed van, hogy ilyen nehezen találsz kesztyűt? Egyébként nekem is nagy, a síkesztyűk amiket a Hervisben próbáltam mind kicsik voltak.
Ekkora: https://picasaweb.go...feat=directlink
Semmi extra.
Voltam egy 42.8km-res karikán. Ugyanaz mint egy hete minden. Táv, átlagsebesség 27.6km/h, avgbpm, kalória. Átlaghőmérséklet az előzőn 4.7C, míg a mostanin 3.7C volt óra szerint. Garmin oldalon Pápa LHPA szerint az előzőn 1C (-3C), mostanin 5C (5C) volt.
Előzőn Aldis Crane aláöltöző alsó és felső. Alul decás, korábban linkelt, nadrág és decás kék vékony betétes rövidnadrág. Felül még volt vékony hosszú mez és a decás 7 softshell kabát. Mostanin felül Aldis Crane aláöltöző és a Mavic Inferno kabát. Alul X-Bionic Genus térdmelegítő, decás kék vékony betétes rövidnadrág. Felette a Mavic Inferno nadrág.
Kabát: Más. Jobbnak tűnik nekem. Persze nem háromszor, mint amivel drágább a decásnál. A legjobb, hogy az ujja megfelelően hosszú. Csuklónál meg van toldva a kézfej felé, így a kesztyűt be lehet tűrni szépen. Szél nem fúj be. Nem kellett tűrögetnem a kesztyűmet vissza az ujja alá. Kerületben elég lenne egy XL méret is, bár így is három ujjnyival keskenyebb mint a szintén XXL méretű decás kabát. Ujja hosszabb a mavicnak. Jó az alkaron lévő zippzáros szellőző. Ezt csak hazafelé zártam be a szembeszél miatt. Oldalam vesénél nem volt olyan hideg mint előzőleg. A szembeszélben időnként éreztem a szél hűtőhatását, majd pár perc múlva semmi. Fura. Összességében teljesen jó. Árát hozzávéve is jó (nem sz@rom a pénzt félre ne értse senki) Ennyit még sohasem adtam kabátért. Remélem sok évig szolgál majd.
Nadrág: Tényleg jobban fogja a szelet. Semmi gondom nem volt. Felül időnként éreztem a hideget, míg lábon nem.
Térdmelegítő: XXL méretet vettem, mert nagyon kompressziósnak írja a gyártó. El nem mozdult. Jó. Összehasonlítási alapom nincsen, mert nem volt még térdmelegítőm.
Most kipróbáltam a dupla kamáslit. BBB Heavy Duty és rá egy BBB Speedflex. GCN adta az ötletet. A Speedflex nehezen jön fel a másikra de ok. Szerintem tovább bírta a lábujjam a hideget. Csak az utolsó 10km-ren kezdtem érezni, hogy kezd fázni egy picit.
Nos azt vettem észre, hogy nem tocsogtam az izzadságban. Kis túlzással a softshell kabátból is majdnem csavarni lehetett a vizet. Jobb mint az előző heti szerelésem, de nem csodaszer. Nem adja azt mint egy 25C-ban való tekerés:) Gondolom egy 500€ kabát sem lesz már ettől jobb sokkal. Arányaiban nem.
Zárszóként annyit, hogy elégedett vagyok. Nem lőttem mellé ezzel a vásárlással.
szerk: Mi az üdvözítő/ajánlott? Két vagy három réteg ruha? Aláöltöző és technikai réteg vagy mehet alá még egy plusz réteg. Arra gondolok, hogy ezek a különféle softshell/hardshell anyagok mikor működnek a legjobban.
Edited by eddie1978, 2013. December 22. - 19:05.
Posted 2013. December 22. - 15:13
Ok ezt végigpörgetem majd.
Kezdem feladni, hoy találok normális kesztyűt. BBB-ből egy típusból tudnak XXXL méretet itt helyben prezentálni majd januárban.
Mekkora kezed van, hogy ilyen nehezen találsz kesztyűt? Egyébként nekem is nagy, a síkesztyűk amiket a Hervisben próbáltam mind kicsik voltak.
Posted 2013. December 22. - 14:37
Posted 2013. December 22. - 14:04
39.95€ Micsoda mázli. Világosítsatok fel ha nem jól gondolom de szerintem nem ok ha szorít az ujja és rövid egy kesztyűnek. Utcára szinte bármelyik XL-XXL jó mert ott csak van a kezemen. Bringán már más a helyzet, mert ott támaszkodok a fékváltókaron. Ott már kijön, hogy rövid az ujja.
Kapnod kellett egy sárga papírt a számlához, azon rajta vannak a visszaküldési információk. Nem tudom szőrözni fognak-e 0.05 EUR-on, de szerintem igen. Nekem kicsi lett egy ruha legutóbb, ami csak 30 EUR és azért küldtem vissza mást is (a webshopban egyébként is más termék volt, mint amit küldtek így túl sok magyarázatot nem igényelt), hogy meglegyen az érték. Különben nem érné meg ~ 7000 forintért egy 12000 forintos valamit visszaküldeni. Biztosítás nélkül kevesebből is kijön, de akkor is több ezer. Ha írsz nekik vagy felhívod őket, azt fogják kérni, hogy a weboldalukról nyomtass "return label"-t. Nekem ez már elsőre sem működött, mégis minden alkalommal eljátszották, hogy márpedig nyomtassak és legutóbb azt kérték, hogy változtassak az adatok a formátumán (név, cím), de bármit csináltam nem működött. Ezért végül beleegyeztek, hogy a postán számlát kérek és azt utólag bescannelve elküldöm nekik, majd azt megtérítik. Én eddig kétszer küldtem vissza, előre megbeszéltem velük emailben a visszaküldést, és hogy fizetik a postát, így utólag nem volt vita.
A kesztyűd rövid. Lentebb írta valaki, hogy ha eléri az ujjad a bélés végét ott fázni fog, akkor döbbentem rá, hogy milyen igaz. Ha szorít, akkor pedig a vérkeringésed visszafogja és azért fogsz benne fázni. Sajnos az Aldis kesztyű nekem emiatt nem jó, mert a bélése elég feszes és az ujjam is végigéri, akkor még nem tudtam ezeket.
Edited by freddyke, 2013. December 22. - 14:07.
Posted 2013. December 22. - 13:55
39.95€ Micsoda mázli. Világosítsatok fel ha nem jól gondolom de szerintem nem ok ha szorít az ujja és rövid egy kesztyűnek. Utcára szinte bármelyik XL-XXL jó mert ott csak van a kezemen. Bringán már más a helyzet, mert ott támaszkodok a fékváltókaron. Ott már kijön, hogy rövid az ujja.
Pontosan, és különösen téli kesztyűnél nagyon fontos.