Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Bringás ruházat

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
4195 hozzászólás a témában

assasinbug

assasinbug

törzsvendég

• fórumtag
  • 893 hozzászólás
Kala írt egy alapos beszámolót a maszkjáról:
http://forum.bikemag...postcount=14971

Mester14

Mester14

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.353 hozzászólás
Hali!
Szerintem nézd meg a Kamino oldalát és a Respro oldalát.
Respro drágább, designes míg a 3M olcsóbb és nem biztos annyira desgnes, de jobban véd.
http://criticalmass....-maszk-vasarlas
Ezen az oldalon kitárgyalják ezt.

pinya

pinya

vendég

• fórumtag
  • 163 hozzászólás
Sziasztok!

Tudnátok nekem biciklis maszkot ajánlani? Heti 1-2-3 alkalommal arra az idõre kellene, míg kijutok a városból a zöldbe, nem mindennapi használatra az autók között. Ma néztem egyet, az 7k körül volt, elég jónak tûnt, de a betétje 72 óra használat után cserélendõ, és egy pár betét bele 5-6k.
Esetleg létezik mosható betét is?

szike81

szike81

törzsvendég

• fórumtag
  • 712 hozzászólás

srácok, téli témában kellene kis vélemény.
ki mit venne, és miért:
- 37900-ért full windtexes (elöl-hátul körbe szélálló, belül polárral, igazi téli)
- 30900-ért olyan mez, aminek a hátának 2/3-a nem windtexes (az egész oldala az a karok alatt egészen a hátig, meg a lapocka is az) ez a rész sima polár béléssel egy lélegzõ anyag.
szóval: télen kell-e a szellõzés a hátnak?

Elsõ részére a válasz hogy ennyiért semmit sem vennék. Rétegesen öltözködj és az nem kerül sokba télen sem. Hátnak szellõzés is csak addig, ameddig nem vágod gallyra egy táskával. Ha netán mégis annyira kell a szellõzés, akkor pedig egy leheletnyivel kevesebb réteg többet ér. De majd jönnek mások és jól megmondják hogy valóban ennyibe kerül egy kabát ami mindent tud, csak épp bringázni nem fog helyetted. :D
Aláöltözõ viszont tényleg sokat változtat a komforton. Csak Subzerot ne, azt nem ide tervezték...
Annál is inkább, mert lehet hogy síkon elkél a kabát, de hegymenetben elkívánod majd a fenébe.

marton

marton

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.676 hozzászólás
Havernak a 2. variációs van, hátán némileg szellõzõsebb. Ha jól emlékszem Specialized márkájú és az is windtex anyagú. Õ szerinte tök jó. De ez alá még kell valami meleg réteget felvenned. (+aláöltözet)
Az elsõ kabát alá már nem sok mindent kell felvenned, mert az már polár béléses.
Gondolom ez úgy mûködhet, mint a szélmellények, hogy csak elöl van szélvédõ anyag, hátul hálós és mégsem fázol, mert a szél, hideg elölrõl érkezik.
Marci

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
srácok, téli témában kellene kis vélemény.
ki mit venne, és miért:
- 37900-ért full windtexes (elöl-hátul körbe szélálló, belül polárral, igazi téli)
- 30900-ért olyan mez, aminek a hátának 2/3-a nem windtexes (az egész oldala az a karok alatt egészen a hátig, meg a lapocka is az) ez a rész sima polár béléssel egy lélegzõ anyag.
szóval: télen kell-e a szellõzés a hátnak?

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
Agu nadrágot használ valaki?

A sebesség mindent megold.

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
Most én is egy crane nadrágot használok ( mert a bbb-m széthullot), az aldiban 2e ft volt és coolmax silver betét van benne, de a szabása eléggé elb@szott + rosszul volt összevarva, de megcsináltam. Kényelmes, de kell egy másik, elsõszámú nadrág is.

A sebesség mindent megold.

semmiho

semmiho

törzsvendég

• fórumtag
  • 637 hozzászólás

He-he...nekem egy Hofer-ben vásárolt cranne gatyóm van ami tökéletes. 6!éve van meg rendszeres haszálat mellett is olyan mint újkorában. Az izzadságot tökéletesen vezeti és nem is büdösödik. Ennél többet számomra a csúcs szuper, csúcs áras gatyák sem tudnak.

