Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Bringás ruházat

- - - - -

• Please log in to reply
4195 replies to this topic

Delma01

Delma01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,247 posts
nekem BBB van de nem valami vastag max 9-11 fokig jó ha csak sima hosszú nadrággal használod

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár
B+ -ból van szélálló.

A sebesség mindent megold.

pinya

pinya

vendég

• fórumtag
  • 163 posts

Szeretnék venni valamit a lábamra, elsõsorban a térdemet féltem. Ezt a ruhadarabot szeretném hordani sulibajáráshoz is úgy, hogy nem látszik, hogy rajtam van (nyilván nem akarok termonaciban szaladgálni az egyetemen). Az nem szokott zavarni, hogy fázik a lábam. Tehát ha jól gondolom, egy térdmelegítõre van szükségem.
Erõsítsetek meg, ha jól gondolom, és ha lehet némi tájékoztatót szeretnék kérni arról, hogy mennyiért/ milyen márkából/ hol érdemes venni, ha azt szeretném, hogy jól funkcionáljon?

Ja igen, a lényeg: a reggeli épphogy mínuszokat kellene kint tartania, attól hidegebbet nem.

Izületeket óvni kell ilyen hidegben, a menetszél nagyon sokat hût! Szélálló anyagú térdmelegítõt ajánlanék, vagy amennyiben nadrágon szélálló, úgy egy nem szélálló térdmelegítõ is megfelel. Az a lényeg, hogy 1 szélálló réteggel végdve legyenek izületek, ebben a hidegben. 4-6k körül mozognak.
Adidas
Elastic

Ezek egyike sem szélálló elvileg. Én speciell egy Kelly's ISOWIND anyagú szélállót használok, meg vagyok elégedve vele. Kb a 2/3-ad része van ISOWind-bõl, a maradék sima thermo anyag. Ez a több fajta anyagpárosítás általában megfigyelhetõ téli bringás öltözeteken.

pinya

pinya

vendég

• fórumtag
  • 163 posts

a kamáslis móka szokott mûködni?
eléggé hideg a kis SIDI-m mostanság és kíváncsi vagyok érdemes-e ilyet szermányolni

Mûködik persze! :) Nekem már lefagytak volna lábujjaim nélküle. BBB HeavyDuty-t vettem, ez 3 mm vastag neoprén anyag + egy vékony réteg neylon jersey. Kellemesen melegen tartja lábat, 0 fok körül már hidegnek érzem. Szélállósága közepes. BBB kamáslikon van egy cédula ami informál, melegség, szél és vízállóságról. Ezalapján érdemes kiválasztani a neked megfelelõt!

N_Vitya

N_Vitya

törzsvendég

• fórumtag
  • 519 posts
Szeretnék venni valamit a lábamra, elsõsorban a térdemet féltem. Ezt a ruhadarabot szeretném hordani sulibajáráshoz is úgy, hogy nem látszik, hogy rajtam van (nyilván nem akarok termonaciban szaladgálni az egyetemen). Az nem szokott zavarni, hogy fázik a lábam. Tehát ha jól gondolom, egy térdmelegítõre van szükségem.
Erõsítsetek meg, ha jól gondolom, és ha lehet némi tájékoztatót szeretnék kérni arról, hogy mennyiért/ milyen márkából/ hol érdemes venni, ha azt szeretném, hogy jól funkcionáljon?

Ja igen, a lényeg: a reggeli épphogy mínuszokat kellene kint tartania, attól hidegebbet nem.

zoozoo

zoozoo

törzsvendég

• fórumtag
  • 857 posts
Nekem is Sidi van és a szellõzéssel tényleg nincs gond :) - és nekem is decathlonos 1mm-es kamáslim van, ami viszont nem elég. Érdemes venni egy sokkal vastagabbat ehhez a cipõhöz, de jelen pillanatban lövésem sincs hozzá, hogy melyik, mit tud.
"Nice boys don't play rock and roll"

Xabi

Xabi

törzsvendég

• fórumtag
  • 751 posts
Mindenképpen, nekem csak egy 1 mm vastag decathlonos van, és igen sokat dob a komfortfokozatomon, a mostani zord idõjárásban is.

X.

Merida Speeder__________________________Magellan Serpens --> Merida XC-Mission
Járt utat járdáért el ne hagyj!

