Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Bringás ruházat

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
4195 hozzászólás a témában

epinefrin

epinefrin

vendég

• fórumtag
  • 224 hozzászólás

Érdekelne,hogy használ-e valaki Assos bringás gatyát jókat olvastam róla ,de sajnos rohat drágák. Ha valakinek van írjon a tapasztalatairól!

http://www.assos.com/en/mens/

Nekem van, bár inkább ezekben a körökben mozgok :) Igaz így jobban átböngészve a kínálatot, lehet, hogy pasi-gatyám van :D (Mille) Mindenesetre messze ez a legkényelmesebb bringás gatyóm és 5 ezerért nem is volt olyan drága :P

"Embernek lenni nagy betegség. És gyógyíthatatlan is" (Rejtõ Jenõ)

- - -> LOVAK <- - -

Racer D.

Racer D.

vendég

• fórumtag
  • 182 hozzászólás

Probald meg a deszkas cipoket, persze ne a gagyibb fajtat. Vans, Emerica, Etnies, Adio, DC. ezeket tudom ajallani.
En egy adiot nyuzok tobb mint 1.5 eve, elotte meg 2 evig jartam vele suliba.
Lenyeg az legyen hogy rendes bor felsoresz, ne hasitott.
Ezaltal birja az olajfoltokat, es konnyen tisztithato.

kösz a tippet
nekem eddig egy 10 éves o'neill volt, de az most fáradt el. én még túracipõben gondolkodok a deszkás mellett.
csak mondjuk nem olyan nagy költségvetésût:chin:

Grim

Grim

törzsvendég

• fórumtag
  • 402 hozzászólás

heló!
mijen jó ár-érték arányú cipõt vegyek tüskés pedálhoz, aminek nem morzsolódik el a talpa 2 hét alatt?
(a tescosat is kipróbáltam, de 1 hét múlva 3 cm -s darabok szakadtak ki a talpából!)
Kösz

Probald meg a deszkas cipoket, persze ne a gagyibb fajtat. Vans, Emerica, Etnies, Adio, DC. ezeket tudom ajallani.
En egy adiot nyuzok tobb mint 1.5 eve, elotte meg 2 evig jartam vele suliba.
Lenyeg az legyen hogy rendes bor felsoresz, ne hasitott.
Ezaltal birja az olajfoltokat, es konnyen tisztithato.

"You want touch the sky? Fuck a duck and try to fly!"

Moratizo

Moratizo

törzsvendég

• fórumtag
  • 516 hozzászólás
Érdekelne,hogy használ-e valaki Assos bringás gatyát jókat olvastam róla ,de sajnos rohat drágák. Ha valakinek van írjon a tapasztalatairól!

http://www.assos.com/en/mens/
" Szárnyak nélkül nem könnyû repülni." Horatius

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
B+ t lehet rendelni, abból van xl-es, nekem is ilyen van.

A sebesség mindent megold.

juby

juby

törzsvendég

• fórumtag
  • 540 hozzászólás
nekem eddig csak altrix kéz láb melegitöhöz volt szerencsém és ugyan nem kimondottan széláló de azért nem rossz.azt viszont nem értem hogy pl térdmelegitöt mért csak 1-2 helyen lehet ilyenkor kapni pedig a hajnalok igen hüvösek és valahogy nem bírják térdizületeim ha valaki lát elfogadható áron xl-eset valahol légyszi szokjon köszi
:D ...Nem,nem tündérke a kívánság,az kívánság. Térdelj csak le szépen!:D

vicsorka

vicsorka

vendég

• fórumtag
  • 92 hozzászólás

esõnaci akció a hajtipajti boltban... nem szivesen szólok, mert elkapkodjátok elõlem... :-) fundango, és 6 essze'
http://alleycat.hu/b...-pajtas-boltban

fú, ilyen akció nem ártana errefelé is, a munkaruházati boltok mûanyag (esõnadrágjait) borzalmait látva egészen elment az életkedvem

Racer D.

