Egyébként van különbség a "racing" és a "training" betétek között, mármint érezhetõ különbség?
Jó öreg leukoplast sztem megoldja. Egy kör a térded fölött és csá. Csak ne legyen túl szoros. Mondjuk egész télen minden nap drága lesz, szal lehet rápróbálnék a szigszalagra. Télre nekem is kell valamit szervezni, majd jelentek:)Lábmelegítõ viszont nem látszik, de attól tartok sokkal kevésbé melegít, illetve lecsúszik. Legalábbis az a térdmelegítõ, amit most használok (valami SZTK-s szar:D ) 3 lépés után sípcsont védõlesz, mert teljesen lecsúszik.:S
Szeretnék érdeklõdni, hogy hol érdemes bringás ruhát beszerezni (nagy legyen a választék, olcsó, nem kell nekem nagy név, csak jó minõség)...
Nem tudom mennyire minõsül ez reklámnak, de akár jöhet priviben is.
Egyébként elsõsorban rövidújjú mez érdekel alulra és egy szélálló, de "lélegzõ" kabát. Ez egyébként mennyire urban legend? Furcsán hangzik, hogy jól levegõzik, de nem süvít be a szél. Ezek egyébként vízállóak is, vagy az már tényleg fizikai képtelenség lenne?
Mennyire függ a márkától a minõség? Lehet hogy hülyén hangzanak a kérdések, de olcsón akarok jó cuccot venni, és ez lesz az elsõ bringás ruházatom, szóval nagyon tapasztalatlan vagyok, viszont utálom, hogy izzadok és fázok...
Szeretnék érdeklõdni, hogy hol érdemes bringás ruhát beszerezni (nagy legyen a választék, olcsó, nem kell nekem nagy név, csak jó minõség)...
Nem tudom mennyire minõsül ez reklámnak, de akár jöhet priviben is.
Egyébként elsõsorban rövidújjú mez érdekel alulra és egy szélálló, de "lélegzõ" kabát. Ez egyébként mennyire urban legend? Furcsán hangzik, hogy jól levegõzik, de nem süvít be a szél. Ezek egyébként vízállóak is, vagy az már tényleg fizikai képtelenség lenne?
Mennyire függ a márkától a minõség? Lehet hogy hülyén hangzanak a kérdések, de olcsón akarok jó cuccot venni, és ez lesz az elsõ bringás ruházatom, szóval nagyon tapasztalatlan vagyok, viszont utálom, hogy izzadok és fázok...
Ez viszont teljesen igaz!
Mindenképp fell kell próbálni egy szemüveget, mielõtt megveszed. Ez rosszabb, mint a cipõvásárlás, mert itt még meretet sem tud mondani az ember. És mivel mindenkinek más az arccsontozata és fejformája ezért a szemüveg sem biztos, hogy úgy fog állni rajtad, ahogyan azt megtervezték.
Szerintem felesleges a márkákat az ár alapján összehasonlítani. A Rudy azért olyan drága, szerintem, mert olyan büszkék a lencséikre és van benne némi sznobizmus is. Státusz szimbólum. Mint az Okley, ami ha jól tudom 40-tõl kezdõdik.
(ettõl függetlenül én imádom a Rudy-t és tuti olyat veszek, még ha cserélgetni kell is)
Én azért nem rendelném meg lutrira, mert fel is kell próbálni, hogy hogy áll az arcodon.
Excuses are like assholes... Everybody's got one, and they all stink
Let the people speak