Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Bringás ruházat

- - - - -

• Please log in to reply
4195 replies to this topic

Pot

Pot

vendég

• fórumtag
  • 79 posts
Vkinek van tapasztalata a 661 4x4 knee/shin-rõl?

Most fogok venni védõfelsz.-et a 661-tõl. egy mulett bukót az elõbbi térdvédõt és mtx kesztyût.

ZolkoW

ZolkoW

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,702 posts

HY

Újatlan kesztyûbõl (nyári) MTB-st milyet érdemes venni ami kényelmes és bírja is a használatot.
Most egy nike-m van (3at cseréltek) 10km után mindegyikbõl gyalázatosan lógtak a cérnaszálak.

az avataromon egy BBB látható, eccerü, jól szellõzik, nemdrága.
van még egy Author, az sajna kicsit beleizzadósabb, de jobb a kidolgozása, meg ügyes kis lehúzókái vannak (beleakasztod a másik kezedrõl az ujjad, és az agyonázott rádtapadt kesztyû is egy mozdulattal lejön)
mindegyik bírja. ár: 3500/2300

Ati46

Ati46

törzsvendég

• fórumtag
  • 627 posts
HY

Újatlan kesztyûbõl (nyári) MTB-st milyet érdemes venni ami kényelmes és bírja is a használatot.
Most egy nike-m van (3at cseréltek) 10km után mindegyikbõl gyalázatosan lógtak a cérnaszálak.

ZolkoW

ZolkoW

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,702 posts

Ki milyen mosószerrel tisztítja a bringás cuccait? Mert mint tudjuk, ezek mûszálas holmik, és a sok mosástól elvesztik elasztikusságukat.

elvesztik?
én még nem tapasztaltam.
egyszerûen megy a többi mosnivaló közé :)

csita

csita

vendég

• fórumtag
  • 235 posts
Ki milyen mosószerrel tisztítja a bringás cuccait? Mert mint tudjuk, ezek mûszálas holmik, és a sok mosástól elvesztik elasztikusságukat.
"A sport a test útján nyitja meg a lelket.":)

Atreides

Atreides

újonc

• fórumtag
  • 2 posts

De bukó alá minek kendõ?

Mert kopasz vagyok, és a bukó alatt érdekesen égne le a fejem :) Másik ok pedig az izzadtságelvezetés.

Köszi a tippeket mindenkinek fejkendõ ügyben!

sylverdevil

sylverdevil

vendég

• fórumtag
  • 91 posts
Csak néha van ilyen akció, most nincs. Néha ki lehet szúrni, kb. kéthavonta szoktak lenni ilyen sporteszköz-akciók, olyankor hoznak minden üzletbe és rendszerint hamar elfogynak.
A tavasszal vettem én is egy mezt és egy gatyát. A mez tökéletes, a gatya ilyen kivehetõ béléses, suhogós típus, rajtam egyszer volt, nem jött be, azóta betét nélkül használom rendes rövidgatyának néha. Másnak lehet, hogy bejövõs, én nem adtam neki több esélyt.

mihali

mihali

vendég

• fórumtag
  • 47 posts
korábban irta vki, hogy a Lidlben lehet kapni kerékpáros nadrágot és mezt. nem tudjátok, még mindig lehet ilyeneket kapni? valaki használ ilyet, használhatóak?

vicsorka

vicsorka

vendég

• fórumtag
  • 92 posts

De bukó alá minek kendõ?

pl szélre érzékeny fül miatt

ha már elõhozakodtam ezzel, akkor saját tapasztalatokat megosztanám:
hagyományos kendõvel tettem emiatt próbát, de fület nehézkesen érte be, és elég könnyen lecsúszott, igazítani meg csak a bukó leszedésével lehetett rajta, szal ha fáj a fülem, akkor inkább elõszedem a jó kis téli b+ sapit

(tudom, sisak alá való "fejpánt" lenne erre az igazi, de szerencsére ritkán lennen rá szükség, inkább nem költök rá)

Moratizo

Moratizo

törzsvendég

• fórumtag
  • 516 posts

Hát talán hogy felszívja az izzadságot a homlokról és ne a bukó szivacsa szívja csöpögõsre magát, ez lehet a tippem. Hogy a gyakorlatban mûködik-e, nem tudom. Bár pár fotón láttam már versenyzõkön is, igaz jobbára lányokon.

