Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Bringás ruházat

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
4195 hozzászólás a témában

blueshark

blueshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.190 hozzászólás
nekem az Aldis jobb minõségûnek tûnt, és használom is azóta ott is a fényvisszaverõs márkajelzés jött csak le viszont most vettem 800 Ft-ért
Team Heavy Pedal - Szeged

A tehetség az, amikor többet tudsz, mint amennyit tanultál.

Aske

Aske

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.881 hozzászólás
mi ebben az érdekes?

kézzel kimosod, kiakasztod/lógatod, várod míg szépen megszárad

after80

after80

vendég

• fórumtag
  • 11 hozzászólás
Egy netes áruház rövid gatyájához fûzött leírás:
"A terméket lehetõleg kézmeleg vízben, kézzel, vagy mosógépben kímélõ mosásfokozaton, klórmentes mosószerrel mossa!
Csavarni, centrifugálni, szárítógépben szárítani nem javasolt!
A ruhákat lógatva szárítsa, igy a termék kiváló tuajdonságait, hosszú ideig megõrzi!"
Mossad ne centrizd? Érdekes!

nuca

nuca

törzsvendég

• fórumtag
  • 810 hozzászólás

Egy gondolatot fûznék a bringás gatyákhoz. Jónéhány internetes áruház oldalát megnéztem, de valahol nagyon drága és nincs a teljes méret tartományban gatya. A hervisben körbenéztem és vettem egy rövidgatyát. A hervis saját márkája vagyis x-fact tipusút. Egész jónak tûnik. Ülepénél szivacsos. "M" méretbe került 3509 ft-ba. Ami még eszik benne, hogy a márkajelzés fényvisszaverõs. A brigás mezek se rosszak ebbe a márkába ahogy láttam. Az sem utolsó, hogy fel lehet a boltba próbálni õket.

nekem is jó minõségnek tûnt, 3 mosás után viszont a betét már fura benne, kényelmetlen, csúszkál és a fényvisszaverõs márkajelzés is már darabokban lóg róla. én azt hiszem 3e Ft-ért vettem, azóta már szidom, az anyaga se tetszik, kényelmetlen.

after80

after80

vendég

• fórumtag
  • 11 hozzászólás
Egy gondolatot fûznék a bringás gatyákhoz. Jónéhány internetes áruház oldalát megnéztem, de valahol nagyon drága és nincs a teljes méret tartományban gatya. A hervisben körbenéztem és vettem egy rövidgatyát. A hervis saját márkája vagyis x-fact tipusút. Egész jónak tûnik. Ülepénél szivacsos. "M" méretbe került 3509 ft-ba. Ami még eszik benne, hogy a márkajelzés fényvisszaverõs. A brigás mezek se rosszak ebbe a márkába ahogy láttam. Az sem utolsó, hogy fel lehet a boltba próbálni õket.

McGywer

McGywer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.854 hozzászólás
A kantáros gatya csak akkor hátrány, ha rádjön a fosás és nem végig cipzáras minden felsõd. :D Pl. télen igen kellemetlen mínuszokban letépni minden felsõruházatot...

automi

automi

vendég

• fórumtag
  • 30 hozzászólás
Helló!
Bringás gatya vásárlásnál mire kell legfõképpen figyelni? Gondolok én itt például, hogy milyen anyagból kell, hogy legyen, meg egyéb hasonló dolgokra.

gandros

gandros

törzsvendég

• fórumtag
  • 305 hozzászólás
Szerintem egyáltalán nem probléma megállni tekerés közben ... ha azt hozza a helyzet.. (persze nem Bp belvárosában)
Én hosszabb út elõtt sok folyadékot veszek magamhoz, hogy ne legyen probléma a víz fogyással az út alatt, így az elsõ egy órában szinte nem is kell innom még melegben sem. Tekerés közben szerintem elég kellemetlen mikor a kutakat kell vadászni és az még kellemetlenebb, mikor megállsz egy kút mellett és nem folyik belõle víz és a következõ kút ki tudja hol van...

manston91

manston91

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.013 hozzászólás

megtetted az elsõ lépést a kantáros nadrág felé :)

