Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Bringás ruházat

- - - - -

• Please log in to reply
4195 replies to this topic

stellaz

stellaz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,932 posts

megnéztem

a kesztyû az hulladék

a dzseki talán talán megéri az árát, -de csodát nem kell tõle várni, szellõzést meg pláne nem- viszont itt csak 48-as volt.

minden cuccuk lycra gyártámányú anyagból van

amúgy meg szellõzik, kb. 10X jobban mint a campa kabátom (és vízbõl is többet bír)

én egész télen ezekben tekertem és elég fasza cuccok, és ha nem is bír annyit, mint a 25 ezres, hát na bumm, majd 1-2 évente veszel újat 3 ropiért

dolgoztam túraruházati boltban, és tudok neked kapásból mondani több olyan márkát, aminek a minõsége semmivel sem jobb, csak kb. 5X - 10X annyiba kerül

Ronin

Ronin

törzsvendég

• fórumtag
  • 844 posts

megnéztem

a kesztyû az hulladék

a dzseki talán talán megéri az árát, -de csodát nem kell tõle várni, szellõzést meg pláne nem- viszont itt csak 48-as volt.

Én vettem mindenbõl és egyáltalán nem tûnnek hulladéknak a cuccok, bár csúcsmárkás sok tízezres ruháim soha nem is voltak, hogy legyen összehasonlítási alapom. 1500 forintért a kesztyû is simán megér egy próbát.

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10,714 posts

megnéztem
a kesztyû az hulladék

meg kell, hogy cáfoljalak
egy ilyen kesztyûben tekertem végig a telet - mínusz 5-10 fokban is megállta a helyét. mondjuk ebben közrejátszott az is, hogy normális kabát volt rajtam.

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,272 posts
megnéztem

a kesztyû az hulladék

"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

donciccio

donciccio

törzsvendég

• fórumtag
  • 4,354 posts
én még tudtam venni hosszú ujjú mezt,+ téli mezt is. mondjuk ebben a színben(mind2 kék) csak ezek voltak a méretemben(48). dunakeszin követtem el kb 8 körül. kesztyût nem vettem,mert van itthon belõle több is. a nadrág sem játszott,mert nem kantáros. már elõttem próbálgatott 1 srác,de csak utánam lett több ember. használ6ónak tûnnek,de majd tesztelni kell õket.

nuca

nuca

törzsvendég

• fórumtag
  • 810 posts
Miután kb megverekedtem egy öreg nénivel, sikerült kabátot, meg kesztyût is szereznem, az én méretemben hálistennek a pocakos öreg nem kapkodják el a cuccokat :) kecskeméti aldi kifosztva :(

blueshark

blueshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,190 posts

Az a vidéki Aldi, amelyikben hónapok múlva is van cucc, az merre van az országban?

Amelyik útba esik megállsz és megnézed. Késõbb biztosan lesz még téli cucc, a nyári is elfogy amikor kezdõdik az akció, mégis sikerült vennem szeptember elején rövidnadrágot féláron
Team Heavy Pedal - Szeged

A tehetség az, amikor többet tudsz, mint amennyit tanultál.

feeder67

feeder67

vendég

• fórumtag
  • 120 posts
Ha Gyõrben ilyen a helyzet, mit várhatok Tatabányától?!:o

feeder67

feeder67

vendég

• fórumtag
  • 120 posts

OFF
ha már úgyis az aldiban vagytok, tudom ajánlani a Radlerjüket, mert igen jó!
a citromos Gössert ugyan nem, de a hasonló árú citromos söröket simán veri..:)
ON

Sört az Aldiból, bringás ruhát bringás boltból:) Az árak olyan vonzóak voltak;)

RedEagle

RedEagle

vendég

• fórumtag
  • 151 posts
Gyõrben is hasonló volt a helyzet. 8:30 körül értünk oda és a hosszú mezbõl két nõi és két férfi volt a nadrágból meg az 52-est rövidnek találtam 54-est meg mellettem vitte a srác. Végül is a mez érdekelt leginkább azt sikerült venni. Nem szeretek az Aldiban vásárolni akciós termékeket, (nem élelmiszerre gondolok) mert olyan pici árukészletre hirdetik meg az akciót, hogy mire az ember odaér, már nem, hogy méret, de csak a hûlt helyét találja az ember. Nem elõször voltam hasonló helyzetben és ezen mindig felidegesítem magam. Ha a TV reklámra kevesebbet és az áruk elosztására többet fordítana a cég nem kellene bizonygatni a TV-ben, hogy az Aldi mennyire jó meg az AKCIÓ…
Az a vidéki Aldi, amelyikben hónapok múlva is van cucc, az merre van az országban?
Olyan hegyre mentem, aminek nem volt teteje csak vége. Úgy hívták szél.

