Jelentkezz be Regisztrálj
Bringás ruházat
Posted 2008. November 01. - 03:49
Szóval valamennyire beleizzad az ember de azért ez még mindig sokkal kellemesebb, mint fázni.
Posted 2008. November 01. - 01:50
Értem, se ki - se be Így a biztos köszi a választ!no öszintén szólva nem nagyon lélegzõ az rp, 2-3 óra tekerés után már belülrõl is izzadok, ám kívülrõl egy mm-t sem enged át.
Posted 2008. October 31. - 23:56
no öszintén szólva nem nagyon lélegzõ az rp, 2-3 óra tekerés után már belülrõl is izzadok, ám kívülrõl egy mm-t sem enged át.Bocsánat, rosszul fogalmaztam - természetesen téli esõre gondoltam tehát akkor mi kerül védelemként a fejre?
arcsiba no.1! Lehet, hogy minipack lesz a vége, mert csak jót hallottam róla - szellõzik is valamennyire egyébként?
Posted 2008. October 31. - 18:51
Posted 2008. October 31. - 13:02
arcsiba no.1! Lehet, hogy minipack lesz a vége, mert csak jót hallottam róla - szellõzik is valamennyire egyébként?
Posted 2008. October 31. - 00:26
Nekem amúgy rp minipackom van, igaz télleg 10 guriga, de megéri. Ja és én is elgondolkodtam már azon mit kéne felvenni a kapucni nélküli esõkabátomhoz... nyáron jó a sisak, mert meleg van, de télen.......Hi!
Nézegettem kerékpáros esõkabátokat és némelynél nincs kapucni - érdekesnek találom - mit lehet tenni fejre alternatívaként?
Illetve kerékpározáshoz alkalmas huzamosabb ideig esõtõl védõ nadrágra van tippetek? Minipackot ismerem, de 10eFt csak a nadrág. Esetleg olcsóbb alternatíva?
Posted 2008. October 30. - 15:59
Nézegettem kerékpáros esõkabátokat és némelynél nincs kapucni - érdekesnek találom - mit lehet tenni fejre alternatívaként?
Illetve kerékpározáshoz alkalmas huzamosabb ideig esõtõl védõ nadrágra van tippetek? Minipackot ismerem, de 10eFt csak a nadrág. Esetleg olcsóbb alternatíva?
Posted 2008. October 26. - 20:55
Könyökre, térdre.
Jó buláj'
'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'
ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960
Posted 2008. October 26. - 17:25
Sziasztok !
Aldiban láttam angóra térdmelegítõt. Mi a véleményetek az angóara anyagról? Vagy inkább kerékpáros boltban vegyek egy márkásat?
Annyira nem drága az, hogy normálisat vegyél...
Posted 2008. October 26. - 14:42
Aldiban láttam angóra térdmelegítõt. Mi a véleményetek az angóara anyagról? Vagy inkább kerékpáros boltban vegyek egy márkásat?
Posted 2008. October 23. - 21:44
'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'
Posted 2008. October 23. - 11:53
Posted 2008. October 22. - 16:47
üdv!
az intersparban szemezgettem egy EVERTON kabáttal. Elvileg lélegzõ, 2000 mm vízálló, szélálló, és van benne polár kivehetõ betét, fényvisszaverõk, és még jól is áll . Mindez 15 guriga. Jó lesz-é ez nekem télen a tekeréshez, vagy vegyek vmi márkásabbat? megfelelõ aláöltözettel bizti jó lesz.
Thx a hozzáfûzéseket!
Tapasztalataim szerint nem márkától függ a dolog. Olcsó noname cuccok is tudnak nagyon jól mûködni, és a magas ár nem garancia ugyanerre. Az viszont alapvetõ, hogy tisztában legyél az igényeiddel (MIRE kell az a valami), és annak megfelelõen válassz.
Posted 2008. October 22. - 16:01
az intersparban szemezgettem egy EVERTON kabáttal. Elvileg lélegzõ, 2000 mm vízálló, szélálló, és van benne polár kivehetõ betét, fényvisszaverõk, és még jól is áll . Mindez 15 guriga. Jó lesz-é ez nekem télen a tekeréshez, vagy vegyek vmi márkásabbat? megfelelõ aláöltözettel bizti jó lesz.
Thx a hozzáfûzéseket!
Posted 2008. October 12. - 20:44
Amugy, nem tudom. Száraz ruhában is ez van, sokszor csak este kapok észbe hogy egész délután rajtam volt. Nem gondolkodtam a tudományos magyarázaton, csak jol esik.
Posted 2008. October 12. - 00:58
helaer999: ha egyre gondolunk, akkor ez alapszintû fizika...a megszáradás gy.k. párolság, a párolgás pedig hõt von el, "hût"...vagy nem erre gondolsz?
Posted 2008. October 09. - 21:16
Mostanában veszek majd egy minuszba is jo kantáros gatyót.
Ja és hát a sapi a sisak alá. Van egy Specialized sapim, ami szélálló és a fület is védi. HIdegben pedig egy Mountexes simaszk...
Szerintem az aláöltözet a legnagyobb királyság. Az a lényeg hoyg feszes legyen a testen, hoyg kivezesse amit kell. AZ érdekes az hogy sokszor tekerés után nem vetközöm le otthon rögtön, megszárad a ruha rajtam és nincs melegem a lakásban. Mintha szellõzne a ruha és komfortos lenne 20 fokban is... Érdekes...
Posted 2008. October 06. - 21:20
A nyári mez arra van, hogy nyáron hord, az aláöltözõ meg arra, hogy felvedd olyan ruhák alá, amik szintén lélegeznek és elvezetik a nedvességet. A bringásmezt szétizzadod és nem is a szellõzésérõl híres.
Én Hansen-t használok, szeles idõben evezni, ilyen idõben futni bõven jó. Télen dzseki alá és mehetünk csúszkálni a hóba. Hûvös éjszaka, ha nincs aktív mozgás (horgászat közben) poló és pulcsi ála. Amióta megvan (~6éve), a legjobban kihasznált ruhadarabom.
------------
A Softshell anyagú cuccokat használ valaki?
Kinéztem neten egy vékony kabit, 10K/10k vízálló/lélegzõ. Valakinek tapasztalat az anyaggal kapcsolatban?
Posted 2008. September 27. - 21:49
Én pár éve vettem a Mountex.ben MOIRA aláõltözetet.Polipropilénbõl készült.Ez a fajta anyag vezeti el legjobban a nedvességet a bõrfelületrõl.Sajnos a vastagabb verziót vettem,így szinte sosem tudom használni,mert brutál meleg.Csak minuszukban lehet használni,akkor meg ritkán tekerek.Van vékonyabb,és ezüstszálas is.Amúgy nagyon profi cucc.az ilyen különféle aláöltözetekrõl mit gondoltok, amit pl síeléshez is lehet használni? télen a sima nyári mez igazából ezt a funkciót tölti be, tehát külön venni nem lenne értelme, nem igaz?
Posted 2008. September 27. - 21:32
Én vettem egy olyan gatyát, ami kívül suhogós, belül meg polár, közötte nem tudom mi lehet, vízálló, azt mondták, hogy ezt a melegítõre kell ráhúzni. Na -10°-ig igazolva van, hogy meleg nagyon.
És valami 1500-2000 körül vettem egy munkaruházati boltban.