Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Bringás ruházat

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
4195 hozzászólás a témában

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
Nem akarok üzletet rontanji de a Faktor nagyon akciózta a Raceface-eket.....érdemes esetleg....

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás
Rob egy db nadrág? Értem én, hogy Speci meg minden, de tényleg 34.900 ft?

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
specialized van XXXL is, de sajnos az 34.9k (igaz betétes) szürke és fekete

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

Aske

Aske

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.881 hozzászólás
Sziasztok megint!

Na voltam is bergusonban, találtam is nekem való gatyát, márkát pont elfelejtettem, eladó felvilágosított "vitorlavászon freeride" gatyáról beszélünk (15k körül volt az ára) csak az a baj, hogy XL-es épp kicsi volt, nagyobb meg nincs belõle.

Szóval valaki segítsen, hol találok nevezett gatyát rendes férfiember méretében, márka mindegy.
pl mint ez http://www.velvartbm..._shorts_blk.jpg
De lehet sixsixone, axo bármi, mert én nem találok.

Köszi szépen!

Trek3900

Trek3900

törzsvendég

• fórumtag
  • 305 hozzászólás
Nekem Decathlonos kantáros rövid és teljes betéteseim vannak szuper jók!

http://www.decathlon...52267-36749023/

http://www.decathlon...74136-12836870/

blueshark

blueshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.190 hozzászólás

Coolmax-betétes alsókat nemrég vettem az ALDIban. Nem éppen szakbolt de hát istenem... Érdemes megnézni, hátha maradt nekik 1-2 darab.

Én is vettem, szûk és laza szabásút (1500Huf) és sokkal kényelmessebb mint a Decathlonos nadrágjaim

marton

marton

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.676 hozzászólás
Coolmax-betétes alsókat nemrég vettem az ALDIban. Nem éppen szakbolt de hát istenem... Érdemes megnézni, hátha maradt nekik 1-2 darab.
Marci

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.271 hozzászólás

Bikertigger: ilyesmikre gondolsz? http://www.kerekparo...9&INC_catid=421
Ezek nem tûnnek rossznak, a Launch még árban is barátibb! Viszont a külön vásárolható betétrõl még nem hallottam, de ennek határozottan örülök :)

nekem ha jól rémlik impact van

az brutálisan erõs anyag.

külön betétbõl van vagy 3 féle a PI-nek (szárnyas, tanga stb :) ) mondjuk nem olcsó vagy 8-9K ha jól emléxem, de jók.
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Aske

Aske

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.881 hozzászólás

legnagyobb választék ruházatból sztem a berguson krkpáros és túra ruházat boltjában van az azonos nevû bringabolt mellett

Köszi szépen akkor megcélzom.

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás
Betétes "alsó" nadrágot vagy ún. aláöltözetet itthon nem nagyon lehet kapni, de a külföldi online boltokban számos márka (Endura, Mavic, Oakley, Polaris, etc.) és modell közül lehet választani. Nekem Helly Hansen van, amit a Mountex-ben vettem, de már nem gyártják, így kicsi a valószínûsége, hogy kapni még valahol.

assasinbug

assasinbug

törzsvendég

• fórumtag
  • 893 hozzászólás
Nekem sztem ilyen Launch van. Kicsit vékonyabb az anyaga, mint a másiknak, bélés uaz. 1-1 tépõzáras zseb van oldalt és egy kicsi hátul. Tavaly 15-16e volt mindkettõ. Ez most sokkal kedvezõbb ár.
A külön belsõ meg ritka, eddig csak a bringavilágban volt a Vadász utcában, de PI-bõl asszem 11 v 12e volt, úgyhogy inkább gatyával vettem.

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.317 hozzászólás
Bikertigger: ilyesmikre gondolsz? http://www.kerekparo...9&INC_catid=421
Ezek nem tûnnek rossznak, a Launch még árban is barátibb! Viszont a külön vásárolható betétrõl még nem hallottam, de ennek határozottan örülök :)

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.271 hozzászólás

Sziasztok!

Mivel most, hogy újra elkezdtem bringázni és az utcai cuccaim szét is mentek, egypár bringás ruhadarabra lenne szükségem.

Elég laza stílusban közlekedem nem kell semmi komolyra gondolni. Cipõbõl olyan kellene, ami viszonylag stabil, tartja a bokát mert ha éppen túrázássá (bringatolássá) fajul a dolog akkor jó ha nem megy ki a bokám a meredek emelkedõn a sziklákon. Ja meg bírja a platformpedált és kényelmes legyen.