Racer D.

vendég

• fórumtag
  • 182 hozzászólás
heló!
mijen jó ár-érték arányú cipõt vegyek tüskés pedálhoz, aminek nem morzsolódik el a talpa 2 hét alatt?
(a tescosat is kipróbáltam, de 1 hét múlva 3 cm -s darabok szakadtak ki a talpából!)
Kösz

assasinbug

assasinbug

törzsvendég

• fórumtag
  • 893 hozzászólás
elastic, 3e körül van, volt
http://www.elastic.hu/h/index.html

Zed

Zed

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.693 hozzászólás
Én még szélálló warmerrel nem találkoztam. Nékem Adidas van, nagyon jófajta, de az aligha olcsó. Szokott lenni itthon Altrix, meg B+ jó áron, de most a nyári cuccoknak van szezonja, lehet, hogy nem kapsz.
Ausztria, Kenguruk földje!

newbiker

newbiker

törzsvendég

• fórumtag
  • 520 hozzászólás
sztok,

az ilyen hûvösebb reggelekre milyen láb- és karmelegítõt ajánlotok? valami olyan kéne ami tényleg szélálló és rendesen melegít. márka az mindegy, de az nem baj, ha olcsó....:)

repuloszonyeg

repuloszonyeg

vendég

• fórumtag
  • 92 hozzászólás
hátööö. Elsõ körben vmi olyanra gondoltam, ami bringázós gatyó elsõsorban (a technikai részét nézve-szellõzés, kopásállóság), másrészt meg h jól nézzen ki. Múlt héten két "suliba járós" nadrágot sikerült hazavágni, ez egyiknél szétfoszlott az anyag a másik meg kiszakadt... Ezek után kezdtem el azon gondolkodni, h lehet h nem lenne hülyeség beruházni egy olyanra, ami bírja a strapát.
De megnézem amit írtál, hátha ilyenre gondoltam :) és aszzem a hosszú-3/4es nadrág szekciót is célbaveszem...

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás
nõi surfos short? (vagy minek hívják azt, fürdõsort, nem tudom jobban mondani)...jól szellõzik, seccperc alatt megszárad, és van egy csomó féle menõ színben és mintában, players room, hervis, seaside, decathlon, ilyesmi boltok...vagy nem ilyesmire gondoltál?:)

repuloszonyeg

repuloszonyeg

vendég

• fórumtag
  • 92 hozzászólás
Nekem jol szellõzõ rövidnaci kéne, betét nélküli, ami bírja a gyûrõdést és az is fontos lenne h "kinézzen vhogy" merthogy mégiscsak lány volnék...:D Van valami ötletetek h hol lenne érdemes ilyet keresgélnem?

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11.799 hozzászólás
Én Tengerszemben, RP Outdoorban szokok vásárolni.

"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"

Olee

Olee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.364 hozzászólás
Am-enduro-túra öltözéket hol lehet kapni nagyobb választékban a láncreakción kívül? Mondjuk itthon. A FOX cuccok jók, de a Procross szinte csak a déhásoknak árul.

jdaniel

jdaniel

új vendég

• fórumtag
  • 9 hozzászólás
Sajnos nem tudok németül, de azt gondolom Németországban ennél a gyártónál lehet kapni országmezeket:
http://www.german-sp..._id=2570&fpid=9

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.821 hozzászólás
Különbözõ országok hivatalos mezeit lehet valahol kapni?

Xabi

Xabi

törzsvendég

• fórumtag
  • 751 hozzászólás

ezt sima bringés gatya alá??? mert akkor ez engem is érdekelne..

Igen, akár betétes gatya alá is.

X.

Merida Speeder__________________________Magellan Serpens --> Merida XC-Mission
Járt utat járdáért el ne hagyj!

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás

Decathlonban van ilyen alsónemû, betét nélküli, és 3550 forint. -->LINK<--

X.

ezt sima bringés gatya alá??? mert akkor ez engem is érdekelne..