A fiúknál is mûködik ! Feltöltött kép
" Szárnyak nélkül nem könnyû repülni." Horatius

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár
A lányoknál a hajuk szívja fel az izzadságot.

A sebesség mindent megold.

jdaniel

jdaniel

új vendég

• fórumtag
  • 9 posts
Hát talán hogy felszívja az izzadságot a homlokról és ne a bukó szivacsa szívja csöpögõsre magát, ez lehet a tippem. Hogy a gyakorlatban mûködik-e, nem tudom. Bár pár fotón láttam már versenyzõkön is, igaz jobbára lányokon.

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár
De bukó alá minek kendõ?

A sebesség mindent megold.

palij

palij

vendég

• fórumtag
  • 84 posts

Én viszont fejkendõt keresek, amit bukó alá is lehet hordani, bár az egyenlõre nincs még. Eddig baseballsapit hordtam, de az nagyon meleg, nem szellõzik. Vannak Coolmaxos anyagú kendõk, ami nem 3szög alakú, hanem eleve ilyen félgömb, csak meg kell kötni hátul. Bringavilágban csak fekete volt (Infit márkájú), Tescoban meg épp most láttam párat, de szintén nem jók. Tud valaki ajánlani boltot ehhez? X-facor és Hugo Sport se jött be.

próbálj ki egy buff-ot: http://www.buff.es
több helyen láttam már: Mountex, Overland, Decathlon, Tengerszem
nekem bejött
"If you think it's easy doin' one night stands
Try playin' in a rock roll band
It's a long way to the top if you wanna rock 'n' roll" AC/DC

Moratizo

Moratizo

törzsvendég

• fórumtag
  • 516 posts

Bringavilágban is volt választék múlt héten, de én speciel a Hervisben vásároltam ruházatot, mert ott volt a legolcsóbb (Benger).

Én viszont fejkendõt keresek, amit bukó alá is lehet hordani, bár az egyenlõre nincs még. Eddig baseballsapit hordtam, de az nagyon meleg, nem szellõzik. Vannak Coolmaxos anyagú kendõk, ami nem 3szög alakú, hanem eleve ilyen félgömb, csak meg kell kötni hátul. Bringavilágban csak fekete volt (Infit márkájú), Tescoban meg épp most láttam párat, de szintén nem jók. Tud valaki ajánlani boltot ehhez? X-facor és Hugo Sport se jött be.

INTERSPORT, Budaörs
" Szárnyak nélkül nem könnyû repülni." Horatius

Xabi

Xabi

törzsvendég

• fórumtag
  • 751 posts
Bukó alá használható fejkendõt a Decathlonban láttam utoljára.

X.

Merida Speeder__________________________Magellan Serpens --> Merida XC-Mission
Járt utat járdáért el ne hagyj!

Atreides

Atreides

újonc

• fórumtag
  • 2 posts
Bringavilágban is volt választék múlt héten, de én speciel a Hervisben vásároltam ruházatot, mert ott volt a legolcsóbb (Benger).

epinefrin

epinefrin

vendég

• fórumtag
  • 224 posts

Apropó, hol lehet nagy választékban nõi bringás mezeket/gatyákat ilyesmiket kapni? Olyan hely lenne jó, ahol esetleg választék is van. Tudtok ilyet? :)

Bikeart - bár a nagy választék nézõpont kérdése... az átlag bringásbolthoz mérve jobbak ilyen szempontból. Esetleg még az X-Factor...

"Embernek lenni nagy betegség. És gyógyíthatatlan is" (Rejtõ Jenõ)

- - -> LOVAK <- - -

adamkg

adamkg

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,715 posts
Túracipõt nem javaslok tüskés pedálhoz, mert a recék miatt lehet, hogy a tüske pont nem fogja elérni a cipõ talpát. Én a kezdetekkor jártam így. Majdnem esés lett a vége, úgyhogy csak sima talpú cipõt válassz, ami tényleg a deszkás vonalra szûkíti a választékot.

A deszkás cipõk elõnye még, hogy jó vastagok, ezáltal elég jól megtámasztják a lábfejet. Persze melegek is, mint az állat.

Én évekig egy olcsóbb deszkás Converse-t nyúztam. A talpa nagyon bírta.

Begbie

Begbie

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,228 posts
Apropó, hol lehet nagy választékban nõi bringás mezeket/gatyákat ilyesmiket kapni? Olyan hely lenne jó, ahol esetleg választék is van. Tudtok ilyet? :)
Like a rock...