Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Bringás ruházat

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
4195 hozzászólás a témában

Grolsch

Grolsch

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.323 hozzászólás
Jajj tényleg...én lábmelegítõt szokta felvenni téli gatyó alá. Az Elastic gatyója meg meg van erõsítve térd részen így a 3 réteg alatt nem fázik a térdem...nekem a fenekem szokott fázni...odáig nem ér el a térdmelegítõ, ezért veszek alá nyári gatyót, de általában az is kevés :(

A barátom most vett motorozáshoz térdmelegítõt. Az úgy néz ki, hogy termó és a térdnél plussz van polifóm-hoz hasonló dolog....tudjátok amin a sátorban lehet aludni. Na az se hülyeség, mert az olyan mint a szivacs, vagyis szigetel, ugyanakkor hajlékony.
Legyél te is szerencse csomag! :icon_bigg

regent

regent

vendég

• fórumtag
  • 233 hozzászólás
Meg nem árt egy térdmelegítöö sem. Hiába vettem fel a téligatyát, tekerés után hullahideg volt a térdem. Hosszú távon ez biztos nem tesz jót.
Mondjuk utána betettem a térdemhez két réteg müanyag habos fóliát (vagy mi a neve, olyan amiben a laptopok, meg a kényes elektronikai cuccok szoktak érkezni). Na ez lefogta a szelet rendesen. Ekkortól tudom, hogy az ember a térdén is izzad. Ami persze szintén nem az igazi egy hosszú lejtöön.

zsola_

zsola_

vendég

• fórumtag
  • 206 hozzászólás
:(( Pedig innen akartam rendelni idén. Küldtek katalógust is....
Reméljük ez csak átmeneti állapot

másik bolt ami szállít magyarországra:
http://www.bike-comp...alog/Bekleidung

Trixi

Trixi

új vendég

• fórumtag
  • 8 hozzászólás
Tényleg vannak itt is jó cuccok, de azt olvasom, hogy zur Zeit csak Németországon belül küldenek csomagot. Vagy van más lehetõség?

zsola_

zsola_

vendég

• fórumtag
  • 206 hozzászólás
Én innnen rendeltem tavaly téli ruhákat
Ezeket ajánlom
http://www.boc24.de/...&ProdPerPage=20
http://www.boc24.de/...?ProdPerPage=20
http://www.boc24.de/...?ProdPerPage=20

Grolsch

Grolsch

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.323 hozzászólás

Errõl jut eszembe: sosem használtam kamáslit. Milyen benne tekerni? Mennyire fogja pl. a bokád?

én most az esõs idõben próba képpen megint felvettem. hát a neoprémben kicsit izzad a bokám. De nagyon jó, hogy semmi szél nem fúj be a cipõbe.

Amúgy kicsit fura elõször, persze mindent meg lehet szokni...fogja rendesen a bokát. Meg fura, mert most télen tekertem benne nem volt semmi baj, és amikor pár hete megint felvettem a hajtókarhoz hozzáér a széle és nyikorog a gumi, meg kopik ...bizit mert azóta pedált cseréletm :(

nocturnus

nocturnus

vendég

• fórumtag
  • 30 hozzászólás
Errõl jut eszembe: sosem használtam kamáslit. Milyen benne tekerni? Mennyire fogja pl. a bokád?
Biciklizem, tehát vagyok.

Grolsch

Grolsch

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.323 hozzászólás

Bocsi Grolsch, túl vizuális vagyok...
Elképzeltem egy piros országútin velem szembeguruló hidegtõl piros orrú (talán répa) hóembert... :-)

jaja muszáj!
Ha hideg van nem kell semmivel sem törõdni...be kell öltözni mint a pingvinek azt hadd szóljon :D

Én is vizuális típus vagyok....szerintem mókás dolog :D

Amúgy termóban az RP-nek tényleg jók vannak, alálöltözet meg H/H a legjobb,csak drága.
Kamáslinak én csak BBB-t vennék abból is a Winterflexet, olyan van nekem is, nagyon durva! A lényeg, hogy legyen a szélén gumi, ami megakadályozza, hogy a le és felszállástól, meg tekeréstõl kirolytosodjon.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.271 hozzászólás

Hello emberek!

Közeleg az õsz és a tél, így kicsit érdeklõdnék, hogy ki milyen öltözéket tart fontosnak télire?

Másik az alsónadrágos téma: Én is úgy vagyok vele, hogy nekem kényelmetlen, ha nincs rajtam fehérnemû, de ha meg aláveszek egy nadrágot, akkor annak meg a varrása vagy a felgyûrõdés hosszútávon kikészít. Vannak kimondottan kerékpáros alsónadrágok nem túl horror áron?

bringás alsót nem tudom, de van a J.Press márkából ilyen feszesebb boxer, én azokat szoktam betétes gatya alá....

