Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Bringás ruházat

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
4195 hozzászólás a témában

nuca

nuca

törzsvendég

• fórumtag
  • 810 hozzászólás
ez meg hamisítvány, ennyi pénzért, ha jól sejtem Cervelo 2010 kerékpár biciklis mez nadrág ÚJ!

nuca

nuca

törzsvendég

• fórumtag
  • 810 hozzászólás
az is beszerzes alatt, abbol csakis extra belelt es vizallo lesz, nem kell atmeneti. hosszu ujju mezbol keresek egy komolyabb (vastagabb) darabot, plusz ma megnezem a campagnolo hosszu nacit, remelem jo lesz. Tanacsoltak, hogy az spd-t szereljem le telre, de egyelore ezt nem gondolnam...

blueshark

blueshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.190 hozzászólás

Telre keszulok most vasarolni, hosszu nadragot es mezt, es egyelore idaig jutottam... Otletek?

Kamáslid van?
Team Heavy Pedal - Szeged

A tehetség az, amikor többet tudsz, mint amennyit tanultál.

AkPi

AkPi

törzsvendég

• fórumtag
  • 334 hozzászólás
kösz a segítséget a bringalandon találtam pár jó ruhát..
"A fájdalom csak ideiglenes. Eltarthat egy percig, egy óráig, egy napig vagy egy évig, de végül elmúlik, és valami más lép a helyébe. De ha az ember feladja, akkor örökké fog tartani. "

federka

federka

vendég

• fórumtag
  • 16 hozzászólás
A labmelegito nagyon jo talalmany.
A karmelegitovel kapcsolatban mar vannak ketsegeim. En ha huvosebb idoben felveszem, a karom ugyan jol erzi magat, cserebe a felsotestem tobbi resze meg jobban fazik. Helyette en inkabb egy osszehajtogathato szelkabatot szoktam vinni magammal.

marton

marton

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.677 hozzászólás

Sziasztok!

Az erdekelne, hogy van e valakinek tapasztalata a labra hozhato labszarmelegitokkel, amik a rovid gatyabol hosszut csinalnak? Lattam sima de belelt verziot, de nem hiszek benne, hogy tul sokat hasznalnak, max meg egy dolog ami kenyelmetlen lehet - lecsuszik, szorit-. Eddig ahany boltban korulneztem, nem talaltam noi gatyakat. Telre keszulok most vasarolni, hosszu nadragot es mezt, es egyelore idaig jutottam... Otletek?

Ezek NEM a téli ruhát helyettesítik. Arra valók, hogy ha pl. tavaszi-õszi idõszakban este már hûvösebb, hideg van akkor felhúzod és kellemesen hazamész. Vagy ha az erdõben, a hegyekben jóval hidegebb van, szél fúj, akkor hirtelen elõkapod és nem fázol. Tök kis helyet foglalnak de nagyon jól mûködnek. Nekem Campagnolo karmelegítõm van, nem bélelt, olyan, mintha egy zokni vége lenne levágva de jól melegít az is. Decathlon-ban olcsón kapsz ilyeneket, béleltek, jó melegek. A lábmelegítõt esõben szoktam felvenni, nagyon jól bírja, nehezen ázik át. És bohóc áron adják.
Marci

nuca

nuca

törzsvendég

• fórumtag
  • 810 hozzászólás

Rose Versand Fahrrad Shop MTB Rennrad Trekkingrad Triathlon Fahrrad-Versand

koszi, webshop rengeteg van, meg a kepeket persze jo nezni.. csak extrem mereteim miatt probalnom is kell, meg ugye az erdekelne mi praktikus es mi az ami nem eri meg :)
nekem van egy decas kantaros rovidnacim, dicserni tudom csak, nekem az nagyon bevalt. most hosszunadragbol kineztem egy campagnolo-t, holnap megyek es fekutatom, probalom. erdekel, hogy mit nyujthat ennyivel tobb penzert :)

Grande

Grande

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.328 hozzászólás

Üdv.
Azt szeretném kérdezni hogy Komárom-Esztergom megyében hol melyik boltban érdemes télre/õszre ruhát vásárolni? (országúti kerékpározáshoz)
vagy Pesten..
A megyében inkább Esztergom és Tatabánya körül érdekelnének a boltok..
Decathlon-ban érdemes vásárolni mert nemrég voltunk és volt pár jó ruha csak minõségileg nem tudom hogy menyire éri meg..

Én nem nagyon ismerek a megyében olyan bringásboltot, ahol bõvebb választék lenne téli ruhából vagy egyáltalán bringás ruhából. Tatabányán van Mountex, téli aláöltözõket után lehet érdeklõdni. Aldi van Esztergomban, ott talán lesz olcsó téli ruházat. A Decathlont már említetted. Nem volt még Decathlonos ruhám, de emlékeim szerint dícsérték páran a fórumon. Jó ár-érték arányú cuccok.

Pesten van jópár hely, ahova érdemes elmenni és körbenézni. Itt fõleg a márkásabb és drágább cuccokat találod. (Országútiból pl. Mavic és Campagnolo)

www.bringavilag.hu
www.berguson.hu
www.bringaland.hu
www.probike.hu
www.hugo-sport.hu

blueshark

blueshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.190 hozzászólás

Sziasztok!

