Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Bringás ruházat

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
4195 hozzászólás a témában

Pinyo

Pinyo

törzsvendég

• fórumtag
  • 585 hozzászólás
De érdemes. Most kell megvenni, leárazáskor. A termo-windstopperes kabátomat már talán 6. éve használom.

Balu1

Balu1

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.726 hozzászólás
De lesz, jövõre. Vagy ilyen távra nem érdemes elõre beruházni? :)

Sohasem az a fontos mit hogy szoktak, mert az a múlt és a jelen.

Egy a lényeg: mi hogyan mûködhet még jól, még jobban mert az a jövõ !

A találmányok már csak ilyenek..

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás
Big30,köszi!!
Én speciel windstopperes felsõt akarok,csak nem lesz már nagy hideg....

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

Balu1

Balu1

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.726 hozzászólás
Köszi.:). Egyébként az a gondom nekem is, hogy hamar bele izzadok bármibe.
Láttam polár cuccokat az RP.-ben, Erzsébet krt. 30.
Gondolkodtam is, hogy kellene venni mert van polár anyagból vékony takaróm és nagyon melegít.
Viszont takaróként annyira nem engedte el a nedvességet mint gondoltam.
Mondjuk ez menet közben, áramló levegõnél másképp mûködhet.

Big30

Big30

törzsvendég

• fórumtag
  • 522 hozzászólás
5-8 fok környékén polar felsõt használtam/Rp-t/, ez nem windstopperes, és pont ez tetszett benne. Nem lehet beleizzadni, mert valósággal átfúj rajtad a szél, de mégis melegen tart. Ez alatt aláöltözet+ rövid mez volt. A cimbik bicajos felsõben voltak és nagyon megizzadtak.
Windstopperes felsõben is tekertem, de ahhoz elég hidegnek kell lennie hogy használjam. Bele is izzadtam rendesen.
Amikrõl írtam általános felhasználású polár felsõk, kimondottan bicajozásra valót mint ami neked is van Balu olyat nem használtam még.
Szerintem nem bánod meg, hogy megvetted :)

Balu1

Balu1

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.726 hozzászólás
Ma vettem windstopperes cuccot jövõre mert le van árazva még két napig.
http://forum.bikemag.hu/showpost.php?p=694486&postcount=544

Big30

Big30

törzsvendég

• fórumtag
  • 522 hozzászólás

Rogelli márkájú cumókat hord is valamelyikõtök?
Mert engem is érdekelne milyen minõségû.
Big30,írnál róla pár szót?

Rövid, hosszúnadrágot viseltem eddig Rogellibõl,/a közeljövõben tervezem a felsõ vásárlását is/.
Rövid kantár nélküli :
Elõnyök:
kezdetben ebben tekertem, tetszett a Coolmax betét ami komfortossá teszi a bicajozást. Amíg új volt a gatya tekerés után, /pl60km/mindét combom belsõ felénél horzsolás jeleit tapasztaltam/kb 2forintos átmérõben/,nem értettem a dolgot, ezután minden indulás elõtt bekentem krémmel. 1 hónappal késõbb leálltam a krémmel is és megszûnt a probléma.
Anyaga, varrással nem volt probléma.
Negatívumok:
A kantár nélküli változat csúszkál, /ez szerintem márkafüggetlen/, baromi idegesítõ tud lenni, hogy állandóan vissza kell cibálni.
A márkajelzés kb fél év használat/mosás után lekopik

Kantáros rövid:
Anyaga, varrás megyegyzik az elõzõvel,nem csúszkál, nekem bevált,kopik a márkajelzés/nálam ez másodlagos/
Nem tapasztaltam a bõrirritációt mint az elõzõ modellnél, valószínû hozzászokott a bõröm, vagy passz./holott nem használtam krémet/

hosszú gatya: /tavasz-õszi/

Betét nélküli modell, ezért jó ha van rövid amit aláveszel.
Nekem elég hosszú, valószínû nem vagyok konfekcióméret. Alsó része zippzáros/oldalt/fényvisszaverõ csíkkal. 7 fokban tekertem benne az idén, ha nincs nagy szél elegendõ röviddel kombinálva+kamásli.

Nagyjából ennyi!

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás
Rogelli márkájú cumókat hord is valamelyikõtök?
Mert engem is érdekelne milyen minõségû.
Big30,írnál róla pár szót?