télre meg aláöltezet /RP/ termogatya, termo mez, windstopper dzseki, bukó alá sapka, ha hidegebb van /minuszok/ akkor van egy elastic nem betétes termonaci, és még egy windstop dzseki.....ez sikra és mászáshoz, lejtõirányba meg hátiból elõ egy polar...és hadd szóljon..../azért ne felejtsük már pap réten -470m- is kb 5 fokkal hidegebb van mint lent, és 50nel lefelé döngetve elég dermesztõ tud lenni egy +5 fok körüli hõmérséklet is.....ja persze téli kesztyû meg téli cipõ /sidi/ vagy taposo pedálhoz bakancs az alap
kamáslit én utálom....
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

RoGeR

RoGeR

vendég

• fórumtag
  • 236 hozzászólás

téli cucc:

fontos, hogy elsõnek vegyél egy mûszálas aláöltözetet, vagy jó a nyári mez is. Ez elvezeti a testfelszínrõl az izzadságot.
Fölé kell egy termó pulcsi, lehetõleg nem zsebes, nem kapucnis, nem 1 számmal nagyobb,
erre jöhet a széldzseki

Nekem ennyi elég -5 fokig.

nadrágnak felveszem a nyári gatyóm, rá a téli hosszú bringás gatyót, a cipõre neoprém kamáslit és kész is a hóember :D

Ja meg téli kesztyû!

Ebbõl a thermo felsõ és a széldzseki hiányzik meg a kamásli.

nocturnus

nocturnus

vendég

• fórumtag
  • 30 hozzászólás
Bocsi Grolsch, túl vizuális vagyok...
Elképzeltem egy piros országútin velem szembeguruló hidegtõl piros orrú (talán répa) hóembert... :-)
Biciklizem, tehát vagyok.

Grolsch

Grolsch

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.323 hozzászólás

Hello emberek!

Közeleg az õsz és a tél, így kicsit érdeklõdnék, hogy ki milyen öltözéket tart fontosnak télire?

Másik az alsónadrágos téma: Én is úgy vagyok vele, hogy nekem kényelmetlen, ha nincs rajtam fehérnemû, de ha meg aláveszek egy nadrágot, akkor annak meg a varrása vagy a felgyûrõdés hosszútávon kikészít. Vannak kimondottan kerékpáros alsónadrágok nem túl horror áron?

téli cucc:

fontos, hogy elsõnek vegyél egy mûszálas aláöltözetet, vagy jó a nyári mez is. Ez elvezeti a testfelszínrõl az izzadságot.
Fölé kell egy termó pulcsi, lehetõleg nem zsebes, nem kapucnis, nem 1 számmal nagyobb,
erre jöhet a széldzseki

Nekem ennyi elég -5 fokig.

nadrágnak felveszem a nyári gatyóm, rá a téli hosszú bringás gatyót, a cipõre neoprém kamáslit és kész is a hóember :D

Ja meg téli kesztyû!

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás
A személyeskedést be lehet fejezni, hacsak nem akartok néhány nap pihenõt.

RoGeR

RoGeR

vendég

• fórumtag
  • 236 hozzászólás
Hello emberek!

zsola_

zsola_

vendég

• fórumtag
  • 206 hozzászólás
nekem is...
anyaghibából hátul széthasadva...

akkor 10 volt ami nem kis lóvé

SzabcsiPro

SzabcsiPro

törzsvendég

• fórumtag
  • 317 hozzászólás
Nekem van 9 eves szaros Adidas dzsekim....
Kétféle ember létezik: az egyik mindig megmondja,mit gondol, a másiknak vannak barátai.

http://soloszabi.blogspot.com

zsola_

zsola_

vendég

• fórumtag
  • 206 hozzászólás
OK
Akkor is eszméletlen ára van egy szaros Adidas széldszekinek (19ezer ft amibõl jórészt csak a márkát fizeted meg)
http://www.boc24.de/...&ProdPerPage=20

Van a gagyi kategória és van a nem (annyira) gagyi de jó ár/érték arányú
Errõl érdeklõdtem volna hogy ez melyikbe tartozik ha véletlenül valaki vett volna ilyet.

Grolsch

Grolsch

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.323 hozzászólás

Vett valaki ilyet ? Milyen ?
http://www.lidl.hu/h....rekparosdzseki

Lehet én is sznob vagyok, de kerékpáros nem a Lidlibõl öltözködik.

SzabcsiPro

SzabcsiPro

törzsvendég

• fórumtag
  • 317 hozzászólás
Szerintem azert nem sznob valaki, mert szereti a minoseget. En is ugyanolyan ketkezi munkas vagyok mint te! Egy mezei szerelo! Szerintem nem szamit sznobsagnak, ha nem veszek ossze mindefele kacatot, hanem kicsit tovabb sporolok es veszek minosegit! Treket is kinaban gyartjak, meg a 34 ezres Cora bringat is... akkor te evidens, hogy a Corasat veszed! :) Ja es nem vagy sznob, meg szerencse!
Kétféle ember létezik: az egyik mindig megmondja,mit gondol, a másiknak vannak barátai.

http://soloszabi.blogspot.com

zsola_

zsola_

vendég

• fórumtag
  • 206 hozzászólás
Te meg vagy sznob vagy vagy milliomos

Tesco kerékpár nem vennék, de amit te megveszel Nike, Adidas néven azt ugyanúgy Kínában gyártják mint bármi más tömegcikket