Nadrág. Ilyen háromnegyedes vagy rövidnadrágot keresek mint amilyenekben a bringás filmekben is zúznak az emberek. Nem azért mert az a menõ, hanem mert az a lényeg, hogy bírja a strapát illetve nem igazán vagyok teljesítménycentrikus hanem kényelmes legyen esetleg ne csak bringázáshoz lehessen felvenni. ilyesmire gondoltam pl. http://www.velvartbm..._shorts_blk.jpg

Felsõnek valami hasonló (lényeg hogy nem szûk) mez.

Na a kérdésem: hol van mindezekbõl egy helyen megfelelõ választék itt Pesten gondolva arra hogy nem igazán konfekcióméreteim vannak.

Köszi

legnagyobb választék ruházatból sztem a berguson krkpáros és túra ruházat boltjában van az azonos nevû bringabolt mellett
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "

Aske

Aske

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.881 hozzászólás
Sziasztok!

Mivel most, hogy újra elkezdtem bringázni és az utcai cuccaim szét is mentek, egypár bringás ruhadarabra lenne szükségem.

Elég laza stílusban közlekedem nem kell semmi komolyra gondolni. Cipõbõl olyan kellene, ami viszonylag stabil, tartja a bokát mert ha éppen túrázássá (bringatolássá) fajul a dolog akkor jó ha nem megy ki a bokám a meredek emelkedõn a sziklákon. Ja meg bírja a platformpedált és kényelmes legyen.

Nadrág. Ilyen háromnegyedes vagy rövidnadrágot keresek mint amilyenekben a bringás filmekben is zúznak az emberek. Nem azért mert az a menõ, hanem mert az a lényeg, hogy bírja a strapát illetve nem igazán vagyok teljesítménycentrikus hanem kényelmes legyen esetleg ne csak bringázáshoz lehessen felvenni. ilyesmire gondoltam pl. http://www.velvartbm..._shorts_blk.jpg

Felsõnek valami hasonló (lényeg hogy nem szûk) mez.

Na a kérdésem: hol van mindezekbõl egy helyen megfelelõ választék itt Pesten gondolva arra hogy nem igazán konfekcióméreteim vannak.

Köszi

semmiho

semmiho

törzsvendég

• fórumtag
  • 637 hozzászólás

Úgy döntöttem, hogy egy idõre félre tenném a simulós gatyót és egy lazább, ám béléses gatyót keresnék. Tudtok ajánlani olyat, ami ár/érték arányban megfelelõ? Legyen mondjuk 16-17e a plafon.

Emlékszem, hogy egyik újságban láttam hasonló árban kb. olyat, amit keresel. 2 újságot lapoztam végig, de nem találom; sebaj, a neten találtam:
Rogelli Marsala, 15.500,- Ft.
Hervisben lehet kapni szintén hasonlót (2 hete jártam ott, akkor láttam), de nem tûnt valami jónak - cserébe jó drága...
...vagy itt az ebike-on pár: http://ebike.hu/term...id-utcai-ferfi/

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.271 hozzászólás

Úgy döntöttem, hogy egy idõre félre tenném a simulós gatyót és egy lazább, ám béléses gatyót keresnék. Tudtok ajánlani olyat, ami ár/érték arányban megfelelõ? Legyen mondjuk 16-17e a plafon.

pearl izumi --nem tudom most hogy hívják de asszem egy féle van itthon kaphatóban (jó anyag, jó szabás és nagyon jól bírja)

illetve tudsz belõle (PI bõl) venni csak betétet (az emlitett nadrágból is kigombolható) és akkor bármilyen egyébként nem betétes de +felelõ szabású gatya (Race face aszzem nem betétes pl, meg a kona sem ha jól emléxem). nekem pl van 3 betétem, igy tudom használni a gatyát többször is 2 mosás közt, a fix betétest nem venném fel 2x mosás nélkül

illetve a shimanonak is van vmi am/fr szériája idén (tán saint :) ?) ami elég jól néz ki, nem tom itthon van e . (kesztyû igen a többit nem tudom) -bár ugye ez se esett messze az elözõ cégtõl :)

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.317 hozzászólás

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"

Mag1C

Mag1C

vendég

• fórumtag
  • 62 hozzászólás

mag1c: Én tudom neked ajánlani a poncsót (vagy poncho), ami a lábat is védi vagy kamáslit ami csak a lábat védi. Én ha úgy adódik használom mind kettõt. ;) :)

Kösz.Mountex oldalon találtam is egyet 10e Ft

Mester14

Mester14

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.353 hozzászólás
mag1c: Én tudom neked ajánlani a poncsót (vagy poncho), ami a lábat is védi vagy kamáslit ami csak a lábat védi. Én ha úgy adódik használom mind kettõt. ;) :)

Mag1C

Mag1C

vendég

• fórumtag
  • 62 hozzászólás
Hi

Létezik olyas mi esõkabát ami lábamat is védi vagy külön kell venni esõ álló nadrágot ?