Jelentkezz be Regisztrálj
Bringás ruházat
Írta 2006. október 21. - 15:21
Egyébként van különbség a "racing" és a "training" betétek között, mármint érezhetõ különbség?
Nothing is impossible. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Cipõ!!! _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Minden jóban van valami grammánia.
Írta 2006. október 21. - 14:46
Jó öreg leukoplast sztem megoldja. Egy kör a térded fölött és csá. Csak ne legyen túl szoros. Mondjuk egész télen minden nap drága lesz, szal lehet rápróbálnék a szigszalagra. Télre nekem is kell valamit szervezni, majd jelentek:)Lábmelegítõ viszont nem látszik, de attól tartok sokkal kevésbé melegít, illetve lecsúszik. Legalábbis az a térdmelegítõ, amit most használok (valami SZTK-s szar:D ) 3 lépés után sípcsont védõlesz, mert teljesen lecsúszik.:S
Írta 2006. október 21. - 13:27
Írta 2006. október 21. - 13:19
Írta 2006. október 21. - 12:47
Nadrágról nem tudok nyilatkozni, nekem a lábaim nem olyan kényesek, eddig (elég helytelenül) farmerban tekertem, most majd egy kord nadrágban fogok, és beszerzek egy térdmelegítõt, biztos ami biztos, bár nem fáztak még.
Írta 2006. október 21. - 11:21
Nézegetttem Specializedet, téli thermo mezt, meg thermo nadrágot. Egyenlõre, amíg még nem repkednek a mínuszok, elég ennyi, vagy még kell hozzá valami? (windstopperes dzseki, vagy térdmelegítõ, vagy még valami a felsõ alá?)
Elõre is köszi a válaszokat
Nothing is impossible. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Cipõ!!! _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Minden jóban van valami grammánia.
Írta 2006. október 19. - 15:48
Írta 2006. október 19. - 15:14
Írta 2006. október 19. - 15:10
http://www.btwincycl...g=gb&prod_num=2
Kinek mi a véleménye errõl?
Írta 2006. október 19. - 12:10
Szeretnék érdeklõdni, hogy hol érdemes bringás ruhát beszerezni (nagy legyen a választék, olcsó, nem kell nekem nagy név, csak jó minõség)...
Nem tudom mennyire minõsül ez reklámnak, de akár jöhet priviben is.
Egyébként elsõsorban rövidújjú mez érdekel alulra és egy szélálló, de "lélegzõ" kabát. Ez egyébként mennyire urban legend? Furcsán hangzik, hogy jól levegõzik, de nem süvít be a szél. Ezek egyébként vízállóak is, vagy az már tényleg fizikai képtelenség lenne?
Mennyire függ a márkától a minõség? Lehet hogy hülyén hangzanak a kérdések, de olcsón akarok jó cuccot venni, és ez lesz az elsõ bringás ruházatom, szóval nagyon tapasztalatlan vagyok, viszont utálom, hogy izzadok és fázok...
Ajánlanám még esetleg a Dechatlon-t.
Mondjuk nem az én világom, de egy kezdõ-középhaladó bringás bátran öltözhet onnan. Van relatíve olcsó, és közepes árfekvésû cucc is.
Írta 2006. október 19. - 12:06
Írta 2006. október 19. - 11:57
Írta 2006. október 19. - 11:42
Az anyag tulajdonságait nem fogod a kezeddel érezni, ez általános iskolai fizika, hogy hogyan mûködik. Kézzel szerintem kár nézegetni, mert majd a gyakorlat eldönti hogy olyat vettél-e vagy sem. Emiatt persze a márkásak általában megbízhatóbbak.
Az ára viszont nem kevés, de szerintem olcsóbban sem nagyon fogsz találni. Ha nem pont kínai kabátot akarsz pl venni, hanem valami márkásat, akkor az is sokba kerül. Ez viszont technikai ruházat és nem annyira tömegtermék nálunk. Szerintem gondolkozz el rajta. Nem drága, csak max nincs pénzed megvenni.
Írta 2006. október 19. - 11:28
A másik lehetõség, ha rászánom magam (és a pénztárcám) akkor egy columbia kabát, ami a hervisben most akciós, bár én még sokallom rá a pénzt. (17e) Tényleg ennyivel jobbak ezek (állítólag 37e az eredeti ára), vagy nagyrészt a nevet kell megfizetni?
Kapok olcsóbbat (max 12), ami lélegzõ, windstopperes, és legalább kismértékben vízálló?
Ja még egy lehetõséget találtam: ebike-on egy bikepositive rain modell. Ez azért ilyen olcsó (9520), mert nem olyan vastag, vagy ennek jelentõsen rosszabb a lélegzése/szélfogása?
Érdemes megnézni a dekathlon-t? Azt hallottam, hogy ott is sok cucc van.
Bocsi a sok kérdésért, de nem szeretnék rosszul dönteni
Írta 2006. október 19. - 10:21
Írta 2006. október 19. - 09:07
Szeretnék érdeklõdni, hogy hol érdemes bringás ruhát beszerezni (nagy legyen a választék, olcsó, nem kell nekem nagy név, csak jó minõség)...
Egyébként elsõsorban rövidújjú mez érdekel alulra és egy szélálló, de "lélegzõ" kabát. Ez egyébként mennyire urban legend? Furcsán hangzik, hogy jól levegõzik, de nem süvít be a szél. Ezek egyébként vízállóak is, vagy az már tényleg fizikai képtelenség lenne?
Mennyire függ a márkától a minõség? Lehet hogy hülyén hangzanak a kérdések, de olcsón akarok jó cuccot venni, és ez lesz az elsõ bringás ruházatom, szóval nagyon tapasztalatlan vagyok, viszont utálom, hogy izzadok és fázok...
1. Mez, lélegzõ kabát: pl. Wilker, Bringavilág
2. Létezik lélegzõ kabát ami vízálló is (pl. Salewa, Columbia, + egy tucat egyéb jó minõségû), csak egy kicsit drága. Nekem Salewa van és jól muzsikál.
Szerintem az ár-minõség párosítás itt is igaz és figyelj rá!
üdv
szammer
Írta 2006. október 18. - 23:07
Írta 2006. szeptember 22. - 00:08
Írta 2006. szeptember 05. - 08:05
Írta 2006. szeptember 05. - 07:39
Ez viszont teljesen igaz!
Mindenképp fell kell próbálni egy szemüveget, mielõtt megveszed. Ez rosszabb, mint a cipõvásárlás, mert itt még meretet sem tud mondani az ember. És mivel mindenkinek más az arccsontozata és fejformája ezért a szemüveg sem biztos, hogy úgy fog állni rajtad, ahogyan azt megtervezték.
Ahogy irtam is, a rudy-nak is van ilyen lencseje es akkor azt sem kell cserelgetni.
Szerintem felesleges a márkákat az ár alapján összehasonlítani. A Rudy azért olyan drága, szerintem, mert olyan büszkék a lencséikre és van benne némi sznobizmus is. Státusz szimbólum. Mint az Okley, ami ha jól tudom 40-tõl kezdõdik.
(ettõl függetlenül én imádom a Rudy-t és tuti olyat veszek, még ha cserélgetni kell is )
Én azért nem rendelném meg lutrira, mert fel is kell próbálni, hogy hogy áll az arcodon.
Excuses are like assholes... Everybody's got one, and they all stink
Let the people speak