Jelentkezz be Regisztrálj
Bringás ruházat
Írta 2007. július 01. - 12:39
Most fogok venni védõfelsz.-et a 661-tõl. egy mulett bukót az elõbbi térdvédõt és mtx kesztyût.
Írta 2007. június 25. - 14:48
HY
Újatlan kesztyûbõl (nyári) MTB-st milyet érdemes venni ami kényelmes és bírja is a használatot.
Most egy nike-m van (3at cseréltek) 10km után mindegyikbõl gyalázatosan lógtak a cérnaszálak.
az avataromon egy BBB látható, eccerü, jól szellõzik, nemdrága.
van még egy Author, az sajna kicsit beleizzadósabb, de jobb a kidolgozása, meg ügyes kis lehúzókái vannak (beleakasztod a másik kezedrõl az ujjad, és az agyonázott rádtapadt kesztyû is egy mozdulattal lejön)
mindegyik bírja. ár: 3500/2300
Írta 2007. június 25. - 14:32
Újatlan kesztyûbõl (nyári) MTB-st milyet érdemes venni ami kényelmes és bírja is a használatot.
Most egy nike-m van (3at cseréltek) 10km után mindegyikbõl gyalázatosan lógtak a cérnaszálak.
Írta 2007. június 25. - 09:28
Ki milyen mosószerrel tisztítja a bringás cuccait? Mert mint tudjuk, ezek mûszálas holmik, és a sok mosástól elvesztik elasztikusságukat.
elvesztik?
én még nem tapasztaltam.
egyszerûen megy a többi mosnivaló közé
Írta 2007. június 25. - 09:02
Írta 2007. június 21. - 14:08
De bukó alá minek kendõ?
Mert kopasz vagyok, és a bukó alatt érdekesen égne le a fejem Másik ok pedig az izzadtságelvezetés.
Köszi a tippeket mindenkinek fejkendõ ügyben!
Írta 2007. június 20. - 18:57
A tavasszal vettem én is egy mezt és egy gatyát. A mez tökéletes, a gatya ilyen kivehetõ béléses, suhogós típus, rajtam egyszer volt, nem jött be, azóta betét nélkül használom rendes rövidgatyának néha. Másnak lehet, hogy bejövõs, én nem adtam neki több esélyt.
Írta 2007. június 20. - 18:44
Írta 2007. június 20. - 00:42
pl szélre érzékeny fül miattDe bukó alá minek kendõ?
ha már elõhozakodtam ezzel, akkor saját tapasztalatokat megosztanám:
hagyományos kendõvel tettem emiatt próbát, de fület nehézkesen érte be, és elég könnyen lecsúszott, igazítani meg csak a bukó leszedésével lehetett rajta, szal ha fáj a fülem, akkor inkább elõszedem a jó kis téli b+ sapit
(tudom, sisak alá való "fejpánt" lenne erre az igazi, de szerencsére ritkán lennen rá szükség, inkább nem költök rá)
Írta 2007. június 20. - 00:25
Hát talán hogy felszívja az izzadságot a homlokról és ne a bukó szivacsa szívja csöpögõsre magát, ez lehet a tippem. Hogy a gyakorlatban mûködik-e, nem tudom. Bár pár fotón láttam már versenyzõkön is, igaz jobbára lányokon.
A fiúknál is mûködik !
Írta 2007. június 19. - 23:56
Írta 2007. június 19. - 23:49
Írta 2007. június 19. - 22:41
Írta 2007. június 19. - 21:41
Én viszont fejkendõt keresek, amit bukó alá is lehet hordani, bár az egyenlõre nincs még. Eddig baseballsapit hordtam, de az nagyon meleg, nem szellõzik. Vannak Coolmaxos anyagú kendõk, ami nem 3szög alakú, hanem eleve ilyen félgömb, csak meg kell kötni hátul. Bringavilágban csak fekete volt (Infit márkájú), Tescoban meg épp most láttam párat, de szintén nem jók. Tud valaki ajánlani boltot ehhez? X-facor és Hugo Sport se jött be.
próbálj ki egy buff-ot: http://www.buff.es
több helyen láttam már: Mountex, Overland, Decathlon, Tengerszem
nekem bejött
Try playin' in a rock roll band
It's a long way to the top if you wanna rock 'n' roll" AC/DC
Írta 2007. június 19. - 16:34
Bringavilágban is volt választék múlt héten, de én speciel a Hervisben vásároltam ruházatot, mert ott volt a legolcsóbb (Benger).
Én viszont fejkendõt keresek, amit bukó alá is lehet hordani, bár az egyenlõre nincs még. Eddig baseballsapit hordtam, de az nagyon meleg, nem szellõzik. Vannak Coolmaxos anyagú kendõk, ami nem 3szög alakú, hanem eleve ilyen félgömb, csak meg kell kötni hátul. Bringavilágban csak fekete volt (Infit márkájú), Tescoban meg épp most láttam párat, de szintén nem jók. Tud valaki ajánlani boltot ehhez? X-facor és Hugo Sport se jött be.
INTERSPORT, Budaörs
Írta 2007. június 19. - 16:17
X.
Merida Speeder__________________________Magellan Serpens --> Merida XC-Mission
Járt utat járdáért el ne hagyj!
Írta 2007. június 19. - 14:43
Írta 2007. június 08. - 15:27
Apropó, hol lehet nagy választékban nõi bringás mezeket/gatyákat ilyesmiket kapni? Olyan hely lenne jó, ahol esetleg választék is van. Tudtok ilyet?
Bikeart - bár a nagy választék nézõpont kérdése... az átlag bringásbolthoz mérve jobbak ilyen szempontból. Esetleg még az X-Factor...
"Embernek lenni nagy betegség. És gyógyíthatatlan is" (Rejtõ Jenõ)
Írta 2007. június 08. - 13:27
A deszkás cipõk elõnye még, hogy jó vastagok, ezáltal elég jól megtámasztják a lábfejet. Persze melegek is, mint az állat.
Én évekig egy olcsóbb deszkás Converse-t nyúztam. A talpa nagyon bírta.