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

Söndör

Söndör

vendég

• fórumtag
  • 77 hozzászólás
Üdv!
Én a Minipack cuccokat már évek óta használom és még nem sikerûlt olyan zuhét kifognom,amikor beázott volna!!!Nagyon meg vagyok vele elégedve:)

Big30

Big30

törzsvendég

• fórumtag
  • 522 hozzászólás
Mint ígértem megkérdeztem a forgalmazót, hol gyártják a Rogelli termékeket:
Nem sokat árult el, de a távolkelet megnevezést használta.

pinya

pinya

vendég

• fórumtag
  • 163 hozzászólás
Jó ár/érték arányú termékeik vannak! Ahogy elnézem RP központilag határozza meg árakat, leglábbis a dzsekim honlapukon is annyira van leárazva, mint a boltban, ahol vettem.

digo97

digo97

vendég

• fórumtag
  • 21 hozzászólás
Protectiv minipack zsebes kabátom van, ami Lite Protex anyagú, rip-stoppos (kevésbé szakad elvileg), nekem alapban "L" méret szokott ruhákból jó lenni a 187cm és 82kilómhoz, de ebbõl jobb volt az "M", ugyanígy a nadrágból is, ami Minipack Biker néven fut, tehát érdemes felpróbálni helyben, akár ruhára is. A tapasztalataim (igaz csak 40km-t mentem) pedig ugyanazok, mint nálad, bár még esõben sajnos (vagy szerencsére) nem sikerült kipróbálni...Szerintem nagyon jó cucc ennyi pénzért és átmeneti kabátnak is tökéletes...

pinya

pinya

vendég

• fórumtag
  • 163 hozzászólás

Tegnap beszereztem egy RP kabátot, most akciós 9900Forintos áron, és ekkor jött a meglepetés, mert az eladó közölte, hogy ha kabátot is és nadrágot is veszek, akkor a nadrágot fáláron kapom!!!Így lett 14753 Forintból egy kmplett szél és esõálló öltözékem...Tegnap ki is próbáltam, de csak a kabátot és nagyon jó, pont ugyanaz, mint ami a bikemagban is van!

Én múlt héten vettem egy RP dzsekit, soft shell anyagút! Ez 17k volt, a többi normál thermo kabát 10k. Tiéd milyen és mik a tapasztalataid vele? Kétszer teszteltem 30km-es távokon, nagyon bejött! Jól tartja a meleget, teljesen kizárja a szelet és lélegzõképessége is megfelelõ (pedig én tudok izzadni!).

digo97

digo97

vendég

• fórumtag
  • 21 hozzászólás
Tegnap beszereztem egy RP kabátot, most akciós 9900Forintos áron, és ekkor jött a meglepetés, mert az eladó közölte, hogy ha kabátot is és nadrágot is veszek, akkor a nadrágot fáláron kapom!!!Így lett 14753 Forintból egy kmplett szél és esõálló öltözékem...Tegnap ki is próbáltam, de csak a kabátot és nagyon jó, pont ugyanaz, mint ami a bikemagban is van!

zoozoo

zoozoo

törzsvendég

• fórumtag
  • 857 hozzászólás

..."A dekás cuccaimon made in vietnam, vagy kína szerepel...."
Azért tegyük hozzá, ma már igen kevés dolog van amit nem kina ,taiwan , stb..gyárt. Maximum nem mindenki tud róla.

Pontosan azért, mert olcsssóóó :)
"Nice boys don't play rock and roll"

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
Dekás kabátom made in romania.

A sebesség mindent megold.

Sandor75

Sandor75

vendég

• fórumtag
  • 102 hozzászólás
..."A dekás cuccaimon made in vietnam, vagy kína szerepel...."
Azért tegyük hozzá, ma már igen kevés dolog van amit nem kina ,taiwan , stb..gyárt. Maximum nem mindenki tud róla.

Big30

Big30

törzsvendég

• fórumtag
  • 522 hozzászólás
[quote name='zoozoo']
Van egy gyártó mondjuk Kínában, aki kerékpáros ruhákat gyárt - õ eladja a termékeit roggellinek is, és decathlonnak is - inkább úgy mûködik, hogy aki kerékpáros rucikat akar forgalmazni sokat, olcsón, megkeresi ezt a kínai gyárat és velük gyártatja le. Ráírat valami márkát és kész a termék. Ugyanaz a ruha, mert egy gyárból kerül ki.

Elképzelhetõ, hogy igazad van, de ki tudja.
A dekás cuccaimon made in vietnam, vagy kína szerepel.
A rogellin viszont nincs feltüntetve a gyártási hely.
Irtam a forgalmazónak kíváncsi vagyok mit válaszolnak.

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
+ egy "márka" nem adhatja túl olcsón a termékeit ;)

zoozoo

zoozoo

törzsvendég

• fórumtag
  • 857 hozzászólás
Nem errõl van szó :)

Van egy gyártó mondjuk Kínában, aki kerékpáros ruhákat gyárt - õ eladja a termékeit roggellinek is, és decathlonnak is - inkább úgy mûködik, hogy aki kerékpáros rucikat akar forgalmazni sokat, olcsón, megkeresi ezt a kínai gyárat és velük gyártatja le. Ráírat valami márkát és kész a termék. Ugyanaz a ruha, mert egy gyárból kerül ki. Itt a forgalmazás (Roggelli, Decathlon) és a gyártás (kínai gyár) két külön fogalom.
Itt nem a minõségen van a hangsúly, vagy a ruhák anyagán, mert az tök ugyanaz.

(Nyilván a decathlon nagy áruházlánc, aki megengedheti magának, hogy olcsóbban adja, vagy olyan üzleti feltételekkel rendelkezik, hogy neki olcsóbban szállít a kínai gyár - tehát árkülönbség ezért lehet.)
"Nice boys don't play rock and roll"