A márka mindegy. Sok jó turis cuccom van. Legjobb kesztyűm, főleg méretben, Lidl-s.
A windtex anyag jobb lehet? A decás softshell amit írtam egész jó. Emlékeim szerint a softshell lenne hivatott jóbban szellőzni a membrános cuccoknál.
Azért említettem a GORE cuccait, mert a legtöbb eléggé gibbon szabásúnak látszik. A Mavic kabátom ujjhossza jó, abba is beleférek szélességben másfélszer kb.
Van egy Gore téli kabátom XXL méretben, ez a 185 cm 93 kilómhoz pont a méret, szóval ez a konkrét kabát neked újban rövid(bár eléggé Gibbon karjaim vannak) és túl bő lenne. Specinél a slimfitt az eléggé karcsúsított, de ami nekem van az a max méret, XXXL, és az cupposan jó, neked már rövid lenne derékban, az úja az mondjuk jó hosszú, nem kell huzigálnom a kesztyűre, a Gore és Löflert igen.
Lidlis softshell egy vicc, átlátsz az anyagon olyan vékony, de mintha fólia zsákban bicóznál, másnap vissza is vittem. A softshell önmagában nem egy kiválóan szellőző anyag, szerintem, ott más anyagú szellőző panelekkel oldják meg.
Vettem egy Pearl Izumi Mean's ELITE AmFIB Bib Tight nadrágot, ez hátul a vádli közepétől a comb közepéig szellőző panelos, a többi soft shell, na ezen nem fúj át a szél, az első teljesen kompromisszum mentes téli nadrágom, -2 fokban voltam kint benne, alá öltözet nélkül, és ennél nem éreztem a térdemet fázni, a paneloknál mondjuk kicsit csípett a hideg, az XL méret pont jó belőle, nekem, érdemes szétnézni a termékeik között, én használok párat és szeretem őket.
http://road.cc/conte...-cyc-bib-tights
gaboca1 módosította - 2018. január 03. - 10:14