Andris_savaria

Andris_savaria

read only

• fórumtag
  • 2,189 posts
OFF
ha már úgyis az aldiban vagytok, tudom ajánlani a Radlerjüket, mert igen jó!
a citromos Gössert ugyan nem, de a hasonló árú citromos söröket simán veri..:)
ON
SOHA TÖBBET magyar országon!

Flickr

feeder67

feeder67

vendég

• fórumtag
  • 120 posts

Akkor vasárnap nyitáskor ott a helyem:D

Ugyan nem nyitásra, de 1/2 10-kor voltam és mit találtam?! 1db nõi nadrág, 2db nõi felsõ, 15pár kesztyû /azt vettem/. Ez azért érdekes.:( :mad:

blueshark

blueshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,190 posts
szegedi aldiban is hasonló helyzet volt, slágertermék a bringás dzseki mindenki vitte a de fõleg a nyugdíjasok, még jó hogy nyitásra mentem mert nem jutott volna méret, de mindent sikerült venni :)
Team Heavy Pedal - Szeged

A tehetség az, amikor többet tudsz, mint amennyit tanultál.

Andris_savaria

Andris_savaria

read only

• fórumtag
  • 2,189 posts
Szombathelyen kettõ aldi is van, de csak az egyikben voltak(vannak) bringás ruhák..
gatya itt sem volt kantáros:( :(
fél9re értem oda, 50-es kellett volna, de nem volt, így 48-ast vettem..kényelmes ez is, szóval jeee:)
kesztyûért még lehet visszamegyek..
SOHA TÖBBET magyar országon!

Flickr

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár

A munkámból adódóan járom az országot, a vidéki Aldikban a kutyát sem érdekli a sok bringás cucc, meg úgy általában a sport cuccok, én tavaly mindent féláron vásároltam meg, mert nem fogyott és akkor leárazzák kétharmadára, majd felére. Csak el kell kapni a megfelelõ idõpontot, hogy még legyen méret. Az összecsomagolható vízlepergetõ és szélálló 85g-os dzsekit is 8k-ról vagy 3k-ra árazták le.

Szóval ha vidéken jártok, érdemes hetekkel, hónappal késõbb is beugrani.

Az nálunk is most le van árazva, mondjuk csak 5k-ra, plusz vannak szélálló mellények.

A sebesség mindent megold.

Attisch

Attisch

vendég

• fórumtag
  • 127 posts
  • LocationBudapest
A munkámból adódóan járom az országot, a vidéki Aldikban a kutyát sem érdekli a sok bringás cucc, meg úgy általában a sport cuccok, én tavaly mindent féláron vásároltam meg, mert nem fogyott és akkor leárazzák kétharmadára, majd felére. Csak el kell kapni a megfelelõ idõpontot, hogy még legyen méret. Az összecsomagolható vízlepergetõ és szélálló 85g-os dzsekit is 8k-ról vagy 3k-ra árazták le.

Szóval ha vidéken jártok, érdemes hetekkel, hónappal késõbb is beugrani.

pugetto

pugetto

vendég

• fórumtag
  • 62 posts

Kantáros nadrágot látott valamelyikõtök? Itt nálunk nem volt..., mezbõl és kabátból is csak pár darab volt készleten (és eléggé mérethiányosan)

Az akciós lapon nem szerepelt kantáros nadrág.

Alexander the Great

Alexander the Great

vendég

• fórumtag
  • 152 posts
Kantáros nadrágot látott valamelyikõtök? Itt nálunk nem volt..., mezbõl és kabátból is csak pár darab volt készleten (és eléggé mérethiányosan)
Alex

jocek03

jocek03

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,125 posts
Veszprémben az intersparnal volt választék + nyitáskor voltunk vagy 6an,abból 2 személyzet.Lett minden!

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár

Miért lett volna? Nem vagytok ti Veszprém, ott alig van bringás és sok a sznob.

Itt a válasz. Mondtam én, hogy elhanyagolható a vásárlók száma.

Igen volt, õ nadrágot keresett.

Köszi.

A sebesség mindent megold.