Az erdekelne, hogy van e valakinek tapasztalata a labra hozhato labszarmelegitokkel, amik a rovid gatyabol hosszut csinalnak? Lattam sima de belelt verziot, de nem hiszek benne, hogy tul sokat hasznalnak, max meg egy dolog ami kenyelmetlen lehet - lecsuszik, szorit-. Eddig ahany boltban korulneztem, nem talaltam noi gatyakat. Telre keszulok most vasarolni, hosszu nadragot es mezt, es egyelore idaig jutottam... Otletek?

Nekem sima decathlonos van10 fok körül teljesen jó, egy sima rövidnadrággal is ill. télen a hosszúnadrág alá szoktam felvenni az olyan 1-2 fokig nem fáztam még benne. Szilikonos gumírozás van mindkét végén egyáltalán nem csúszkál

AkPi

AkPi

törzsvendég

• fórumtag
  • 334 hozzászólás
Üdv.
Azt szeretném kérdezni hogy Komárom-Esztergom megyében hol melyik boltban érdemes télre/õszre ruhát vásárolni? (országúti kerékpározáshoz)
vagy Pesten..
A megyében inkább Esztergom és Tatabánya körül érdekelnének a boltok..
Decathlon-ban érdemes vásárolni mert nemrég voltunk és volt pár jó ruha csak minõségileg nem tudom hogy menyire éri meg..
"A fájdalom csak ideiglenes. Eltarthat egy percig, egy óráig, egy napig vagy egy évig, de végül elmúlik, és valami más lép a helyébe. De ha az ember feladja, akkor örökké fog tartani. "

pugetto

pugetto

vendég

• fórumtag
  • 62 hozzászólás

Sziasztok!

Rose Versand Fahrrad Shop MTB Rennrad Trekkingrad Triathlon Fahrrad-Versand

nuca

nuca

törzsvendég

• fórumtag
  • 810 hozzászólás
Sziasztok!

pugetto

pugetto

vendég

• fórumtag
  • 62 hozzászólás
Feltöltött kép

A korábban említett Rogelli betétnél sokat segített.

blueshark

blueshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.190 hozzászólás
köszi, már régóta szemezek vele, de sose jön össze rá a pénz

Pro Bike Gear

Pro Bike Gear

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.662 hozzászólás

kíváncsi lennék a tapasztalatodra, véleményedre

Bocsi, nem néztem a topikot, de legalább már az egy hetes tapasztalatomat olvashatod. ;)

Meg vagyok vele elégedve. Kényelmes, jól meg lehet szorítani a három tépõzárral. Az egyik csapattársam már négy éve hordja, és nincs vele baja.

baluka3

baluka3

újonc

• fórumtag
  • 3 hozzászólás

azt lehet tudni, hogy ezeket a nadragokat mikor lattad? voltam ma az aldiban es mondtak, hogy ezek szezonalis termekek, evente egyszer hoznak belole kisebb mennyiseget, a legkozelebbit ki kene fognom.

Szia!

Az aldiban a téli bringás ruházat szeptemberben jelenik meg, a nyári pedig márciusban. Általában a készlet erejéig szoktak tartani. (Mifelénk néhány hétig). Érdemes ebben a két hónapban figyelni a honlapjukat vagy az újságot. Ha valami megtetszik, a legjobb, ha az "akció" kezdetén az elsõ nap délelõtt odamész. Általában úgyis vasárnap lesz az elsõ nap.

after80

after80

vendég

• fórumtag
  • 11 hozzászólás
Szuper. Én sterilizált cicanadrágnak nevezem a stretcht. :D

Kovács Gültem

Kovács Gültem

újonc

• fórumtag
  • 7 hozzászólás
Az Aldi-s szezonális termékeket az alábbi módszerrel lehet levadászni: Számítógép és telefon mellé ülsz. Felhívod az Aldi központot ( 06 23- 533 500) elmondod mit keresel, ha netán tudsz róla infót azt is, mennyi lehetett az eredeti ára stb. Ezután a hölgy bemondja a termékük pontos elnevezését, pl: kétfunkciós pumpa. Ezt és elé az Aldi szót beírod a google-ba, és máris látod hogy az adott áru mikortól volt kapható és mennyi volt az eredeti ára. Ha erre a cikkre gondoltál, megnézi a hölgy hogy kapható-e valahol még az országban. Ha igen, az általad megjelölt üzletbe átszállitják, de én elõször azt választottam, hogy kapcsolja inkább az üzletet, van-e ténylegesen (hátha ellopták, és csak az adatbázisukban van). Nos tényleg volt még 3 db a keresett termékbõl. Egyébként sok kerékpáros cucc szokott megmaradni, és leértékelik, de ezek nem feltétlenül központi akciók, tehát nem biztos hogy mindenhol olcsóbb.

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6.068 hozzászólás
A cica nadrág szûk a FR meg bõ.:) Mi a kérdés?
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

after80

after80

vendég

• fórumtag
  • 11 hozzászólás
Bicós rövidgatyákról milyen tapasztalataitok vannak?

A bukósisak hasznáról:
TestBike - fejvds trtnetek