Nana:D
Igaz még nem sokat tekertem benne, de eddig nagyon jó.Nem lesz itt szükség kantárosra:D(Kopp-kopp-kopp)
"Ride today, heal tomorrow"

pauly

pauly

vendég

• fórumtag
  • 90 hozzászólás
Hát nem tudom,nálam szerintem nem sokan izzadnak jobban :D,de amikor hoszabb útra megyek, mondjuk 100 km felett nagy melegben,olyankor általában egyszer azért csak meg kell állnom,pedig még a sisakomból is folyik az izzadság amikor leveszem :)persze biztos kibírnám,de minek tartogassam :D

Andris_savaria

Andris_savaria

read only

• fórumtag
  • 2.189 hozzászólás
nem tudom már kitõl hallottam, de pont ide vág egy régi jó közmondás:
"Maratonos vagyok, kiizzadom!"
a 12 nyeregben töltött év alatt kb egy kezemen meg tudom számolni, hogy hányszor álltam meg azért mert pisilnem kellett..
montin, országúton, edzésen, versenyen, túrán..
kerékpáron a kiszáradás szerintem nagyobb probléma mint a vizelettartás..:D

számomra nem volt kérdés hogy kantár, vagy sem......kantár.
sokkal jobban tart, és kényelmesebb is(számomra)
A téli thermo-sapim nekem is Rogelli, szerintem elég jó minõséget produkálnak viszonylag olcsón...
SOHA TÖBBET magyar országon!

Flickr

blueshark

blueshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.190 hozzászólás
megtetted az elsõ lépést a kantáros nadrág felé :)

manston91

manston91

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.013 hozzászólás
Nah ma végül én a sima mellett döntöttem. Nem tudom, hogy miért nem vettem eddig. Nagyon kényelmes a rövidnadrág után a betétes, és szerencsére nem vándorol a szivacs mint ahogy egyesek tapasztalják. Jah amúgy egy Rogelli-t vettem.

_Alex_

_Alex_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.086 hozzászólás
Kéne egy "sima gatya vs. kantáros" topic! :)

Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

Most akartam épp venni nadrágot, de teljesen elbizonytalanítottatok:D

Nyugodtan vegyél kantáros nadrágot. Nem tudom, hogy miért nem hord mindenki ilyet, talán kidörzsöli õket a kantár vagy csak félnek tõle, más ötletem nincs.

A sebesség mindent megold.

manston91

manston91

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.013 hozzászólás
Most akartam épp venni nadrágot, de teljesen elbizonytalanítottatok:D

blueshark

blueshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.190 hozzászólás
én is tartottam a kantárostól, aztán sikerült olcsón hozzájutni egyhez és azóta a kedvenc nadrágom

nuca

nuca

törzsvendég

• fórumtag
  • 810 hozzászólás
Nem értem ti miért akartok pisilni, nekem még sosem kellett... :D
A kantáros naci tényleg sokkal jobb, plusz ha huvosebb van, plusz egy reteg ami vedi a derekat.

Csucsu

Csucsu

törzsvendég

• fórumtag
  • 780 hozzászólás
  • LocationBudapest

Én még nagyon nem próbálkoztam kantáros nacival , max télen, v görgõzéshez. Lehet, hogy kipróbálom jövõre. Vmi miatt én mindig tartottam tõle.Lehet az elõbbi téma miatt.

Valahogy nekem sem akaródzik egykönnyen rávenni magam a kantáros nadrágra. A sima bringásnadrággal sem volt soha semmi bajom, viszont a kantárosnak egy elõnye van, könnyebben beszerezhetõ, mivel nagyobb a választék. De elég mókás látni, ahogy haverom folyóügyeit intézi benne. :) Nõknél nyilván még érdekesebb lehet a mûvelet.

Halász Anna

Halász Anna

törzsvendég

• fórumtag
  • 805 hozzászólás

Sokkal. Végig ugyanott van. Ha beleakadsz a nyeregbe akkor is visszáll az eredeti helyére és sokkal kényelmesebb. Lehet már nem tudnék kantár nélküliben tekerni. És valamiért szinte az összes versenyzõ kantáros nadrágot hord...

Én még nagyon nem próbálkoztam kantáros nacival , max télen, v görgõzéshez. Lehet, hogy kipróbálom jövõre. Vmi miatt én mindig tartottam tõle.Lehet az elõbbi téma miatt.