Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Bringás ruházat

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
4195 hozzászólás a témában

Buki

Buki

törzsvendég

• fórumtag
  • 870 hozzászólás
Nekem kenyelmetlen volt a kantar nelkuli. Tobb oras tekeresek utan neha fajt a hasam is, mert elszoritotta a gumi, hiaba nem ereztem tul szorosnak.

A kantaros nekem sosem csuszott el. Igaz, a masik sem.

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

Eléggé pihent agyatok van:)
Én emiatt sem hordok kantáros nacit, meg verseny közben,annyit izzadok, hogy jó esteben nem kell megállni. De sok nõ használ kantáros nacit,de nem értem a funkcionális okát(lehet h én vagyok e téren tudatlan). Mondjuk végig cippes mezzel könnyebb az eset.
A kantáros naci jobban tart?

Sokkal. Végig ugyanott van. Ha beleakadsz a nyeregbe akkor is visszáll az eredeti helyére és sokkal kényelmesebb. Lehet már nem tudnék kantár nélküliben tekerni. És valamiért szinte az összes versenyzõ kantáros nadrágot hord...

A sebesség mindent megold.

Halász Anna

Halász Anna

törzsvendég

• fórumtag
  • 805 hozzászólás
Eléggé pihent agyatok van:)
Én emiatt sem hordok kantáros nacit, meg verseny közben,annyit izzadok, hogy jó esteben nem kell megállni. De sok nõ használ kantáros nacit,de nem értem a funkcionális okát(lehet h én vagyok e téren tudatlan). Mondjuk végig cippes mezzel könnyebb az eset.
A kantáros naci jobban tart?

_Alex_

_Alex_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.086 hozzászólás

amúgy ha elég rövid a szára a nacinak lehet elég félrehúzni. mint a tangát púcsítva :)

Na hát azt azért megnézném! :D

Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.272 hozzászólás

Keresnek egy alkalmas bokrot, amin látni vélik a nõi illemhely jelét, nekivetkeznek, és könnyítenek. Gondolom én. :) MTB-n ez egyszerûbb, a hegyekben több a bokor, mint az országúton itt az Alföldön. :) Ja és ha közben arra jár valaki nem kell, elkezdeni sikítozni, mint egyszer egy leányzó a Mátrában, ha csendben maradt volna észre sem vesszük. :D

de lehet az volt a cél.....erre nem is gondoltatok mi ? :)

-elhúztatok, azt egybõl mondta hogy a pi...ába megin ülhetek itt fél órát csupasz seggel a bozotban,. mire jön vmi bringás legény aki kihasználja a helyzetet :) -

amúgy ha elég rövid a szára a nacinak lehet elég félrehúzni. mint a tangát púcsítva :)
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Csucsu

Csucsu

törzsvendég

• fórumtag
  • 780 hozzászólás
  • LocationBudapest

es a lanyok hogyan? :)

Keresnek egy alkalmas bokrot, amin látni vélik a nõi illemhely jelét, nekivetkeznek, és könnyítenek. Gondolom én. :) MTB-n ez egyszerûbb, a hegyekben több a bokor, mint az országúton itt az Alföldön. :) Ja és ha közben arra jár valaki nem kell, elkezdeni sikítozni, mint egyszer egy leányzó a Mátrában, ha csendben maradt volna észre sem vesszük. :D

_Alex_

_Alex_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.086 hozzászólás
Így van, simán enged annyit hogy le tudd húzni.

Na ez egy jó kérdés, de gyanítom hogy le kell tolni, máshogy nem megy.