Nos, szerencsés paraméterekkel rendelkezhetsz a folyadékvesztés és annak egyéb melléktermékeit tekintve. :)
Ausztriában vettem anno én is bicajos Crane nadrágot (Hofer vagy Tschibo-shop, már nem emlékszem), felsõt és egy pár ujjatlan kesztyût. Sajnos nekem nem jött be igazán... Az anyagminõség még csak-csak, de használat után egyenesen a mosógépbe megy, nem is a szennyestartóba. Az Adidas felsõmet egy használat után még felvehetem másodszor, semmi szaga. Az Assost meg hordhatom egy hétig büntetlenül. Nagyon durva a különbség, szó szerint "érezhetõ"! ;)

minerel

minerel

vendég

• fórumtag
  • 80 hozzászólás
He-he...nekem egy Hofer-ben vásárolt cranne gatyóm van ami tökéletes. 6!éve van meg rendszeres haszálat mellett is olyan mint újkorában. Az izzadságot tökéletesen vezeti és nem is büdösödik. Ennél többet számomra a csúcs szuper, csúcs áras gatyák sem tudnak.

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás

Megcsörgöm majd õket.
Egyébként egy nadrágom van Assos, de annyira brutálisan jobb, mint az Adidas meg pláne mint egyéb, "noname" cuccok, hogy ha 2x-3x annyiba is kerül, inkább Assos. Nagyon komoly, fantasztikusan vezeti el a nedvességet, nem büdösödik be és 3 év után is olyan, állapota akár újkorában (!).

Ez a minimum elvárható, ha már annyit kérnek érte, amennyit.:) Van egy olasz márka, ami még õt is lepipálja. A kerékpáros nadrágok "Rolls-Royce" jelzõjét aggatták rá. Ha lesz egy kis idõm, megkeresem, melyik az.

semmiho

semmiho

törzsvendég

• fórumtag
  • 637 hozzászólás

tudtommal nincs igazán hazai forgalmazója, csak idõnként akad itt ott némi cucc.

összel probike-ban még volt pár darab, esetleg hívd fel van e még vmi.

Megcsörgöm majd õket.
Egyébként egy nadrágom van Assos, de annyira brutálisan jobb, mint az Adidas meg pláne mint egyéb, "noname" cuccok, hogy ha 2x-3x annyiba is kerül, inkább Assos. Nagyon komoly, fantasztikusan vezeti el a nedvességet, nem büdösödik be és 3 év után is olyan, állapota akár újkorában (!).

arcsiba no.1

arcsiba no.1

törzsvendég

• fórumtag
  • 602 hozzászólás
vettem ma az Aldiban coolmax betétes nadrágokat, az egyik olyan, hogy rövidnadrágba van belerakva a betétes, a másik meg a rendes betétes, 2×999 pénz, meg egy desing-os kék rövidújjú felsõt 1790 ft. felpróbáltam és jók, edzeni jó lesz...

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.271 hozzászólás

Sziasztok!

Van bolt Budapesten, ahol Assos cuccok kaphatóak, és fel is lehet próbálni õket?

Köszi elõre is.

tudtommal nincs igazán hazai forgalmazója, csak idõnként akad itt ott némi cucc.

összel probike-ban még volt pár darab, esetleg hívd fel van e még vmi.
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

semmiho

semmiho

törzsvendég

• fórumtag
  • 637 hozzászólás
Sziasztok!

Van bolt Budapesten, ahol Assos cuccok kaphatóak, és fel is lehet próbálni õket?

Köszi elõre is.

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.251 hozzászólás
Ha valaki esetleg tudja, hol lehet a neten (vagy akar boltban) 2002-es CSC mezt kapni, megkoszonnem, ha megirna. Egyelore nem talaltam semmit, pedig mar eleg sok helyen megneztem.
Ez volt az:
Feltöltött kép

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás

http://www.philosoph...nadrag/ferfi/20

ez a naci megfelelõ lenne bringázáshoz?

Nem. (túl bõ kezdetnek) Bringázáshoz biciklisnadrág a nyerõ. Más kérdés, hogy farmerben is "lehet" biciklizni.
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

golya

golya

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.347 hozzászólás
látom kicsit lapos a topic:(

golya

golya

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.347 hozzászólás
http://www.philosoph...nadrag/ferfi/20

ez a naci megfelelõ lenne bringázáshoz?

j4ni

j4ni

vendég

• fórumtag
  • 330 hozzászólás
  • LocationBudapest
Köszi :)

Idõközben már azt is elfelejtettem, hogy kérdeztem :)

J.

erre már kaptál választ ám...