bár nem tõlem, de baromi tartós darab. meg aránylag kényelmes is.
mellény meg. vezessetek már le pár tízezer km-t szerte szét az országban, szerintem utána rá fogtok jönni. és hiába veri vissza a fényt egy 2 centis szalag nem ugyanaz.
és én aránylag jól is látok
, nem csak magam elé 10 méterrel nézek, meg számítok is bringásra, az átlag sofõrrel ellentétban.
Ugyan eddig 1tízezer kilométert vezettem le de találkoztam éjjel és nappal is bringással. Mind1, hogy milyen a fényvisszaverõ, ha van. Az a baj, hogy alapvetõen inkább az a jellemzõ, hogy semmilyen nincs. Nem kell mellény ahhoz, hogy látszódjon, legyen neki hátul villogó, elõl 2 lámpa, meg bokákon szalag, meg a háton/hátizsákon akár egy minimális matrica. Nem is néz ki olyan hülyén és látszik is.
Másik, hogy sisakon is pl. van matrica, de legtöbbször alapból olyan cucc van a hátulján, ami fényvisszaverõ. Nekem ez elég ha vezetek, ha kiérek városból, akkor mûszerfalon kicsit elõrébb állítom a fényszórót, ha éppen nem reflektorral megyek, akkor is eléggé elõre lássak. Sokszor már a pedálon ha van fényvisszaverõ (+villogó) elég, hogy meglássam a bringást, még ha akár teljesen feketében van, akkor is.