Egyébként meg mindjárt jön Sala és majd megtudjuk, meg sokminden mást is! ;) :D

Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.272 hozzászólás

na azt nem tudom

akit láttam közös 'bringázás" közben pisilni lányt, már nem volt rajta a kantárosnadrág (sem) :)
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8.649 hozzászólás
a lányok is ugyanúgy izzadnak, mint a fiúk :o
:D

nuca

nuca

törzsvendég

• fórumtag
  • 810 hozzászólás

gondolom aki siet az bele

amúgy -mondjuk nekem csak téli van- de az simán enged annyit. meg amúgyis kiizzadom :)

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.272 hozzászólás

en is arra tippelnek hogy tul nagy a nadrag. nekem csak kantar nelkuli nadragjaim vannak de egyik se csinalja ezt

tenyleg

kantaros nadragban hogy pisiltek? erre meg nem sikerult rajonnom.

gondolom aki siet az bele

amúgy -mondjuk nekem csak téli van- de az simán enged annyit. meg amúgyis kiizzadom :)

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
en is arra tippelnek hogy tul nagy a nadrag. nekem csak kantar nelkuli nadragjaim vannak de egyik se csinalja ezt

tenyleg

kantaros nadragban hogy pisiltek? erre meg nem sikerult rajonnom.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

blueshark

blueshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.190 hozzászólás

srácok, nemtudom volt-e már bárkinek is ilyen problémája:

Bringázás közben a gatya betétje jelentõsen (kb.1-1,5 cm) elcsúszik a bal felemre

ilyet még nem tapasztaltam, pedig van kantáros és kantár nélküli nadrágom, nem lehet hogy nagy a méret?
Team Heavy Pedal - Szeged

A tehetség az, amikor többet tudsz, mint amennyit tanultál.

nuca

nuca

törzsvendég

• fórumtag
  • 810 hozzászólás
huhuuu vegre sikerult donteni :) vettem egy shimano teli nacit, igaz ferfi meret, de jooo lett :) plusz beszereztem egy roeckl kesztyut, jol nez ki, iszonyat jo a zseles resze ahogy megoldottak, es jo vastag az is :) koszonom a tanacsokat :))

AkPi

AkPi

törzsvendég

• fórumtag
  • 334 hozzászólás
nekem kantáros, sima fekete nem márkás gatya..
"A fájdalom csak ideiglenes. Eltarthat egy percig, egy óráig, egy napig vagy egy évig, de végül elmúlik, és valami más lép a helyébe. De ha az ember feladja, akkor örökké fog tartani. "

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
Kantáros nadrágot használtok? Mert ha nem akkor ez a hiba oka.
Egyébként simán lehet benne ferdén a betét, van egy-két gyárilag rossz nadrágom nekem is. Vagy egyszerûen ferdén ültök a nyergen (mint a legtöbb ember, én is) és emiatt szépen elcsúszik.

A sebesség mindent megold.

AkPi

AkPi

törzsvendég

• fórumtag
  • 334 hozzászólás
nekem is van hasonló gondom bár nekem nem dörzsöl csak olyan mintha elcsúszna...ezáltal mindig igazgatni kell..
én is a nyeregre gondoltam, bár jó lenne ha valaki tudna segíteni..
"A fájdalom csak ideiglenes. Eltarthat egy percig, egy óráig, egy napig vagy egy évig, de végül elmúlik, és valami más lép a helyébe. De ha az ember feladja, akkor örökké fog tartani. "

Aske

Aske

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.881 hozzászólás
srácok, nemtudom volt-e már bárkinek is ilyen problémája:

Bringázás közben a gatya betétje jelentõsen (kb.1-1,5 cm) elcsúszik a bal felemre, így a szivacsozás bal oldalt dörzsöli a combom. Mikor felveszem a gatyát, látszólag a helyén van minden, mikor elõször felülök, még akkor is nagyjából. Jobboldalt semmi gáz, semmi dörzsi-mörzsi, de a bal lábammal meg érzem, hogy ott a betét jelentõs része, és dörzsöl is rendesen meg kényelmetlen.

Esetleg egy nagyon vékony nyereg segíthet ezen?

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8.649 hozzászólás
tuti nem vennék így gatyát...
max ha meg van adva deréknál, az aljánál a kerülete, meg hossza meg ilyenek.

manston91

manston91

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.013 hozzászólás
Egy kis segítség kellene. Fogok rendelni egy Rogelli bringás nadrágot, de a méretezéssel bajban vagyok. 192 centihez szerintetek jó az XL-es méret?
"Ride today, heal tomorrow"