Jelentkezz be Regisztrálj
Bringás ruházat
Írta 2007. december 18. - 20:58
Írta 2007. december 18. - 20:48
Írta 2007. december 18. - 19:07
Szeretnék venni valamit a lábamra, elsõsorban a térdemet féltem. Ezt a ruhadarabot szeretném hordani sulibajáráshoz is úgy, hogy nem látszik, hogy rajtam van (nyilván nem akarok termonaciban szaladgálni az egyetemen). Az nem szokott zavarni, hogy fázik a lábam. Tehát ha jól gondolom, egy térdmelegítõre van szükségem.
Erõsítsetek meg, ha jól gondolom, és ha lehet némi tájékoztatót szeretnék kérni arról, hogy mennyiért/ milyen márkából/ hol érdemes venni, ha azt szeretném, hogy jól funkcionáljon?
Ja igen, a lényeg: a reggeli épphogy mínuszokat kellene kint tartania, attól hidegebbet nem.
Izületeket óvni kell ilyen hidegben, a menetszél nagyon sokat hût! Szélálló anyagú térdmelegítõt ajánlanék, vagy amennyiben nadrágon szélálló, úgy egy nem szélálló térdmelegítõ is megfelel. Az a lényeg, hogy 1 szélálló réteggel végdve legyenek izületek, ebben a hidegben. 4-6k körül mozognak.
Adidas
Elastic
Ezek egyike sem szélálló elvileg. Én speciell egy Kelly's ISOWIND anyagú szélállót használok, meg vagyok elégedve vele. Kb a 2/3-ad része van ISOWind-bõl, a maradék sima thermo anyag. Ez a több fajta anyagpárosítás általában megfigyelhetõ téli bringás öltözeteken.
Írta 2007. december 18. - 19:00
a kamáslis móka szokott mûködni?
eléggé hideg a kis SIDI-m mostanság és kíváncsi vagyok érdemes-e ilyet szermányolni
Mûködik persze! Nekem már lefagytak volna lábujjaim nélküle. BBB HeavyDuty-t vettem, ez 3 mm vastag neoprén anyag + egy vékony réteg neylon jersey. Kellemesen melegen tartja lábat, 0 fok körül már hidegnek érzem. Szélállósága közepes. BBB kamáslikon van egy cédula ami informál, melegség, szél és vízállóságról. Ezalapján érdemes kiválasztani a neked megfelelõt!
Írta 2007. december 18. - 16:30
Erõsítsetek meg, ha jól gondolom, és ha lehet némi tájékoztatót szeretnék kérni arról, hogy mennyiért/ milyen márkából/ hol érdemes venni, ha azt szeretném, hogy jól funkcionáljon?
Ja igen, a lényeg: a reggeli épphogy mínuszokat kellene kint tartania, attól hidegebbet nem.
Írta 2007. december 18. - 13:21
Írta 2007. december 18. - 11:40
X.
Merida Speeder__________________________Magellan Serpens --> Merida XC-Mission
Járt utat járdáért el ne hagyj!
Írta 2007. december 18. - 11:15
eléggé hideg a kis SIDI-m mostanság és kíváncsi vagyok érdemes-e ilyet szermányolni
Írta 2007. december 12. - 15:52
A sebesség mindent megold.
Írta 2007. december 11. - 10:24
Múlt héten leértékelés volt a www.velo-x.hu -n.sziasztok!
egy olyan kérdésem lenne, hogy szerintetek megéri-e 8000forinttal többet kiadni egy elöl szélálló borítású termogatyáért, mint egy simáért?
Rendeltem tõlük egy nadrágot, most várom:
Kelly's Isowind - betét nélküli kantáros nadrág 14725 Ft-ért
Kantáros hosszú nadrág hideg és szeles idõszakra - betét nélkül
A nadrág elsõ része membrános Isowind anyagból készül, mely ellenáll a szélnek és nedvességnek, tökéletesen védi a lábakat és a testet. Nadrág hátsó része SuperRoubaix® szellõs anyagból készül, mely elvezeti a felesleges hõt, izzadaást a külsõ felületre, térd részén dupla rétegû anyag biztosítja a térd nagyobb védelmét, hátsó részén reflex Kellys logó található.
Most ugyanezt már valamivel többért árulják: velo-X ár: 16.716 Ft >>ITT<<
Sohasem az a fontos mit hogy szoktak, mert az a múlt és a jelen.
Egy a lényeg: mi hogyan mûködhet még jól, még jobban mert az a jövõ !
A találmányok már csak ilyenek..
Írta 2007. december 10. - 23:20
Ja, 11900 forint volt.
X.
Merida Speeder__________________________Magellan Serpens --> Merida XC-Mission
Járt utat járdáért el ne hagyj!
Írta 2007. december 10. - 22:32
Írta 2007. december 10. - 22:28
munkaruházati boltba vettem.
'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'
ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960
Írta 2007. december 10. - 22:18
decathlonban van olcsóbban is sztem, oké dechatlon csak pesten van....
termos nem szélállóban u.úgy fázol....
Írta 2007. december 10. - 22:03
off end
'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'
Írta 2007. december 10. - 21:39
.
off:jó a képed idén készült?
igen idén, egyik szombaton leesett egy "nagyobb" hó,és másnap reggel 10kor már tekertünk is ki haverral a bükkbe,ott készült a kép... de már akkor kezdet olvadni amikor mentünk,és kb1,5-2nap alatt el is olvadt...
enté: hát nem túl olcsó,de miskolcon nincs nagy olcsóság....(13900 a "sima")
Írta 2007. december 10. - 21:08
Általában csak elöl szélálló, nekem olyan van és sokkal jobb mint a normál. A 8000-es többlet a normál nadrág árától függ.sziasztok!
egy olyan kérdésem lenne, hogy szerintetek megéri-e 8000forinttal többet kiadni egy elöl szélálló borítású termogatyáért, mint egy simáért?
a válaszotokat elõrre is köszi!
"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."
"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
Írta 2007. december 10. - 21:02
off:jó a képed idén készült?
Írta 2007. december 10. - 20:29
a válaszotokat elõrre is köszi!
Írta 2007. november 30. - 18:32
Én kézzel mosom nadrgáokat, mezeket, aláöltözetet, kamáslit, kesztyût, sapkát, aztán gépben centrizem.
Esõkabátom még nem mostam, max lekeféltem róla sarat.