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13,648 posts
a kamáslis móka szokott mûködni?
eléggé hideg a kis SIDI-m mostanság és kíváncsi vagyok érdemes-e ilyet szermányolni

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár
Ezt találtam a fényvisszaverõ mellényrõl (ruházatról): http://www.jogsicent.../kresz2007.html

Balu1

Balu1

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,726 posts

sziasztok!

egy olyan kérdésem lenne, hogy szerintetek megéri-e 8000forinttal többet kiadni egy elöl szélálló borítású termogatyáért, mint egy simáért?

Múlt héten leértékelés volt a www.velo-x.hu -n.

Rendeltem tõlük egy nadrágot, most várom:
Kelly's Isowind - betét nélküli kantáros nadrág 14725 Ft-ért
Kantáros hosszú nadrág hideg és szeles idõszakra - betét nélkül
A nadrág elsõ része membrános Isowind anyagból készül, mely ellenáll a szélnek és nedvességnek, tökéletesen védi a lábakat és a testet. Nadrág hátsó része SuperRoubaix® szellõs anyagból készül, mely elvezeti a felesleges hõt, izzadaást a külsõ felületre, térd részén dupla rétegû anyag biztosítja a térd nagyobb védelmét, hátsó részén reflex Kellys logó található.

Most ugyanezt már valamivel többért árulják: velo-X ár: 16.716 Ft >>ITT<<

Sohasem az a fontos mit hogy szoktak, mert az a múlt és a jelen.

Egy a lényeg: mi hogyan mûködhet még jól, még jobban mert az a jövõ !

A találmányok már csak ilyenek..

Xabi

Xabi

törzsvendég

• fórumtag
  • 751 posts
Decathlonban kb 3 hete vettem egy szélálló, biemme nadrágot. Én veszek alá egy térdmelegítõt (ifjúkori hülyeségeimbõl kifolyólag), és nekem ez így tökéletes volt -6 fokban is, de szerintem jó lesz az -10-12ig is.
Ja, 11900 forint volt.

X.

Merida Speeder__________________________Magellan Serpens --> Merida XC-Mission
Járt utat járdáért el ne hagyj!

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár
Decathlon nem csak Pesten van.

Camping Joe

Camping Joe

bentlakó

• fórumtag
  • 5,592 posts
mellesleg én 2600-ért vettem víz-szélálló melegítõre ráhúzandó gatyeszt.nem csak bicajosboltba kell nézni.és minusz ötbe vékony melegítõ meg az igen csak túlöltözés volt 4 órán keresztül.
munkaruházati boltba vettem.

'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'

ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7,603 posts
szerintem 13000 ft-t a sima sem ér meg :o
decathlonban van olcsóbban is sztem, oké dechatlon csak pesten van....
termos nem szélállóban u.úgy fázol....
"...nem kurva Õ, csak megadatott neki minden pasi...":)

Camping Joe

Camping Joe

bentlakó

• fórumtag
  • 5,592 posts
irigyellek.itt csak az a mocsadék esõ esik.és nincsen sárvédõm se...

off end

'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'

imee

imee

törzsvendég

• fórumtag
  • 684 posts

.

off:jó a képed idén készült?:)

igen idén, egyik szombaton leesett egy "nagyobb" hó,és másnap reggel 10kor már tekertünk is ki haverral a bükkbe,ott készült a kép... de már akkor kezdet olvadni amikor mentünk,és kb1,5-2nap alatt el is olvadt...

enté: hát nem túl olcsó,de miskolcon nincs nagy olcsóság....(13900 a "sima")

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7,605 posts

sziasztok!

egy olyan kérdésem lenne, hogy szerintetek megéri-e 8000forinttal többet kiadni egy elöl szélálló borítású termogatyáért, mint egy simáért?

a válaszotokat elõrre is köszi!

Általában csak elöl szélálló, nekem olyan van és sokkal jobb mint a normál. A 8000-es többlet a normál nadrág árától függ.

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

Camping Joe

Camping Joe

bentlakó

• fórumtag
  • 5,592 posts
csak elöl szélálló?meggondolandó...

off:jó a képed idén készült?:)

imee

imee

törzsvendég

• fórumtag
  • 684 posts
sziasztok!

a válaszotokat elõrre is köszi!

pinya

pinya

vendég

• fórumtag
  • 163 posts
Hali!

Én kézzel mosom nadrgáokat, mezeket, aláöltözetet, kamáslit, kesztyût, sapkát, aztán gépben centrizem.
Esõkabátom még nem mostam, max lekeféltem róla sarat. :)